La vie est temp

Vrijeme prolazi, sa sobom nas nosi, ali slabo liječi rane. Od tog sam osjetila malo, gotovo ništa. Nisam se pouzdavala u to, sama moram proći. Ali, koliko sam ga osjetila, jer vrijeme se ne može uhvatiti, nije mi izliječio m^uku. Da nije prijatelja, da oni nisu svaki sa svojom toplinom i snagom tu, vrijeme bi me i odnijelo. Imala sam iza sebe lijepih trenutaka, posebnih i nekih iznimnih koji nikako nisu mogli nestati i ne biti moji, oni su učinili svoje. Ipak, kad je teško, a teško je zaista, i ne samo zato što to sami mislimo, vrijeme nam nikad nije saveznik

iako delujes krhko i nezno na prvi pogled ipak si ti dosta jaka. Vreme jeste saveznik i lek za mnoge stvari ali kao i svaki lek ima nezeljenih efekata. Izlecicete ali ces jednog dana sa ceznjom zeleti da budes ranjiva kao danas umesto sto imas iskustva. Veruj mi

Tacno...Vreme ne leci...Lece prijatelji...Svaki na svoj nacin... Nekada je sasvim dovoljno da bude prisutan,nekada da nam ne dozvoli glupost :)

Nekada su i neprijatelji dobri saveznici...Zbog njih znamo da moramo da se borimo, jer toplina porodice i prijatelja moze i da nas omeksa da zataskamo probleme duboko u sebi i kad tad ce ponovo ispivati na povrsinu.
Priroda je sasvim dobro izbalansirana i zlo i dobro je coveku potrebno.Ko to na vreme shvati spoznace i zivot i za njega nece biti neresivih problema :)

:zag:

Back