Laća spreman da raskrinka ko to sve Marini nije platio pesme, ali i ko je izdao njegovu majku!

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lada

Legenda
Poruka
52.167
Kurir/Alo/Đ.M.

Na Laćinoj "crnoj listi" nalazi se i jedan poznati pevač, koga su njegovi roditelji Marina i Aleksandar Radulović Futa tužili
556530_milan-123_kf.png

Milan Laća Radulović, iako je i dalje skrhan bolom zbog smrti majke Marine Tucaković, čvrsto je rešio da se nakon što prođe 40 dana žalosti žestoko obračuna sa estradom.

On, kako tvrde izvori za pomenuti medij, planira da otkrije imena onih pevača koji su ostali dužni njegovoj majci, ali i da ispriča kako je on uspeo da od velikih zvezda naplati dugove i ko im je okrenuo leđa.

Kako pomenuti medij nezvanično saznaje, Laća se pre nekoliko dana poverio svojim bliskim prijateljima da mnogima sa estrade neće biti dobro kada on bude progovorio o svim estradnim tajnama o kojima je godinama ćutao. Iako njegova majka nikada nije javno govorila o imenima pevača sa kojima je imala neke nesporazume ili dugovanja, Laća je odlučio da sve otkrije.

Laća se nikad nije libio da iznese svoj stav, te je jednu folk zvezdu početkom godine javno na svom Tviter nalogu prozvao. Tom prilikom je rekao da više ne može da ćuti, te da je ušao u raspravu sa pevačicom zbog novca.

Osim nje, na Laćinoj "crnoj listi" nalazi se i jedan poznati pevač, koga su njegovi roditelji Marina i Aleksandar Radulović Futa tužili zbog novca koji im, kako su oni tvrdili, on duguje za jednu turneju. Sud je tada presudio u njihovu korist, ali kako je Marina jednom prilikom izjavila, pevač to nikada nije isplatio.

- Kada su svojevremeno radili turneju, Futa je morao da pozajmi pare da bi ga isplatio unapred, a dogovor je bio da kada se sve to završi, od koncerata da ugovoreni deo novca. Iznos je bio baš veliki, on to nikada nije uradio, čujem da kaže kako je dao na ruke, ma jeste, bogati - ispričala je svojevremeno Marina.

Bubamara vratila dug od 10.000 evra

Marina Tucaković dugo je bila ljuta na Daru Bubamaru zbog duga od 10.000 evra. Dara je, navodno, bila nezadovoljna jer joj pesma nije dobro prošla, pa nije htela da plati. Kada je čula da se razbolela, Bubamara je pozvala Marinu, ponudila joj pomoć i platila dug koji je imala. One su tada zakopale ratne sekire, a da je ovaj sukob ostao između njih i da joj Laća to nije zamerio, pokazuje činjenica da je upravo on autor teksta njenog poslednjeg singla.

Marina Tucaković preminula je posle duge i teške bolesti, a sahranjena je u porodičnoj grobnici pored sina Miloša, po njenoj poslednjoj želji.
Kada je saznala da ima rak i krenula u borbu za sopstveni život, Marina je odustala od ideje da naplati sva dugovanja, pa je prestala da ganja pevače koji joj duguju novac za tekstove koje im je napisala. Međutim, ona je imala svesku u kojoj je zapisivala sve, i ko je koju pesmu kupio, i ko je platio u ratama, i ko još nije platio. Iako su joj pare bile potrebne za lečenje, ona nikome nije tražila ni dinara, ali njen sin Milan Radulović Laća navodno nema nameru da bude široke ruke.- Marina je i te kako vodila računa o tome kome je prodala koji tekst, ko joj je i kada platio, sve je zapisivala godinama, maltene od kada je počela da piše. Za tu svesku znaju Futa i Laća, a kako čujem, njen sin ne želi da bilo kome oprosti ni jedan jedini dinar, jer zna koliko je Marinu bolelo to što je nisu ispoštovali, pogotovo što ti pevači koji su dužni nisu ni zvali da pitaju kako je i da li mogu na rate da joj isplate dug iako su znali da joj treba za lečenje. Ona se mnogo nervirala oko tih dugovanja i nikad nije razumela kako neko bez srama može da se pravi blesav i da je čak ne pozove i izvini se. Pisala je ozbiljne hitove, na koje su svi ti pevači zgrnuli velike pare, a ostali su njoj dužni. Čim se malo stiša sve, možda posle 40 dana, Laća će da otvori svesku i da vidi na koji način da potraži sva ta dugovanja, sigurno je da će sve zvezde koje su dužne da tuži. Mnogim pevačima neće biti dobro, jer je spreman da javno iznese sve. Ukupan dug pevača je preko 90.000 evra. Koliko znam, jedan popularni folk pevač je ostao ozbiljno dužan i sa njim se dugo Marina ganjala, a tu je i jedna pevačica koja je od nje uzela čak četiri pesme, od kojih su dve ozbiljni hitovi i nikad nije platila - ispročao je izvor blizak Marininoj porodici.

