Lamborghini Miura

po nekoj logici , uzmi Teslu
nije stvoren mustang za struju mmj u Fordu
Cena je bila u dolar ista, ali sam baš želeo prvo da probam Model S dual motor.

Ali ne sumnjam da Mustang ide isto tako dobro, jedino mi taj dizajn nešto ne leži. Nije to više Mustang. Ovaj tvoj je prelep.

Gledao sam ga uživo, električni. Nije ružan ali nije ni nešto wow... Šta znam.

Ali ne sumnjam da Mustang ide isto tako dobro, jedino mi taj dizajn nešto ne leži. Nije to više Mustang. Ovaj tvoj je prelep.

Nadam se da ne razmisljas o Mach-E Mustangu.

Samo se ti nadaj.
A siroti Feručo se u grobu okreće. Dobro, Lambo još nije električan.
Celu Lamborgini ponudu sada cine hibridni automobili. Prethodni model Revuelto je hibrid. Najnoviji Temerario, koji zamenjuje Huracan je takodje hibrid. Twin turbo V8 motor potpomognut sa tri elektricna motora. A sa obzirom da ima i 3.8 kWh bateriju, ima i samo elekricni mod za voznju i moze da se puni na utikac kao elektricni automobil.

Screenshot_20241229-191819-785.png

:kez:

Celu Lamborgini ponudu sada cine hibridni automobili. Prethodni model Revuelto je hibrid. Najnoviji Temerario, koji zamenjuje Huracan je takodje hibrid. Twin turbo V8 motor potpomognut sa tri elektricna motora. A sa obzirom da ima i 3.8 kWh bateriju, ima i samo elekricni mod za voznju i moze da se puni na utikac kao elektricni automobil.

Mislim da s tom baterijom ne može biti plug in, a nešto malo samo na struju može. Otprilike kao Tojota.
Plug in hibridi uglavnom imaju baterije preko 10 kWh, neki i 20.

Back