plavetnilo
Početnik
- Poruka
- 4
Da li smatrate da je u danasnje vreme sasvim normalno da devojka spava sa deckom posle dve nedelje veze(i poznavanja)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Znas kako joj je mama rekla:"Ne daj cero prve veceri"...![]()
Gazdarica:Ali i to preko majice... Tako ce, uz grudnjak i odgovarajuce umetke, ipak ispasti "teska" (kategorija), a ne "laka"...![]()
Treba se dobro prodati, zar ne...![]()
kosmopolit:nista me vise ne moze iznenaditi ...
e onda ona napravi stoj na rukamaIncognito:Gazdarica:Znas kako joj je mama rekla:"Ne daj cero prve veceri"...![]()
... moze do pojasa, ne pipaj me dole!![]()
![]()
![]()
Incognito:Gazdarica:Znas kako joj je mama rekla:"Ne daj cero prve veceri"...![]()
... moze do pojasa, ne pipaj me dole!![]()
![]()
![]()
dr:Niste fer,pretpostavljam da je devojka postavila ovu temu i to devojka koja nema sexualnog iskustva iza sebe,te je potpuno normalno da ima takav i stav ali i strah.Sve to postaje mnogo jednostavnije kad dodjes u neke godine,kad prihvatis svoju sexualnost,izgradis se kao licnost,tad narvno da radis sve sto ti padne na pamet,ponese te trenutak i nakon toga se ne bavis preteranim razmisljanjima jesi li ili nisi trebala/o nesto uraditi ali...ako imas ispod 20 godina(mada bih ja jos malo digla granicu),sexualnost je nesto sto tek stices.I onda su tu prisutni i srahovi i tabui...
Ipak najbitnije je dobro shvatiti sta zelis i drzati se toga,a ne povoditi se za trendom ili nagovaranjima...
Pozdrav!
A joj,zamisli ima i tih" vanzemaljaca"?Dvijeee nedelje,pa to je propast :wink:dreadnot:Zar ima onih koji u danasnje vreme cekaju dve nedelje pre sexa??? Ne mogu da verujem. Ne samo da ne bih smatrao takvu devojku lakom, nego bi se u slucaju ove sto ceka zapitao u cemu je problem. Zar uopste jos postoji ta prica o lakim i teskim...?
Kao što sam mnogo puta rekao takve devojke mogu samo da čiste sneg ispred moje kuće.Za dve nedelje osoba se ne može pošteno ni upoznati.A ako imaš neku dilemu povodom toga moj savet ti je da ne žuriš sa odlaskom u krevet i da ne zarezuješ ove ovde "mudrice" u kojima je davno umro svaki stid i lepota i koji ovde izigravaju neke nevidjene pastuve. :wink:plavetnilo:
Da li smatrate da je u danasnje vreme sasvim normalno da devojka spava sa deckom posle dve nedelje veze(i poznavanja)![]()
Ili pak verujete da treba da protekne neki duzi period upoznavanja pre nego sto se stupi u intimne odnose
Znam da je ovo jako individualno ali me zanima da li mislite da devojaka koje se odmah daju tipovima ima sve vise i da to postaje sasvim normalno
![]()
![]()
:wink:
A ti naravno znas kakvi smo mi bili, otkad smo se rodili...anakin:dr:Niste fer,pretpostavljam da je devojka postavila ovu temu i to devojka koja nema sexualnog iskustva iza sebe,te je potpuno normalno da ima takav i stav ali i strah.Sve to postaje mnogo jednostavnije kad dodjes u neke godine,kad prihvatis svoju sexualnost,izgradis se kao licnost,tad narvno da radis sve sto ti padne na pamet,ponese te trenutak i nakon toga se ne bavis preteranim razmisljanjima jesi li ili nisi trebala/o nesto uraditi ali...ako imas ispod 20 godina(mada bih ja jos malo digla granicu),sexualnost je nesto sto tek stices.I onda su tu prisutni i srahovi i tabui...
Ipak najbitnije je dobro shvatiti sta zelis i drzati se toga,a ne povoditi se za trendom ili nagovaranjima...
Pozdrav!
pa da...ali vidis da su se Gazdarica i Inco rodili sexualno osvesceni.....![]()
ups, umalo da zaboravim.........kisssssssssitj!!!!!![]()