Lajaemo

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
neki ljudi
a posebno žene
nisu/nismo živi dok se ne pohvalimo nekom životnom dobiti
tipa ako ne podeliš s nekim nešto sočno, neki greh trač pikanteriju ko da se nije ni desilo
koliko čuvate za sebe a koliko delite?
da li se više kontrolišete ili više lajete?

neki ljudi
a posebno žene
tipa ako ne podeliš s nekim nešto sočno, neki greh trač pikanteriju ko da se nije ni desilo

Nisam paranoican tip, nikada nemam plan o "cutanju", ali sa godinama sam naucila o kojim stvarima sa nekim ljudima ne treba da razgovaram. Pri tom ne mislim na nesto intimno, nego sa njima ne delim ni pricu o ljubimcima.
Dakle - lajava. :mazipsa:

p.s. da se pohvalim kad mi se vec nudi mogucnost da budem "posebno zena" - maca omacila 4 maceta. :mace:

neki ljudi
a posebno žene

Na poslu sam naucio da sve sto ne moras-nemoj reci.Narocito pikanterije,jer time narusavas pored svoje i tudju privatnost.
Uvek ima normalnih i zanimljivih tema za razgovor ili zajebanciju.

Nisam paranoican tip, nikada nemam plan o "cutanju", ali sa godinama sam naucila o kojim stvarima sa nekim ljudima ne treba da razgovaram. Pri tom ne mislim na nesto intimno, nego sa njima ne delim ni pricu o ljubimcima.
Dakle - lajava. :mazipsa:

p.s. da se pohvalim kad mi se vec nudi mogucnost da budem "posebno zena" - maca omacila 4 maceta. :mace:

:heart: :heart: :heart: :heart: jaaaaaaooooo postali ste majka :heart2:

a na temu, delim ono sto mi se deli, cutim o onome o cemu mi se cuti
nekad sam mnogo cutala o svemu, a onda mi se pojavio tremor na misicu lica od stresa
i dr mi rekao - ne cuti, ne gutaj! pricaj i prazni to iz sebe
a ja slusam savete strucnih i pametnih
i pricam :)

Papa Franja bas juce priznao da je ukrao brojanicu iz kovcega mrtvog svestenika pa nesto racunam kad je mogao on priznati takvo nesto zasto bih ja cutala o bilo cemu. Evo odmah posle pauze idem govoriti ljudima o raznim svojim gresima. Sta me briga. :)

ne kevćem , ne ujedam, ne lajem
nema ničeg interesantnog što bi mi privuklo pažnju
posle foruma kad sve već vidiš.... sve dođe normalno
ne znam da li više postoji nešto što bi po meni bilo pikanterija

neki ljudi
a posebno žene
Ne trcim da nesto kazem, ali najvise volim diskusije na osnovu licnog iskustva pa umem da provucem i svoje.
Pricam do one mere do koje ne mogu nikoga drugog iskompromitovati. Sebe ne umem na taj nacin da stedim.

Kao I Sebastijan, smatram da ono sto ne moras ni ne treba da kazes. Kao I Bogomoljka, kada iznosim neki stav ili info onda to radim iz svog iskustva. Ostalo sto znam o tudjim iskustvima mogu da podelim ako je u funkciji saveta, ali bez kompromitovanja autora. Imam i prijatelje koji vole trac, ali onda samo slusam, nemam vam ja sta mnogo rec na tu temu, a moj zivot je skandal free.

neki ljudi
a posebno žene

po tom pitanju se meni real i forum mnogo razlikuje
u realu odavno vise nemam ni o cemu, ni o kome da "lajem", sva moja prica o drugim ljudima se svodi na razmenu informacija sa prijateljima tipa "kako je K.?, jel se J. snalazi sa bebom? dal je M. nasla posao?" i tako dalje, to nije ogovaranje, to je serovanje info o prijateljicama kad neka nema vreman da sama zove i pita
o sebi ne delim cesto ni mnogo dobre, ni mnogo lose stvari, sem u formi jako redukovanih obavestenja najblizim ljudima, tokom godina mi je postalo lakse da vecinu stvari (narocito losih) prozivim u sebi
sto se pak foruma tice, ovde lajem, ili cuvam do smrti, u zavisnosti kako ko zasluzi
imam samo jednu drugaricu forumasicu sa kojom bistrim o sebi i njoj u realciji sa foruimasima/cama i to volimo da prozvacemo uz veceru, il kafu, sa sve padanjem od smeha pod astal, pa nas obicno u lokalu gledjau kao lujke :malav:
takodje, ovde nikada ne delim velike stvari koje se meni desavaju, ni dobre, ni lose, nikada na krsti nisam napisala ono sto me najvise muci, ili najjace dize
nekada volim da namerno "ubacim" po neku info ovde javno, ili nekoj tracerki, samo da vidim dokle ce i u kojoj formi stici i to bude mnogo zabavno..preporucujem taj postpuak ako neko zeli da vidi pravo lice forumasha oko sebe...mozete npr. "samo" nekome da posaljete neku svoju fotku, ili da podelite neku svoju "tajnu" pa onda mesecima kasnije, ili godinama, saznate kakvi ste bili na toj fotografiji ili sta vam se desavalo, od nekog tamo n-tog...mucho interesantno :malav:

Poslednja izmena:
neki ljudi
a posebno žene

nekontrolisem se, jednostavno selektujem ljude i informacije, naspram naseg odnosa i to je to

neki ljudi
a posebno žene

Volim da budem otvorena, ne mogu da precutkujem jer pozaboravljam sta sam kome kazala.

Sa bliskim ljudima delim i svidja mi se da delim.
Sa poznanicima sam lahorasta, drzim pricu podaleko od nas i usmerim razgovor ka nekim opstim temama koje su mi uvek bile lake, to mi je u komunikaciji mozda jedini kvalitet, u stanju sam satima da govorim, da uzivam u razgovoru a da ne dodirnem ni sebe ni druge. Volim tu osobinu a kako godine odmicu, primecujem da je i drugi vole. Valjda je svima malo dosta zapitkivanja.

E sada, sto se traceva tice...kazala sam vise puta stav...uvek sam se kontrolisala, ne volim ih, mislim da mogu da uniste ljudima zivote...srecna sam sto provodim vreme sa osobama koje ih takodje ne vole tako da im nisam izlozena previse...a ne bih ni podnela da budem izlozena. Tracarenje dodje lakmus papir, ko o drugima, sigurno i o tebi.

neki ljudi
a posebno žene
zavisi o čemu se radi...nisu sve stvari za hvalisanje ne zato što su ružne pa nisu za hvalisanje, nego zato što su velika većina ljudi generalno alapače i ne umeju da čuvaju tajne

sa godinama sam postala opreznija sta kome pricam i zbog cega
volim da se hvalim kad nesto super uradim ili mi se desi- to je jace od mene
ali nisam trac baba i ne prenosim traceve i tajne koje mi se povere niti olajavam druge iza ledja niti se mnogo bavim glasinama
uglavnom gledam svoja posla i zivim svoj zivot

Back