- Poruka
- 2.667
Treba li forumasima da se pored avatara dodaju lampice u bojama koje simbolizuju njihovo stanje, status, namere , da bi se lakse ljudi snalazili i ustedelo dragoceno vreme.?
na primer-
crvena - zauzet/a srecno ozenjen udata -
zuta- mozda sam za vezu , nisam ovde samo zbog upoznavanja vec i drugih razloga, da naucim nesto, prijateljstvo posao
zelena.- dajem se, trzim partenra...
ruzicasta.-. dajem se i padam na seksi igre, hot chat, sprema na seks za jednu noc.. webcam.
narandzasta - udata sam, sa decom, nesrecno, ovde sam zbog flertovanja a mozda i neke sheme, kresacine,
tirkizna - dajem se sofisticiranim pametnim bogatim situirani uz uctivo udvaranje
lila - samo caskam, ucim za skolu faks, radoznala da saznam nesto novo, mlada i nevina.
plava - ne znam sta hocu, danas sam luda
maslinasta - interesuju me samo pare i novac i posao
ljubicasta- kombinacija posla i uzitka
petrolej(zeleno-plava) - bolesna sam, trazim lek i doktora
siva - trolujem
tamnosiva - stranacki bot
crna - religiozni sam fanatik, moj polni organ ces videti ako kad budemo pravili dete, zelim da te dresiram u dobrog vernika moje crkve
roza - gej lezbo trans
braon - ja sam matora baba
tamno crvena - webcam sex, zelim da budem camwhore il starleta, prostitutka,
bordo - pila bih vino u otmenim restoranima, mozda i neku drogu isporobala.
drap, krem - isla bih na more, letovanja putovanja u zamenu za sex.
koja je vasa boja...
na primer-
crvena - zauzet/a srecno ozenjen udata -
zuta- mozda sam za vezu , nisam ovde samo zbog upoznavanja vec i drugih razloga, da naucim nesto, prijateljstvo posao
zelena.- dajem se, trzim partenra...
ruzicasta.-. dajem se i padam na seksi igre, hot chat, sprema na seks za jednu noc.. webcam.
narandzasta - udata sam, sa decom, nesrecno, ovde sam zbog flertovanja a mozda i neke sheme, kresacine,
tirkizna - dajem se sofisticiranim pametnim bogatim situirani uz uctivo udvaranje
lila - samo caskam, ucim za skolu faks, radoznala da saznam nesto novo, mlada i nevina.
plava - ne znam sta hocu, danas sam luda
maslinasta - interesuju me samo pare i novac i posao
ljubicasta- kombinacija posla i uzitka
petrolej(zeleno-plava) - bolesna sam, trazim lek i doktora
siva - trolujem
tamnosiva - stranacki bot
crna - religiozni sam fanatik, moj polni organ ces videti ako kad budemo pravili dete, zelim da te dresiram u dobrog vernika moje crkve
roza - gej lezbo trans
braon - ja sam matora baba
tamno crvena - webcam sex, zelim da budem camwhore il starleta, prostitutka,
bordo - pila bih vino u otmenim restoranima, mozda i neku drogu isporobala.
drap, krem - isla bih na more, letovanja putovanja u zamenu za sex.
koja je vasa boja...