Lana Del Ray

Kako ona peva, pa to je neverovatno. Neko ce reci da ona uopste ne zna da peva i da je taj njen neki nacin pevanja potpuno izmisljen - ma poptuno nebitno. Na njenim nastupima se vidi koliko snage i tehnike je potrebno da bi se tako otpevalo i kako malo treba da propadne.

...mada i kulminacija pri kraju, kada koraca odlucno preko sobe u "svetlost".

Мада, генерално сам приметио да је заиста подбацила са песмама које у последње време издаје.. Јесте да је волим, али су јој оне претходне биле неупоредиво боље..

Мада, генерално сам приметио да је заиста подбацила са песмама које у последње време издаје.. Јесте да је волим, али су јој оне претходне биле неупоредиво боље..
U principu, nažalost, ima jako puno muzičara koji izdaju jedan ili više odličnih albuma, pa se kasnije provlače na staru slavu. Kao što rekoh, nadam se da ostatak albuma neće biti ovakvo razočarenje. Prva njena pesma koju sam čula bila je Blue Jeans, oduvala me je svojim glasom i izvođenjem.

Pokusavao sam da pronadjem informacije o pitanju koje ce da usledi, ali bezuspesno, pa sam se pitao da ne zna neko " da li je najavljen njem koncert u Srbiji??" :) usput, ono sa pocetka, Lana jr prelepa, ne peva nista posebno ali pesme su mocne.

Back