Lajčak: Nezavisnost Kosova nije legitimna

lajcak-v.jpg

Dačo, trebaš posmatrati to kroz njegovu poziciju. Mlogo mi blatimo ljude, visoke državnike, pa čak i premijere, nemajući pojma da oni ne oblikuju svakodnevnu politiku i svijet - već da oni njih oblikuju.

Npr. uzmi Havijera Solanu. Kada bi Solana postao ministar spoljnih poslova Kraljevine Španije, vidio bi ti vrlo dobro kako on govori protiv NATO bombardovanja 1999. godine, kako govori da je cijepanje jedne države nedopustivo i kako nezavisnost Kosova ne smije biti prihvaćena kao mogućnost. ;)

http://www.blic.rs/politika.php?id=105924

Vidim da ovo niko ne komentariše...:think:

Ili i dalje imamo predrasude prema ljudima iz bivšeg istočnog bloka, pa ih ne zarezujemo ni kad su na funkciji visokih evropskih zvaničnika, ili smo stvarno digli ruke od Kosova..

Daleko od toga da imam ikakve predrasude prema politicarima bivseg istocnog bloka, njihovi argumenti nazalost nemaju uvek istu tezinu kako argumenti zapadnih politicara i cinjenica je da su nam trenutno bas oni potpora unutar evropske unije. Samo...doticni gospodin se nije bas nesto proslavio kao visoki predstavnik za BiH tako da njegove izjave, pa cak i u slucaju kada nam idu na ruke nailaze ovde na dosta podozrenja...to je sve.

Vidim, neki ovde kažu da je "otkrio toplu vodu"...
Pa vama ljudi stvarno niko ne treba. Jedino što mogu iz toga da shvatim je da ste mazohisti... Kad nas neko podržava, onda ovakvi komentari dolaze. Pretpostavljam da, kao mazohisti mnogo bolje podnosite kritike, napade i podržavanje Albanaca.

Meni se samo čini da smo došli dotle da je već postalo bolje da nemamo podršku više ni od koga... Samo mrcvarimo onaj naš narod dole...

Back