gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
ma nek rade na pinku, samo da nam ih ne šalju u prosvetutelevisa presenta...PinK. Kajroni ispod: "neznam", "samnom"...sastavljeno. Ćaci se zaposlio na nac.frek. mediju i to pitaj boga otkad.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nek rade na pinku, samo da nam ih ne šalju u prosvetutelevisa presenta...PinK. Kajroni ispod: "neznam", "samnom"...sastavljeno. Ćaci se zaposlio na nac.frek. mediju i to pitaj boga otkad.![]()
Nemam odgovor.prijemniče, nisi mi odgovorio na pitanje
i to je odgovor, hvalaNemam odgovor.
Ne znam je l namerno ne razumeš pročitano il tu oblast nisi savladao u potpunostiI ti imaš člansku knjižicu?
Sad vodiš borbu protiv nepismenog stanovništva i politički "nepodobnih" kolega?
Borbu vodiš tako što ne radiš ništa?
Te fore za prvačiće...Ne znam je l namerno ne razumeš pročitano il tu oblast nisi savladao u potpunosti![]()
Tačno, znači možeš prvi razred , opetTe fore za prvačiće...
rekla je nepismenih, ne nepodobnih
a ako misliš da oni koji su u blokadi ne rade ništa, evo da čujemo tebe kako se treba boriti protiv ove vlasti? (da im ne lepim etikete, znamo svi kakva je vlast)
p.s. odgovor ne može da bude "izbori"
Pismo uvažene direktorkei još jednom, svima koji pljuju prosvetne radnike u protestu, daće vam Bog da vam ubuduće ovakve uče decu
![]()
Kako mnogi nisu upućeni, da kažem: niko od nas ne deluje preko sindikata, osim članova Nezavisnost sindikata. Svi smo se skupili kao neformalne zajednice pri svojim gradovima, a onda su se neki i umrežili i shvatili da smo zajedno jači. Ne radi se o nikakvim političkim organizacijama a još manje veze imamo sa opozicionim političkim strankama. Niko od nas ne vrši pritisak na kolege koje neće da štrajkuju, svako ima pravo da sam izabere kako će se ponašati u ovakvoj situaciji, otud i različiti načini nastave.
Na neki način jesi u pravu, jer se od politike ne može pobeći. Imamo je u hrani, vodi, životu...Ради се о политичким организацијама, али не о пол.странкама.
Над страначки, али итекако је политички
...
Ja ne znam kako ce se prosveta izvuci iz ovog haosa uopste.
...