- Marina jeste napisala testament, čini mi se pre godinu dana, jer joj je zdravstveno stanje variralo, htela je da ode spokojna na onaj svet. Ne znam detalje, u testamentu se nalazi i njena zaostavština muzičkih dela. Još je rano za sve, jer je porodica jako utučena, žele da u miru pate i boluju za Marinom. Kasnije će rešavati pravne stvari. Znaju šta i kako treba da rade i Futa i Laća, jer je Marina noćima pričala sa njima i pripremala ih na njen odlazak - završava izvor.

Svetlana Ceca Ražnatović je bila na sahrani, a Marinin sin Milan Laća Radulović zamolio je Cecu, Sašu Matića i Milana Kalinića da se udalje od groba, a kao razlog je naveo poštovanje epidemiloških mera protiv koronavirusa. Vest da je sin Marine Tucaković zabranio Ceci da priđe grobu šokirala je sve.

Sukob Cece i Laće datira od ranije. Kako su domaći mediji pisali, Ceca je dugovala Laći novac za pesme koje je napisao za njenu ćerku Anastasiju, a Marinin sin najpoznatiju folk zvezdu nije štedeo ni na društvenim mrežama.

- Da se razumemo… Jer ne mogu više da krijem informacije: Jedne noći, Nanogica je poslala meni poruku: “Meni je to skupo ko Marina!” Pre toga, troškovnik sam triput ispostavio. Sve bi to bilo prihvatljivo, da nisam potcenjen i uvređen na nivou ‘Skupo mi ko majka’, usred mermera Ljutice Bogdana 3. Ovo nema veze sa pravdom. Nema veze sa slučajem. Ima veze s tim da je moja majka bila skupa. Tu je moj revolt nastao. A sad kreće pravda – napisao je Laća na Tviteru.

Laća je Cecu optužio da laže da joj njegova majka piše tekstove za novi album:

-Ahhhh… Skupo ce koštati njena karijera. Kad joj Vajaž bude radio celi album. I nek prestane da lupetara da joj moja majka piše – koliko ja znam, moja majka sada je jedino radila Saši Popoviću za Suzanu – dodao je on.
https://www.espreso.co.rs/showbiz/zvezde/881809/isplivalo-zasto-je-marinin-sin-udaljio-cecu-od-groba

Uglavnom tesko joj je sto niko nije reagirao kada je Dodo otac dobio koronu.
Izmedju ostalog to je pocetna verzija korone za visoke predstavnike politike koji magicno ozdrave posle dva dana.
a ne ko ja u prvom naletu 3 nedelje...pa vakcina pa posle kraceg vremena samo blaza forma ponovo...e sad trecu...cekam reakcije...ha ha ako ne geknem...:zcepanje:

Kako mediji nezvanično saznaju, Laća se pre nekoliko dana poverio svojim bliskim prijateljima da mnogima sa estrade neće biti dobro kada on bude progovorio o svim estradnim tajnama o kojima je godinama ćutao. Iako njegova majka nikada nije javno govorila o imenima pevača sa kojima je imala neke nesporazume ili dugovanja, osim što je pominjala Acu Lukasa, Laća je odlučio da sve otkrije.

Među prvima koji će mu se naći na udaru navodno je Ceca Ražnatović, prema kojoj odavno gaji netrpeljivost, što je, kako su brojni domaći mediji preneli, kulminiralo na dan Marinine sahrane, kada je od nje zahtevao da se s pojedinim kolegama, udalji od groba njegove majke.
Laća se nikad nije libio da iznese svoj stav o Ražnatovićki, te ju je početkom godine javno na svom Tviter nalogu prozvao. Tom prilikom je rekao da više ne može da ćuti, te da je ušao u raspravu sa pevačicom zbog novca, jer joj je, kako kaže, bilo skupo da plati pesme koje je on pisao za njenu ćerku Anastasiju.

Da se razumemo. Jer ne mogu više da krijem informacije. Jedne noći Nanogica je poslala meni poruku: "Meni je to skupo ko Marina!" Pre toga, troškovnik sam triput ispostavio. Sve bi to bilo prihvatljivo da nisam potcenjen i uvređen na nivou: "Skupo mi ko majka" usred mermera Ljutice Bogdana. Ovo nema veze s pravdom. Nema veze sa slučajem. Ima veze s tim da je moja majka bila skupa - napisao je tada Laća na Tviteru.

On je u razgovoru sa bliskim osobama ispričao da su ga te Cecine reči veoma pogodile, jer je ispalo da je Marina preskupa, a svi pevači, pa i ona sama su na njenim pesmama zaradili mnogo više novca. On je takođe rekao i da će javnosti otkriti kako je uspeo da od Ražnatovićke, uz pomoć jednog saradnika, naplati dugovanje za Anastasijin album. Ispričao im je da je pevačici bilo najteže da da novac na kraju i da ju je čekao neko vreme. Ono što je Laća isto zamerio Ceci jeste i priča koja se pojavila u medijima, da je Ražnatovićeva plaćala Marini lečenje od teške bolesti, što on negira, ali priznaje da je zvala bolnice i pružala moralnu podršku.

Back