Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
kao sto sam vec rekla-ne opravdam nikakve vrste lazi- posebno "bele"-jer su prihvacene kao opstedobro
isto tako,laganje samog sebe je jos grdja stvar-ne prihvatanje cinjenica ,stvaranje sopstvenog sveta prepunog laznih ubedjenja...i gde to vodi? -OTUDJIVANJU ...
ja se drzim bakinih edukativnih principa " Ko laze,taj krade,ko krade,taj ide u zatvor"- i kao klincu ti bude jasno da ne treba da lazes
Neki su jednostavno rodjeni lazovi i protiv toga ne mogu, tesko im je ako ne slazu jer je to jace od njih. Ja retko slazem, najcesce osobe kojima ne vredi govoriti istinu jer me oni lazu ili ako ce moja istina izazvati probleme. Kad god sam bila iskrena uvek sam ispastala i stalno sebi obecam da cu ubuduce da samo lazem ali ne vredi jer i dalje govorim istinu i dajem sebe iskreno
Ima nekih delikatnih situacija, kad jednostavno moras da slazes.
A nekad ti se jednostavno laze. Kada bi svi bili posteni i ne bi lagali...gde bi tu bila zabava?