LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
Man se Eli foruma, vidis da ce s coekom da te posvadjaju![]()
sa'cemo i to caskom da razvedemo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Man se Eli foruma, vidis da ce s coekom da te posvadjaju![]()
Bogami, ja ne odustajem od Indije.ne znam da l bi pristao,al bi bilo gadno
mislim eli no hard feelings,i ja sam odustala od nekih svojih snova zbog njega,jer ko zna na sta bi ispalo da sam to uradila
(nikad necu otputovati u indiju na mesec dana,ma ni na nedelju)
Ajd' vi meni recite šta izazove čoveka da startuje udatu ženu i da joj uputi "nepristojnu ponudu"?
Pri tom mislim na situaciju kad žena smatra da ničim nije izazvala takvu reakciju i bude potpuno zatečena, a to joj se ne dešava prvi put?
Jel moguće da ta žena šalje neke signale koji budu pogrešno protumačeni?
Ili su samo u pitanju tipovi koji šamaraju sve što stignu pa ko se upeca - upeca?
I generalno, da li postoje žene koje muškarci startuju češće od ostalih, a nisu neke ribetine, ne oblače se napadno i ne flertuju sa muškarcima?
Uopšte mi je jako zanimljiva ta pojava da se oženjeni muškarci ponašaju potpuno slobodno bez ikakvog zorta i sebi daju za pravo da startuju udate žene.
Ukoliko je ona zatecena, a desava joj se xy puta... ne mora da znaci da salje neke tamo signale, vec znaci da je sarmantna, pleni i zraci. Kao ja npr.
A sto se startovanja tice... danas startuje svako svakoga i meni je iskreno zao sto su nestali romanticni momenti, oni tzv. viteski. Dobro, nisu potpuno nestali, ali su blizu tome. Danas mnogi ne dozivljavaju "taj neki cin" kao vodjenje ljubavi i uzivanje u tome, vec kao cisto praznjenje nekih tamo potreba (pih).
E sada... sto ozenjeni startuju udate i obrnuto, ili potpuno kontra... to je svakako potreba za necim. A za cim (ili kim)? Pa provalite sami, ne moram ja sve da vam kazem![]()
to sada nije uredu...znaš
treba sve da kazeš a ne da mi mozgamo
zaboleće nas glava![]()
Ne mogu sada.
Evo sutra me pitaj.
Trenutno sam sarmantna, plenim i zracim vise nego obicno![]()
Uopšte mi je jako zanimljiva ta pojava da se oženjeni muškarci ponašaju potpuno slobodno bez ikakvog zorta i sebi daju za pravo da startuju udate žene.
Ukoliko je ona zatecena, a desava joj se xy puta... ne mora da znaci da salje neke tamo signale, vec znaci da je sarmantna, pleni i zraci. Kao ja npr.
A sto se startovanja tice... danas startuje svako svakoga i meni je iskreno zao sto su nestali romanticni momenti, oni tzv. viteski. Dobro, nisu potpuno nestali, ali su blizu tome. Danas mnogi ne dozivljavaju "taj neki cin" kao vodjenje ljubavi i uzivanje u tome, vec kao cisto praznjenje nekih tamo potreba (pih).
E sada... sto ozenjeni startuju udate i obrnuto, ili potpuno kontra... to je svakako potreba za necim. A za cim (ili kim)? Pa provalite sami, ne moram ja sve da vam kazem![]()