LAKO, MEKO, PROZRAČNO

• Začetnik teme Začetnik teme alal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
00020063.gif

nisi morao da se preznojavas;)

Primecujem da je ovde doslo do male nelogicnosti u glasanju, al ajd sad kao nema veze, sve pod parolom "ukusi se razlikuju" :roll: :evil:
Hocu da kazem da smo vec zaboravili kako to izgleda kada se glasa za "nekog svog". "Taj" ce se vec prepoznati i nadam se da to nece vise raditi.

Čestitam monte...čestitiam dulle, a bome i fibi tri...primetih da je stvarno bilo raznolikih glasova, verovatno zato, jer je tema bila baš široka, lagana, meka i providna...a ukusi svakojaki...

Primecujem da je ovde doslo do male nelogicnosti u glasanju, al ajd sad kao nema veze, sve pod parolom "ukusi se razlikuju" :roll: :evil:
Hocu da kazem da smo vec zaboravili kako to izgleda kada se glasa za "nekog svog". "Taj" ce se vec prepoznati i nadam se da to nece vise raditi.

nije mi jasno, al nema ni veze evo idem novu temu da stavim, nadam se da nije bila i da ce vam odgovarati

e ljudi jedno pitanje: kako vam se cini da li su fotke odgovorile na temu? meni se cini da dosta njih jeste i to bas dobro i originalno. ja nisam glasala zbog regularnosti, ali favoriti su mi fibi, bakyy druga fotka, monteova popednicka, goscicina je takodje super... sanovnikova prva, djoletova, ove zimske su isto dobre, ali meni nekako hladne, a pod temom sam mislila nesto vedrije.

ja licno nisam nikako uspela da postignem sta sam htela sa onim belim portretom,prosto tehnicki nemam toliko znanja da isplaniram i odradim sta sam mislila, ovo je nesto najblize sto sam uspela... meni vecina fibinih fotki, narocito portreta imaju tu mekcu i lakocu, prozracnost. a ova takmicarska fibina mi se razlikovala od njenih, a svidela mi se i ideja i realizacija.

Fibina fotka je odlična ali tvoja Alal ima onu umetničku vrednost koju nijedna druga u tolikoj meri nije imala na takmičenju. Zbog toga sam joj ja dala 3 poena. :D

Btw, da li bi možda poslala meni ili Fibi na pp da napišemo iznad svake fotke koja je čija čisto da se zna?

bug.gif

Fibina fotka je odlična ali tvoja Alal ima onu umetničku vrednost koju nijedna druga u tolikoj meri nije imala na takmičenju. Zbog toga sam joj ja dala 3 poena. :D

Btw, da li bi možda poslala meni ili Fibi na pp da napišemo iznad svake fotke koja je čija čisto da se zna?

bug.gif

hvala xia:) jos da se potkujem fotografskim znanjem... moram da prosetam kuce, pa kad se vratim saljem listu na pp, htela sam da vas i onako cimnem da to odradite ako imate vremena.

Back