Lakoca okidanja - izazovi tehnologije

Nekidan sedim u jednom društvu i gledam lika, gazdu jedne eminentne ugostiteljske radnje, kako se dopisuje na Viber sa nekom od 18, 19 godina, lascivno, šalje mu uslikane delove tela, eksplicitno.. i on nam sve to pokazuje i kaže da ju lično ne zna. Sve bi bilo ok da on nema cirka 55 godina? :(
Negativna strana napredne mobilne tehnologije u punom svetlu ..
Nevezano za njih, ona je verovatno "čula" da čiko izdašno časti, da li ste ikada slikali neki deo svog tela ili čak intimu, i slali nekom nepoznatom sa nekom od mob aplikacija? A poznatom? A virtuelno poznatom?
Nemoj da lažete :rtfm::malav:

sta je kriva tehnologija:lol:

al ja ne kapiram sta su novije generacije zaglupele?sta...?
jel nemaju roditelja da ima kazu sta ne valja,mislim da bi covek i sa slabijim vaspitanjem bio svestan mogucih posledica cak i da je napumpan hormonima...

Ja krivim zapad i medije, i Facebook.
Salu na stranu, i u moje vreme su curice davale oralce u kupatilu, ok to nije bilo u mojoj skoli ali bilo u drugim, imala je skola tj. djaci te klipove. Evo kod mene sto je bilo i to u osnovnoj secam se da su se vatali onako propisno u nekim zamracenim krajevima.
U srednjoj si mogao da dobijes oralac ili vutru u WC-u, cak znam jednu koja je pruzala takve usluge. Ja to iz price i zajednickih prijatelja nauco, ovako ne bih imao pojma. I dan-danas po kaficima trci i salece momke koje izadju iz nekog opasnog auta.

Sve je isto, ljudi su uvek isti, samo su sada slobodniji na seksualnom planu. Vise nije sramota davati oralac u skolskom WC-u, vec je to nesto cool, nije ona kao one druge pacenice koje niko nece, ona je mackica. Sa slobodom svako pokazuje svoje pravo lice.
Sve je manje-vise isto, samo sto se nisam kretao u tim krugovima i nisam znao.

Nekidan sedim u jednom društvu i gledam lika, gazdu jedne eminentne ugostiteljske radnje, kako se dopisuje na Viber sa nekom od 18, 19 godina, lascivno, šalje mu uslikane delove tela, eksplicitno.. i on nam sve to pokazuje i kaže da ju lično ne zna. Sve bi bilo ok da on nema cirka 55 godina? :(
Negativna strana napredne mobilne tehnologije u punom svetlu ..
Nevezano za njih, ona je verovatno "čula" da čiko izdašno časti, da li ste ikada slikali neki deo svog tela ili čak intimu, i slali nekom nepoznatom sa nekom od mob aplikacija? A poznatom? A virtuelno poznatom?
Nemoj da lažete :rtfm::malav:
Tehnologija, s obzirom da pruža ogromne mogućnosti upoznavanja ogromnog broja ljudi, i to sa samo par klikova, ume kod pojedinih da stvori privid da se odsustvovanjem sa društvenih mreža, chatova i sajtova za upoznavanje propušta bogzna šta - a suštinski se gubi, jer potrebu za istinskim upoznavanjem i spajanjem sa jednim ljudskim bićem ne može da nadomesti masovnost površnog instant upoznavanja, instant kresova i instant ljubavisanja, koje instant varijante apsolutno imaju smisla kod mladih ljudi koji tek istražuju svoju seksualnost i komunikaciju sa suprotnim polom, kao i kod slobodnih ljudi, ali koja smislenost se gubi onog momenta kada instant površne varijante postanu životni stil odrasle osobe.

To je bilo to što se tiče teoretskog dela, a što se tiče praktičnog..... slala sam, o da :malav:

Tehnologija, s obzirom da pruža ogromne mogućnosti upoznavanja ogromnog broja ljudi, i to sa samo par klikova, ume kod pojedinih da stvori privid da se odsustvovanjem sa društvenih mreža, chatova i sajtova za upoznavanje propušta bogzna šta - a suštinski se gubi, jer potrebu za istinskim upoznavanjem i spajanjem sa jednim ljudskim bićem ne može da nadomesti masovnost površnog instant upoznavanja, instant kresova i instant ljubavisanja, koje instant varijante apsolutno imaju smisla kod mladih ljudi koji tek istražuju svoju seksualnost i komunikaciju sa suprotnim polom, kao i kod slobodnih ljudi, ali koja smislenost se gubi onog momenta kada instant površne varijante postanu životni stil odrasle osobe.

To je bilo to što se tiče teoretskog dela, a što se tiče praktičnog..... slala sam, o da :malav:

Sta je tu cudno??

Vas dve na lomacu...istog momenta,

Back