Laća spreman da raskrinka ko to sve Marini nije platio pesme, ali i ko je izdao njegovu majku!

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Osim Cece, na Laćinoj "crnoj listi" nalazi se i Aca Lukas, koga su njegovi roditelji Marina i Aleksandar Radulović Futa tužili zbog novca koji im, kako su oni tvrdili, on duguje za jednu turneju. Sud je tada presudio u njihovu korist, ali kako je Marina jednom prilikom izjavila, Lukas to nikada nije isplatio.

- Kada su svojevremeno radili turneju, Futa je morao da pozajmi pare da bi ga isplatio unapred, a dogovor je bio da kada se sve to završi, od koncerata da ugovoreni deo novca. Iznos je bio baš veliki, on to nikada nije uradio, čujem da kaže kako je dao na ruke, ma jeste, bogati - ispričala je svojevremeno Marina.

Marina Tucaković dugo je bila ljuta na Daru Bubamaru zbog duga od 10.000 evra. Dara je, navodno, bila nezadovoljna jer joj pesma nije dobro prošla, pa nije htela da plati. Kada je čula da se razbolela, Bubamara je pozvala Marinu, ponudila joj pomoć i platila dug koji je imala. One su tada zakopale ratne sekire, a da je ovaj sukob ostao između njih i da joj Laća to nije zamerio, pokazuje činjenica da je upravo on autor teksta njenog poslednjeg singla
Bubamara vratila dug od 10.000 evra

pa kad mu pripada po zakonu
Ns pripada,pripada meni koji sam je izdrzavao ili u ovom slucaju njegove zvake pozajmljivao majci,ako on potrazuje nesto nepostojece sto mi je kao pozajmila,onda ja na to kazem da mi je ostala duzna a dugovi prelaze na naslednike,znaci ja njemu mogu da trazim koliko god hocu jer nema papir ni za sta sta tvrdi a ja imam i racune i svedoke

Ns pripada,pripada meni koji sam je izdrzavao ili u ovom slucaju njegove zvake pozajmljivao majci,ako on potrazuje nesto nepostojece sto mi je kao pozajmila,onda ja na to kazem da mi je ostala duzna a dugovi prelaze na naslednike,znaci ja njemu mogu da trazim koliko god hocu jer nema papir ni za sta sta tvrdi a ja imam i racune i svedoke
ako si imao overen ugovor sa majkom, i cuvas sve dokaze, onda ti nista ne moze

ako si imao overen ugovor sa majkom, i cuvas sve dokaze, onda ti nista ne moze
Nenene nikakav ugovor nemam ni ja ni on predstavu o bilo cemu,majka nista nije ostavila na papiru u vlasnistvu sto bi mogao da trazi,nego je izjavio da mi je pozajmila neke pare pa trazi pola,znaci rekla kazala a ne moze ona meni da pozajmi ako je izdrzavam i sve placam

Svetlana Ceca Ražnatović je bila na sahrani, a Marinin sin Milan Laća Radulović zamolio je Cecu, Sašu Matića i Milana Kalinića da se udalje od groba, a kao razlog je naveo poštovanje epidemiloških mera protiv koronavirusa. Vest da je sin Marine Tucaković zabranio Ceci da priđe grobu šokirala je sve.

Sukob Cece i Laće datira od ranije. Kako su domaći mediji pisali, Ceca je dugovala Laći novac za pesme koje je napisao za njenu ćerku Anastasiju, a Marinin sin najpoznatiju folk zvezdu nije štedeo ni na društvenim mrežama.

- Da se razumemo… Jer ne mogu više da krijem informacije: Jedne noći, Nanogica je poslala meni poruku: “Meni je to skupo ko Marina!” Pre toga, troškovnik sam triput ispostavio. Sve bi to bilo prihvatljivo, da nisam potcenjen i uvređen na nivou ‘Skupo mi ko majka’, usred mermera Ljutice Bogdana 3. Ovo nema veze sa pravdom. Nema veze sa slučajem. Ima veze s tim da je moja majka bila skupa. Tu je moj revolt nastao. A sad kreće pravda – napisao je Laća na Tviteru.

Laća je Cecu optužio da laže da joj njegova majka piše tekstove za novi album:

-Ahhhh… Skupo ce koštati njena karijera. Kad joj Vajaž bude radio celi album. I nek prestane da lupetara da joj moja majka piše – koliko ja znam, moja majka sada je jedino radila Saši Popoviću za Suzanu – dodao je on.
https://www.espreso.co.rs/showbiz/zvezde/881809/isplivalo-zasto-je-marinin-sin-udaljio-cecu-od-groba
Uh što volim kada brabonjci zveče

Ne nerviraj se,bice u redu,uspeces da dokazes...

Back