EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Nisam slala, dozvolila da me slika par puta. Sa nepoznatima se ni ne dopisujem van foruma...
Dozvolila da te slika par puta?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam slala, dozvolila da me slika par puta. Sa nepoznatima se ni ne dopisujem van foruma...
A jbt sta se sablaznjavate peechka ko peechka jaka stvar pojeli ste voce s drva znanja pa vas sad sramota je l
Nekidan sedim u jednom društvu i gledam lika, gazdu jedne eminentne ugostiteljske radnje, kako se dopisuje na Viber sa nekom od 18, 19 godina, lascivno, šalje mu uslikane delove tela, eksplicitno.. i on nam sve to pokazuje i kaže da ju lično ne zna. Sve bi bilo ok da on nema cirka 55 godina?![]()
Negativna strana napredne mobilne tehnologije u punom svetlu ..
Nevezano za njih, ona je verovatno "čula" da čiko izdašno časti, da li ste ikada slikali neki deo svog tela ili čak intimu, i slali nekom nepoznatom sa nekom od mob aplikacija? A poznatom? A virtuelno poznatom?
Nemoj da lažete![]()
al ja ne kapiram sta su novije generacije zaglupele?sta...?
jel nemaju roditelja da ima kazu sta ne valja,mislim da bi covek i sa slabijim vaspitanjem bio svestan mogucih posledica cak i da je napumpan hormonima...
Tehnologija, s obzirom da pruža ogromne mogućnosti upoznavanja ogromnog broja ljudi, i to sa samo par klikova, ume kod pojedinih da stvori privid da se odsustvovanjem sa društvenih mreža, chatova i sajtova za upoznavanje propušta bogzna šta - a suštinski se gubi, jer potrebu za istinskim upoznavanjem i spajanjem sa jednim ljudskim bićem ne može da nadomesti masovnost površnog instant upoznavanja, instant kresova i instant ljubavisanja, koje instant varijante apsolutno imaju smisla kod mladih ljudi koji tek istražuju svoju seksualnost i komunikaciju sa suprotnim polom, kao i kod slobodnih ljudi, ali koja smislenost se gubi onog momenta kada instant površne varijante postanu životni stil odrasle osobe.Nekidan sedim u jednom društvu i gledam lika, gazdu jedne eminentne ugostiteljske radnje, kako se dopisuje na Viber sa nekom od 18, 19 godina, lascivno, šalje mu uslikane delove tela, eksplicitno.. i on nam sve to pokazuje i kaže da ju lično ne zna. Sve bi bilo ok da on nema cirka 55 godina?![]()
Negativna strana napredne mobilne tehnologije u punom svetlu ..
Nevezano za njih, ona je verovatno "čula" da čiko izdašno časti, da li ste ikada slikali neki deo svog tela ili čak intimu, i slali nekom nepoznatom sa nekom od mob aplikacija? A poznatom? A virtuelno poznatom?
Nemoj da lažete![]()
Dozvolila da te slika par puta?![]()
Tehnologija, s obzirom da pruža ogromne mogućnosti upoznavanja ogromnog broja ljudi, i to sa samo par klikova, ume kod pojedinih da stvori privid da se odsustvovanjem sa društvenih mreža, chatova i sajtova za upoznavanje propušta bogzna šta - a suštinski se gubi, jer potrebu za istinskim upoznavanjem i spajanjem sa jednim ljudskim bićem ne može da nadomesti masovnost površnog instant upoznavanja, instant kresova i instant ljubavisanja, koje instant varijante apsolutno imaju smisla kod mladih ljudi koji tek istražuju svoju seksualnost i komunikaciju sa suprotnim polom, kao i kod slobodnih ljudi, ali koja smislenost se gubi onog momenta kada instant površne varijante postanu životni stil odrasle osobe.
To je bilo to što se tiče teoretskog dela, a što se tiče praktičnog..... slala sam, o da![]()
Sta je tu cudno??
Evo, ja ću da crvenim od stida naredna 3 minutaVas dve na lomacu...istog momenta,
Evo, ja ću da crvenim od stida naredna 3 minuta![]()
Sta je tu cudno??
Crvenila bih ja i duže, ali planiram na spavanjac za 3 min.Malo je tri za ovakav greh..razmislicu sta je adekvatna kazna
Vas dve na lomacu...istog momenta,
Kako cu sad da se udam... guzice jos ne vidjose do moje...![]()
Ne znam kako ces, ali iz licnog iskustva, tesko posle takve bruke![]()
A nista nabavicu jos macaka i biti crazy cat lady..
Mozes i golubove da krenes da nabavljas..to je sada in.