Lambda soj

Po toj Južnoj Americi koriste slabo efikasne kineske vakcine, i to onu najslabiju Sinovak.

Tako se mislilo i za brazilski soj, delta soj i onda se na kraju ispostavilo da nisu napunili bolnice ni u Britaniji ni u Izraelu.

Opet u Srbiji ostaje da se vidi ishod jer kod nas dominira Sinofarm a i nismo prešli 50% sa dve doze kao Britanija i Izrael.

najnoviji podaci pokazuju da je efikasnost svih cepiva u ***** kada je reč o novim sojevima...
fajzer protiv delte je svega 60% što je u rangu sinofarma kod vuhanskog lol

moja reakcija:

najnoviji podaci pokazuju da je efikasnost svih cepiva u ***** kada je reč o novim sojevima...

moja reakcija:
Treba malo više čitati.

Ефикасност вакцине у спречавању инфекција и симптоматских болести пала је на 64 одсто од 6. јуна, саопштило је Министарство здравља Израела.

Истовремено, вакцина је 93 одсто ефикасна у спречавању хоспитализација и озбиљних болести од корона вируса, преноси Танјуг.

Портпарол компаније Фајзер одбио је да коментарише податке из Израела, али је цитирао друга истраживања која су показала да су антитела која је произвела вакцина и даље у стању да неутралишу све тестиране варијанте, укључујући делта варијанту, иако смањеном снагом.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...akcina-manje-efikasna-u-sprecavanju-infekcija

Zavisi sta podrazumevas pod efikasnsnoscu. Ja koja sam vakcinisana
mogu da se inficiram, meni nece biti nista, mozda necu ni znati da
sam inficirana, ali nadrljace takvi kao sto si ti jer mogu da im prenesem
koronu.

A što se tiče Britanije.

Britain Set to Scrap Pretty Much All COVID-Related Restrictions, Including Mask Mandates​

The British government says it’s time to try to return to normal. Prime Minister Boris Johnson outlined plans on Monday to end pretty much all social and economic restrictions related to the COVID-19 pandemic in two weeks.

https://slate.com/news-and-politics...vid-restrictions-face-mask-boris-johnson.html
Britanski ministar zdravlja ocekuje i 100.000 inficiranih za nedelju, dve,
ali je preko 80% vakcinisano prvom dozom, 65% i drugom tako da nece
biti problema. Nemaju ni sad, a na dnevnom nivou imaju vec danima
oko 28.000 slucajeva, ali su bolnice prazne.

Britanski ministar zdravlja ocekuje i 100.000 inficiranih za nedelju, dve,
ali je preko 80% vakcinisano prvom dozom, 65% i drugom tako da nece
biti problema. Nemaju ni sad, a na dnevnom nivou imaju vec danima
oko 28.000 slucajeva, ali su bolnice prazne.
krivulja hospitalizovanih ponovo kreće uzlaznom putanjom

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    110,3 KB · Pregleda: 7
A što se tiče Britanije.

Britain Set to Scrap Pretty Much All COVID-Related Restrictions, Including Mask Mandates​

The British government says it’s time to try to return to normal. Prime Minister Boris Johnson outlined plans on Monday to end pretty much all social and economic restrictions related to the COVID-19 pandemic in two weeks.

https://slate.com/news-and-politics...vid-restrictions-face-mask-boris-johnson.html
U UK je potpuno vakcinisano 60% sto prema strucnjacima nije dovoljno za kolektivni imunitet a oni eto ukidaju sve mere cak i maske. A nasi hoce decu da bodu. Smrt fasizmu sloboda narodu

Back