LAKA ŽENSKA

ne znam da l bi pristao,al bi bilo gadno
mislim eli no hard feelings,i ja sam odustala od nekih svojih snova zbog njega,jer ko zna na sta bi ispalo da sam to uradila
(nikad necu otputovati u indiju na mesec dana,ma ni na nedelju)
Bogami, ja ne odustajem od Indije.
Doduše bez njega nema teorije da odem, mora neko da zaradi pare za to zadovoljstvo. Pa onda i nisam skupo prošla. Šta je mali potpis za Indiju?:lol:

Ajd' vi meni recite šta izazove čoveka da startuje udatu ženu i da joj uputi "nepristojnu ponudu"?

Pri tom mislim na situaciju kad žena smatra da ničim nije izazvala takvu reakciju i bude potpuno zatečena, a to joj se ne dešava prvi put?
Jel moguće da ta žena šalje neke signale koji budu pogrešno protumačeni?
Ili su samo u pitanju tipovi koji šamaraju sve što stignu pa ko se upeca - upeca?

I generalno, da li postoje žene koje muškarci startuju češće od ostalih, a nisu neke ribetine, ne oblače se napadno i ne flertuju sa muškarcima?

Uopšte mi je jako zanimljiva ta pojava da se oženjeni muškarci ponašaju potpuno slobodno bez ikakvog zorta i sebi daju za pravo da startuju udate žene.

Ukoliko je ona zatecena, a desava joj se xy puta... ne mora da znaci da salje neke tamo signale, vec znaci da je sarmantna, pleni i zraci. Kao ja npr. :zper:

A sto se startovanja tice... danas startuje svako svakoga i meni je iskreno zao sto su nestali romanticni momenti, oni tzv. viteski. Dobro, nisu potpuno nestali, ali su blizu tome. Danas mnogi ne dozivljavaju "taj neki cin" kao vodjenje ljubavi i uzivanje u tome, vec kao cisto praznjenje nekih tamo potreba (pih).

E sada... sto ozenjeni startuju udate i obrnuto, ili potpuno kontra... to je svakako potreba za necim. A za cim (ili kim)? Pa provalite sami, ne moram ja sve da vam kazem :mrgreen:

Ukoliko je ona zatecena, a desava joj se xy puta... ne mora da znaci da salje neke tamo signale, vec znaci da je sarmantna, pleni i zraci. Kao ja npr. :zper:

A sto se startovanja tice... danas startuje svako svakoga i meni je iskreno zao sto su nestali romanticni momenti, oni tzv. viteski. Dobro, nisu potpuno nestali, ali su blizu tome. Danas mnogi ne dozivljavaju "taj neki cin" kao vodjenje ljubavi i uzivanje u tome, vec kao cisto praznjenje nekih tamo potreba (pih).

E sada... sto ozenjeni startuju udate i obrnuto, ili potpuno kontra... to je svakako potreba za necim. A za cim (ili kim)? Pa provalite sami, ne moram ja sve da vam kazem :mrgreen:

to sada nije uredu...znaš
treba sve da kazeš a ne da mi mozgamo :think:
zaboleće nas glava:besna:

Uopšte mi je jako zanimljiva ta pojava da se oženjeni muškarci ponašaju potpuno slobodno bez ikakvog zorta i sebi daju za pravo da startuju udate žene.

Па и удате жене без зорта стартују ожењене мушкарце... не разумем у чему је проблем?

Зар ту врсту наклоности не доживљаваш као комплимент?

Међутим када се неко директно обрати позивом на секс без макар и симболичне увертире, то је већ питање проблематичног васпитања па и ароганције која је карактеристична за тупсоне (и тупсонке).

А што се лаких женски тиче, оне су супер.

ajd kad si već počela da k****, nastavi... il da pratimo trag? :lol:

Ko ne startuje i udate i neudate dabogda mu otpao,stace mu onda.
Ali pri tom mora da bude dzek a ne buzdovan,to su lepe stvari koje mogu da uvrede samo gusku.
Pa sta je ruzno ako ti se neko na fini nacin udvara?

Back