- Poruka
- 30.573
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali to nije jedina škola sa takvim ''sns'' kadrom. Ženu su postavili kao ''podobnu'' a ne kvalitetnu, ne budemo li istrajali u našim zahtevima, u svim školama ćete imati samo''podobne''Pratila sam ovu vest danas.
Nemam komentar. Meni je zao dece, ali nadam se da ce jednom biti bolje za decu koja se skoluju ovde.
Kada I kako, ne znam.
Znam, sestra mi je profesor.Ali to nije jedina škola sa takvim ''sns'' kadrom. Ženu su postavili kao ''podobnu'' a ne kvalitetnu, ne budemo li istrajali u našim zahtevima, u svim školama ćete imati samo''podobne''![]()
Meni je žao što ne mogu u Niš, deda je u bolnici, nije dobro, nisam smela da krenemZnam, sestra mi je profesor.
Juce smo bile sa studentima, sada su u Nisu![]()
Nisam ni ja, mada sam bila blizu.Meni je žao što ne mogu u Niš, deda je u bolnici, nije dobro, nisam smela da krenem![]()
Za ''elitu'', samo elita
Ova ni srpski nije savladala...Pa to ti je kolegenica, profesorka engleskog jezika i književnosti.
I šta onda? Treba da podržim nepismenost i korupciju samo zato jer mi je koleginica? Razlika između vas i nas je u tome što vi krijete vaše nestručne i nesposobne a mi javno iznosimo.Pa to ti je kolegenica, profesorka engleskog jezika i književnosti.
Ne druže, pristojna i pismena Srbija protiv nepismenih, sa jedinim kvalitetom, članska knjižicaSUPER moderator LAGERTA vs LADY dron DANKA
I ti imaš člansku knjižicu?Ne druže, pristojna i pismena Srbija protiv nepismenih, sa jedinim kvalitetom, članska knjižica![]()
i gde je dokaz da je ovo autenticno?
a mozda je samo ucenici fizicki sprecavaju da odrzi nastavu a nama satro uvaljuje pricuI ti imaš člansku knjižicu?
Sad vodiš borbu protiv nepismenog stanovništva i politički "nepodobnih" kolega?
Borbu vodiš tako što ne radiš ništa?
rekla je nepismenih, ne nepodobnihI ti imaš člansku knjižicu?
Sad vodiš borbu protiv nepismenog stanovništva i politički "nepodobnih" kolega?
Borbu vodiš tako što ne radiš ništa?
Televisa presenta...lagertaa mozda je samo ucenici fizicki sprecavaju da odrzi nastavu a nama satro uvaljuje pricu![]()
televisa presenta...PinK. Kajroni ispod: "neznam", "samnom"...sastavljeno. Ćaci se zaposlio na nac.frek. mediju i to pitaj boga otkad.Televisa presenta...lagerta
Sad čitam da rade!? Senat Univerziteta u Novom Sadu mora da zaseda da hitno izvrši izbor u zvanje 63 nastavnika i produži ugovore o radu. Uplašili se za egzistencijalnu sigurnost.rekla je nepismenih, ne nepodobnih
a ako misliš da oni koji su u blokadi ne rade ništa, evo da čujemo tebe kako se treba boriti protiv ove vlasti? (da im ne lepim etikete, znamo svi kakva je vlast)
p.s. odgovor ne može da bude "izbori"
Pa rade sad i oni, traže besplatne advokatske usluge. Treba sada smisliti kako da primaju platu a da ne rade ništa. Sve po zakonu.rekla je nepismenih, ne nepodobnih
a ako misliš da oni koji su u blokadi ne rade ništa, evo da čujemo tebe kako se treba boriti protiv ove vlasti? (da im ne lepim etikete, znamo svi kakva je vlast)
p.s. odgovor ne može da bude "izbori"