Lady Di

• Začetnik teme Začetnik teme hejti
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

hejti

Poznat
Banovan
Poruka
8.402
pa ona je bila ikona tamo 80ih, dzordz majkl je kopirao njen fenomenalan friz, to je uopsteno
jeste bila visoka i zgodna, ali je nekako vise harizma umela da iznese to perje koje je oblacila
iskreno me slabo zanima da pratim sto selebritiji nosaju, ali me ovaj imidz interesuje da gledam na fotografiji posto je kulturan, topao, vedar, vaspitan,sveden, ima bisera i dosta plave i crvene boje
ajmo onda dajte u fotografiji ono sto vam se djasvi, bas ima dosta svetlih momenata...............

52117619_10.jpg

e bas steta sto kod vas muskih kriticara ne prolazi, ja cenim da ima i solidnih fizickih kvaliteta,no dobro..............

b2a6ccdd-6c1a-3727-bf26-ce562c4035ff

http://1.***************/-c-b10v8RU9s/TqWZwCuV-BI/AAAAAAAAAUs/AyolCne0AHI/s1600/Diana%252C+Princess+of+Wales.jpg

Princess-Diana.jpg-5682.jpg

1995-Hale-Clinic.jpg

princess_diana_.jpg

http://1.***************/-LRnv9xKO2_E/T_CwNOpVyFI/AAAAAAAABcc/aXuOFc-p-zw/s1600/princess-diana-style11.jpg

Ima itekako fizickih kvaliteta ali je za moj ukus previse nosata i zubata, al takve su Engleskinje, pomalo konjaste.
A Diana je imala facu rumene lepuskaste seljancice ali je vremenom izgradila imidz i sto je bila starija, izgledala sve elegantnije.
A svakako je imala sharmantno drzanje i spontanost i umela je da pleni svojom pojavom.

Nije moj tip žene, ali OK, ima nešto u tom zdravom izgledu - rumeni obrazi, atletska građa...
Moda na slikama je prejeziva, mislim da bi na osamdesete trebalo zaboraviti, a ne da ih povampirujemo :)
Sasvim sam imuna na njen šarm i harizmu, nikada nisam shvatala u čemu je štos.

Što kaže Honduras, nije ni moj tip lepote ali izgledala je zdravo i vitalno...više je plenila ta njena životnost nego išta drugo.
Od faze do faze...jedna od onih žena koje stvarno variraju lepotom zavisno od stila i stanja duha u tom trenutku.
favoriti od navedenih
diana3-1.jpg

tumblr_lgo1qsjgTW1qfxd99o1_500-1.jpg

Neverovatna harizma i spontanost, ali na žalost godinama sputavana od strane muža i njegove uštogljene porodice. To se dobro vidi na svim zajedničkim fotografijama, naročito na početku braka, gde ona pleni puna mladosti, samopouzdanja, ljubavi i otvorenosti, a mrgud pored nje mrači i stavom i pogledom.
Meni su inače žene posle 30-te kad postanu dovoljno samosvesne, iskusne (nazovimo kako hoćete) mnogo lepše, seksipilnije i šarmantnije. Ona je tada već počela da skriva neku tugu u očima, koja joj je davala po meni još više lepote i misticizma.
Njena smrt me je jako potresla jer sam je smatrala velikim humanistom, nekonvencionalnom i spontanom princezom, rođenom da pruža i voli.

http://4.***************/-PwevVVrJeDc/Tr5iwysXrgI/AAAAAAAABn4/D5NKVkBTENE/s1600/Princess+Diana+holds+Prince+Harry+as+her+older+son+Prince+William+%28L%29+looks.jpg

1992-06-007.jpg

thorpe_park_91-02.jpg

1992-06-008.jpg

U svakoj prilici je tako adekvatno obučena i doterana:). Sad će neko reći-pa lako je njoj sa stilistima i dizajnerima koji rade za nju! Ali, toliko se puta dokazalo da mnogim javnim ličnostima nikakvi stilisti ne mogu pomoći!
Ona je nosila unutrašnji sklad i harizmu, koji se ne mogu nadomestiti nikakvom dizajnerskom odećom i obućom:ok:

Dajana nije tip kanonske lepotice ali oduvek sam je smatrala vise nego lepom. Kanon je matematicki skup crta i oblina...i nista vise od toga. Dajanina lepota je unutrasnja i simbolizuje neznost, krhkost, ranjivost, dobrotu, empatiju, altruizam i jos puno toga. Ljudi su je voleli jer su osetili iskrenost u nastupu i otvorenost pri ponasanju. Najveci stepen otvorenosti je pokazivanje svojih mana, strahova, lomljivosti, tuge i razocarenja. Ona je kroz jedan pogled uspela da kaze vise o sebi nego sto vecini podje za rukom nakon savrsenog politickog govora.

Back