La La Land

Poruka
21.519
U cemu je fora ? Zbog cega je ovaj film toliko naprican , izvikan ? Kako god .

Sad sam ga odgledao i meni je on onako pff sta znam , prosecan .

Da li sam jedini ??? Kakav je vama ?

Meni nije nista specijalno . Ne vidim zasto je ceo svet lud za tim filmom .

Филм са тако глупом мушком глумачком фацом немам намеру да гледам.

- - - - - - - - - -

На страну што ми назив лалалалленд иде на ону ствар.

Svi ti filmovi koji su snimani da namerom da zadovolje šire mase su izvikani. Nisam gledao ovaj film ali čini mi se da je tog tipa. Isti slučaj je i sa filmom boyhood koji je po mom mišljenju kilava sedmica i jedino što je kod njega upečatljivo je to što se snimao 12 godina. Ovde je to slučaj sa Montevideom ili sa svim ovim novim filmovima koji bi trebali da predstavljaju nekakvu umetnost.

U cemu je fora ? Zbog cega je ovaj film toliko naprican , izvikan ? Kako god .

Sad sam ga odgledao i meni je on onako pff sta znam , prosecan .

Da li sam jedini ??? Kakav je vama ?

Meni nije nista specijalno . Ne vidim zasto je ceo svet lud za tim filmom .

A sto je najgore daju mu velike sanse za Oskara..
Rajan Gosling i Ema Ston su mi skroz ok ali niti znaju da pevaju niti da stepuju :lol:

Film je vizuelno prelep, uživanje ga je gledati. Što se pevanja tiče, poenta i nije da se pokaže vrsno pevačko umeće, već da to pevanje bude interpretativno. Meni je film prijao, ali slažem se da su preterani hvalospevi. Negde sam čak pročitala da se pominje kao najbolji film ikada snimljen...mislim, svašta!

Predivan mjuzikl. Prava doza bajke i romantike i odlični songovi i plesne numere.Na momente me tematikom podsećao na Zvezda je rođena, a jedna scena i na Kazablanku.Zar je od svih barova na svetu morala da uđe baš u ovaj.

Ipak, finiš i krajnje putovanje kroz sopstveni La la land gde se sve idealno uklapa i završava..sjajno :)

Баш добар филм, мада нисам љубитељ мјузикла. Доказ да ремек-дело може да се направи једноставном причом.

Back