Lampice

Dremač

Ističe se
Banovan
Poruka
2.667
Treba li forumasima da se pored avatara dodaju lampice u bojama koje simbolizuju njihovo stanje, status, namere , da bi se lakse ljudi snalazili i ustedelo dragoceno vreme.?

na primer-
crvena - zauzet/a srecno ozenjen udata -
zuta- mozda sam za vezu , nisam ovde samo zbog upoznavanja vec i drugih razloga, da naucim nesto, prijateljstvo posao
zelena.- dajem se, trzim partenra...
ruzicasta.-. dajem se i padam na seksi igre, hot chat, sprema na seks za jednu noc.. webcam.
narandzasta - udata sam, sa decom, nesrecno, ovde sam zbog flertovanja a mozda i neke sheme, kresacine,
tirkizna - dajem se sofisticiranim pametnim bogatim situirani uz uctivo udvaranje
lila - samo caskam, ucim za skolu faks, radoznala da saznam nesto novo, mlada i nevina.
plava - ne znam sta hocu, danas sam luda
maslinasta - interesuju me samo pare i novac i posao
ljubicasta- kombinacija posla i uzitka
petrolej(zeleno-plava) - bolesna sam, trazim lek i doktora
siva - trolujem
tamnosiva - stranacki bot
crna - religiozni sam fanatik, moj polni organ ces videti ako kad budemo pravili dete, zelim da te dresiram u dobrog vernika moje crkve
roza - gej lezbo trans
braon - ja sam matora baba
tamno crvena - webcam sex, zelim da budem camwhore il starleta, prostitutka,
bordo - pila bih vino u otmenim restoranima, mozda i neku drogu isporobala.
drap, krem - isla bih na more, letovanja putovanja u zamenu za sex.

koja je vasa boja...

blago tebi..
to je i moja boja , sa jos par nekih.

a ti hoces da kazes da reketiras forumase za sex i pare, preteci da ces objaviti njihove priv poruke ili obavestiti njihove zene..? :)

Poslednja izmena:
okej, verujem ti. da sam ja na tvom mestu svasta bih radio.
ne znam sta si htela reci za ljubicasto.. , meni ovako vise delujes ko plava i zuta. :cool:

Mislim da bi trebalo jos da se uvede oznaka za godiste, gps odredjivanje lokacije, najnovija fotka , 3d avatari , cipovi da se ugrade korisnicima u podlakticu... znaci puno toga za puno efikasniji forum i spajanje srodnih dusa..

Iebaci ne forumase, oni idu ulicom i naskacu na sve sto se mice,
a ovde su ljudi koji traze nesto vise,
svi imamo neke ciljeve zasto smo na forumu, ali vremenom pricajuci zaboravimo sta smo naumili, tudje ideje nam preplave mozak, svaki forumski dan postaje dan mrmota.
Ja se trudim da sto manje forumasim, nastojim da moje stvarne zivotne ciljeve dovedem u neki red, bespotrebna prica sa forumasima je trosak vremena i energije, prokrastinacija, za mene bar.
kockanje je startovati nekog, ko nije moja ciljna grupa, dragocene sekunde se trose i za reputacije, sve to narusava samopuzdanje.
Zelena lampica treba da oznacava start, ko u onim semafor zurkama, a ne onljan oflajn. slicno je i sa fejsom itd. onlajn oznaka treba da je nesto drugo.

ustedeti vreme?ovo ne kontam...inace je gubljenje vremena razgovor sa nekim ?svasta
Nisam cesto prisutan na forumu, niti previse pratim pojedince i njihove poruke , tu i tamo zapazam po neku forumasicu, ali bojim... se da su sve samo udate, majke, stranacki vojnici, ili iz inostranstva.
Ti Cheriska delovala si mi neka mlada eskort dama, iz bdsm zdravstvene prostitucije, na osnovu kratkotrajnih zapazanja, pomisljao sam i da te iznajmim, ali, sa nevericom sam zapazio da si rodila dete skoro.
Stoga bi lepo bilo da se uvede ikonica za trudnice, sa stomacicem nesto, kao zagrada ) . Takodje one koje imaju pms, neki simbol kapi krvi uvesti.

* biti trudnica nije nesto lose, naprotiv, mnogi ljudi imaju prego sex fetish. i meni je to jedna od desetak, ali ne najbitnija neostvarena fantazija,
da sam znao da si trudnica, startovao bih te iz tog ugla, ali sad je kasno. ;( Srecom nisam komunicirao sa tobom skoro ni malo, a moglo je da se desi, i posle dana proverdenog u caskanju, da saznam da si srecno udata, zivis sto kilometara daleko, i samo glumis neku nimfomanku.

obavezno i jedna lampica plavicaste nijanse za undercover policajce, ko bre njma daje pravo da uhode ljude pod laznim profilima.
:neutral:

haha :heart:
za mene da glasaju pa da mi odrede, ne mogu sebi da odredim, mada mogla bih nesto izabrati

dobro je bas je dobro

e stvarno, izaberite meni lampicu, napisite mi u repku a moze i javno, koju biste lampicu meni dali
ko se seti : )

treba i neka boja - ovde sam da zadominiram forumom, a preko toga i svetom : ))

Poslednja izmena:
:) ne brini vise, bas imas srece, jer se ja bavim raznim oblicima alternativne medicine... javi mi na pp, i kazi sta te muci..., pa da ti preporucim terapiju

ja jako dobro stojim sa snovima, moj problerm je kako snove da pretvorim u javu :(

- - - - - - - - - -

a dr koji bi mi mogao pomoci bega od mene :sad2:

- - - - - - - - - -

prosto ga nerviram i neprijatna sam mu :(

Nema tu nista lose i da na ulici svi nose neke trake oko ruku... zute,zelene ljubicatse crvene....
tako da moze lakse da se salecu i naskacu one koje zele seks. Nema moderni covek vremena da zuri u prste da vidi li ima prsten, da nije udata, ili da li je na putu u bolnicu radi bolesti neke.. ne bi bilo prijatno naskociti takvu neku.

ja jako dobro stojim sa snovima, moj problerm je kako snove da pretvorim u javu :(

- - - - - - - - - -

a dr koji bi mi mogao pomoci bega od mene :sad2:

- - - - - - - - - -

prosto ga nerviram i neprijatna sam mu :(
poslao sam ti link mog sajta u reputaciji, mogu ti pomoci u vezi psihoterapije snova, i pretvaranja u javu.
ako platis da bi se i moji snovi ostvarili, mada konsultacije su besplatne...

haha :heart:
za mene da glasaju pa da mi odrede, ne mogu sebi da odredim, mada mogla bih nesto izabrati

dobro je bas je dobro

e stvarno, izaberite meni lampicu, napisite mi u repku a moze i javno, koju biste lampicu meni dali
ko se seti : )

treba i neka boja - ovde sam da zadominiram forumom, a preko toga i svetom : ))
sad sam naleteo na tvoj komentar na temi o trejsi lords, pa dajem ti i rozu boju, pored, plave i braone. :zper:

Back