Laku noc deco

iamaphoney

Veoma poznat
Banovan
Poruka
14.452
Cuvena lutkarska emisija za decu.Premijerno emitovana na RTB (kasnije na RTS) od 1989 do 1993.U par navrata je reprizirana na drzavnoj TV sredinom 90ih i 2001.Serija je emitovana u terminu od 19:05 a epizode su u proseku trajale od 4 do 6 minuta.Glasove lutkama su pozajmili sledeci glumci:
Dragan Lakovic,Djuza Stojiljkovic,Ljubisa Bacic,Predrag Pepi Lakovic,Branimir Brstina,Danica Maksimovic,Tatjana Lukjanova..

Urednik serije: Donka Spicek
Scenario:Vladimir Andric
Reditelj:Vladimir Andric
Lutke i scenografija:Gordana Popovic

P.S ova tema je posvecena svima,a posebno onima koji su odrasli i prve korake nacinili uz ovu seriju.Ukljucujuci i mene. :ok:

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena:
Cuvena lutkarska emisija za decu.Premijerno emitovana na RTB (kasnije na RTS) od 1989 do 1993.U par navrata je reprizirana na drzavnoj TV sredinom 90ih i 2001.Serija je emitovana u terminu od 19:05 a epizode su u proseku trajale od 4 do 6 minuta.Glasove lutkama su pozajmili sledeci glumci:
Dragan Lakovic,Djuza Stojiljkovic,Ljubisa Bacic,Predrag Pepi Lakovic,Branimir Brstina,Danica Maksimovic,Tatjana Lukjanova..

Urednik serije: Donka Spicek
Scenario:Vladimir Andric
Reditelj:Vladimir Andric
Lutke i scenografija:Gordana Popovic

P.S ova tema je posvecena svima,a posebno onima koji su odrasli i prve korake nacinili uz ovu seriju.Ukljucujuci i mene. :ok:

- - - - - - - - - -

mnogo hvala!:) bas me obradovalo:)))

Najjača uvodna špica je bila ubedljivo sa džukcem - "PAS TI REČE DOBRO VEČE" :lol:

A što se Pedjolina tiče to bilo zaglupljivanje dece, uopšte nije razvijao maštu kao recimo
Branko Kockica, Goca i Pane, Super Deka...

Ne znam ja sam to gledao.Imala lepa muzika na zavrsetku, i ovako neka kvalitetna ne-decija i u toku emisije. Ne mogu na netu da nadjem stare epizode pa da pitam sta je sta.
E i Kockicu Branka sam gledao.Lepa bila ona epizoda kad ih vodio gde se prave gramofonske ploce :eek: :lol:

Back