La Bete Noire

• Začetnik teme Začetnik teme alien
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

alien

Primećen član
Poruka
629
Nedavno je kompletiran serijal La Bete Noire, autorskog tandema Darko Macan & Milan Jovanović. Da li ste čitali i šta mislite? Strip očigledno i po formi i sadržaju odudara od proseka... Dopada li cam se kako je to odrađeno?

manhunter:
meni je citav strip malo prenaduvan,nesto kao: vidite sto smo pametni,evo napravicemo strip da sve bude cool i intelektualan i ...mada crtez i nije toliko los 8)

I meni tako deluje. Mada, poznavajući ostale radove Macana i Milana, ne verujem da im je to bila namera.
Inače, Milanov crtež meni se ne sviđa.

verujem da im to nije bila namera,ali tako je ispalo :cry:
inace crtez nije toliko los uzevsi sve u obzir u stripu,a inace ima puuuno boljih crtaca po mom ukusu,mada o tome ne vredi raspravljati...

manhunter:
verujem da im to nije bila namera,ali tako je ispalo :cry:
inace crtez nije toliko los uzevsi sve u obzir u stripu,a inace ima puuuno boljih crtaca po mom ukusu,mada o tome ne vredi raspravljati...

Mislim da je najbolja recenzija o ovom stripu ona koju je napisao Dušan Gačić. Ako je pronađem, prekopiraću je ovde.
Što se tiče crteža, ipak moram da pohvalim da se kroz epizode popravljao. Na primer, u četvrtoj ima nekih sjajnih kadrova.

Back