Lady Dron Danka

Lagerta

Supermoderator
Poruka
30.573
1740774383007.png

E sada sledi zanimljiv deo, naime Brnabić izjavljuje sledeće:

Ана Брнабић: ”Одједном, није нам тако страшно да неко понижава просветне раднике?”​

Link
Zamisli, ja se poradovala evo, shvatili,kad ono, ćorak. Neee, brane se pink lady, mi prost prosvetni svet nismo za odbranu. I poželela bih svima ovima koji pljuju prosvetne radnike, koji zaboga brinu šta će deca da im nauče zbog protesta e njima bih poželala jošš punoo pink nastavnika, učiteljica i profesora :mrgreen:

Pratila sam ovu vest danas.
Nemam komentar. Meni je zao dece, ali nadam se da ce jednom biti bolje za decu koja se skoluju ovde.
Kada I kako, ne znam.
Ali to nije jedina škola sa takvim ''sns'' kadrom. Ženu su postavili kao ''podobnu'' a ne kvalitetnu, ne budemo li istrajali u našim zahtevima, u svim školama ćete imati samo''podobne'' :(

I ti imaš člansku knjižicu?

Sad vodiš borbu protiv nepismenog stanovništva i politički "nepodobnih" kolega?
Borbu vodiš tako što ne radiš ništa?
rekla je nepismenih, ne nepodobnih
a ako misliš da oni koji su u blokadi ne rade ništa, evo da čujemo tebe kako se treba boriti protiv ove vlasti? (da im ne lepim etikete, znamo svi kakva je vlast)
p.s. odgovor ne može da bude "izbori"

a ako misliš da oni koji su u blokadi ne rade ništa, evo da čujemo tebe kako se treba boriti protiv ove vlasti? (da im ne lepim etikete, znamo svi kakva je vlast)
Sad čitam da rade!? Senat Univerziteta u Novom Sadu mora da zaseda da hitno izvrši izbor u zvanje 63 nastavnika i produži ugovore o radu. Uplašili se za egzistencijalnu sigurnost.
A studenti, podrška, ništa...

Pa rade sad i oni, traže besplatne advokatske usluge. Treba sada smisliti kako da primaju platu a da ne rade ništa. Sve po zakonu.

Back