- Poruka
- 41.283
kakav karakter! pa, bravo!Upravo odbio.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakav karakter! pa, bravo!Upravo odbio.
P volim da obijem, najvise onoj koja misli da muskarci ne umeju da odbiju seks. To mi je na nivou igre. Eo da te uverim u suprotnokakav karakter! pa, bravo!![]()
laka je ona koja nume da flertujeSigurno ste čuli za izraz ,,laka ženska". Šta mislite o ovom izrazu? Zašto postoje ,,lake ženske" a ne postoje ,,laki muškarci"?
Sigurno ste čuli za izraz ,,laka ženska". Šta mislite o ovom izrazu? Zašto postoje ,,lake ženske" a ne postoje ,,laki muškarci"?
Imaš i slučajeve gde muškarci dobiju to što žele pa ženu okarakterišu kao ,,laku".Žene biraju kog će da kresnu a muškarci mora da pitaju i najčešće budu odbijeni.
E, ti odbijeni su besni (i ljubomorni) i onda kad s drugim muškarcima vide one koje su ih odbile, proglase ih za "lake ženske".![]()
Pa stoji, mada s druge strane, zamisli odbije te zenska, ok, njeno pravo i sad treba da ti se dopada jer je posle vidis s nekim drugim likom? Neki habibi teletabis u dzipu?Žene biraju kog će da kresnu a muškarci mora da pitaju i najčešće budu odbijeni.
E, ti odbijeni su besni (i ljubomorni) i onda kad s drugim muškarcima vide one koje su ih odbile, proglase ih za "lake ženske".![]()
pa šta. i ona je dobila šta je htela.Imaš i slučajeve gde muškarci dobiju to što žele pa ženu okarakterišu kao ,,laku".
Pa i u velikom gradu neko zna nekog ko zna nekog. A i ne žive svi u velikim gradovima.pa šta. i ona je dobila šta je htela.
koga briga u velikom gradu šta će ko da misli.
Da se jednom slozimo. Nekome lako, nekome Mt EverestMožda je jednom muškarcu laka, a drugom nije nimalo?
de bwe fali..da nije lakih, mnogi ne bi znali dal sisarka stoji uzduz il poprekošta fali plastelinima, moliću lepo.
u odredjenim zivotnim situacijama kad su odbacene, ni ne biraju vec samo ebu i prelaze na next levelŽene biraju kog će da kresnu
DrocaMožda je jednom muškarcu laka, a drugom nije nimalo?
18 god razlike. šta bi rekao?
To ne znaci da je radodajka18 god razlike. šta bi rekao?
opičena sam.To ne znaci da je radodajka
To znaci da je opicena
Da sam mu otac, ne bi dobro prošla.opičena sam.
sviđa mi se kad to napišem.![]()
to što je nagon veći ne znači da je selekcija slabija.Jednostavno postoje zene, kod kojih je nagon za seksom izrazito veci, u odnosu na vecinu zena...te zene jednostavno ne znaju reci "ne"....dakle, priroda je u pitanju, nisu one lake jer su tako odlucile ili sto nisu imale dobro vaspitanje...dakle, zivjela priroda !!...
selekcija zavisi i od moralato što je nagon veći ne znači da je selekcija slabija.
Ubacio bih "ne mora obavezno da znači" ,.. ali većma znači,.. kako bi drugačije zadovoljila svoje "izrazito veće" potrebe ?to što je nagon veći ne znači da je selekcija slabija.
Ne mora da znaci, ali moze da znaci...i pocesto znaci...to što je nagon veći ne znači da je selekcija slabija.