Lako zapaljivo!

DušaOdČoveka

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
346
Žene, šta vas pali, a nema veze sa seksom.
Šta vam upali fitilj, izbaci iz takta, grize i frustrira?
Jel se kulerka ili zapaljiva materija?
Jel bolje iskulirati, potiskivati stvari pa da to proključa
ili suknuti vatru, pa šta bilo da bilo?

Туђа спорост, трапавост, пипавост, мутавост, смотаност.

Ја да искулирам? Нема шансе.

Nije me lako pomeriti. Kod mene se casa dugo puni i ona kap koja je prelije retko izazove eksploziju, uglavnom ucutim, okrenem se i odem. Kada me uvrede lako zaboravim, ali kada me povrede...
U raspravama je abortus koji se podrzava i smatra OK nesto na sta sam najosetljivija. I ljudi koji vise neznosti i saosecanja imaju za kucice i macice nego za decu. To ne mogu da razumem.
Grize me nedorecena situacija. Kada moram da vracam u bob sta neko misli umesto da sve ispljune. Nismo mali i igrice mi nisu zanimljive, dosadne su i zamaraju me.
Nevaspitanje mi uvek zaskripi u usima i zasmeta ocima, ali na meni je da moje dete ne pravi takve propuste.

Poslednja izmena:

Laz. Ono, gleda te u oci i laze i laze...nebitno ko je u pitanju, persona na shalteru ili u krevetu.
Nisam kulerka...dugo mi treba da oguglam i postanem ravnodusna.
Ali i ne bljujem vatru odmah...kako kad, zavisi od raspolozenja, dana, situacije-nekad odmah reagujem, nekad pustim, pa ako se ucestalo ponavlja, onda i ja s kamatama sve...

Svidja mi se tema.
Ja sam mnogo temperamentna,sve krive Drine bih da ispravljam (pokusavam da minimiziram sve to) Drskost,bezobrazluk me izuva iz cipela,nemam tolerancije kada su u pitanju takvi!
Volim sve sto i normalni ljudi,prije svega bude iskrenosti i postenja.

Nije me lako pomeriti. Kod mene se casa dugo puni i ona kap koja je prelije retko izazove eksploziju, uglavnom ucutim, okrenem se i odem. Kada me uvrede lako zaboravim, ali kada me povrede...
U raspravama je abortus koji se podrzava i smatra OK nesto na sta sam najosetljivija. I ljudi koji vise neznosti i saosecanja imaju za kucice i macice nego za decu. To ne mogu da razumem.
Grize me nedorecena situacija. Kada moram da vracam u bob sta neko misli umesto da sve ispljune. Nismo mali i igrice mi nisu zanimljive, dosadne su i zamaraju me.
Nevaspitanje mi uvek zaskripi u usima i zasmeta ocima, ali na meni je da moje dete ne pravi takve propuste.

Kao da si mene opisala... :D

Zivot je previse kratak da bi ispravljala krive Drine, ako mi je do neceg bas stalo za to se borim ali zasto trositi nerve i vreme za nesto sto ne mozes promjeniti.

Jedino kada me treba izbjegavati je kada sam na djeti tada grizem sve oko sebe :zcepanje: (u nedostatku hrane )

Back