Ha-Nocri Iskusan Poruka 6.818 18.04.2008. u 03:24 - L D P CLUB #101 dzoni8: Soros ce da nam obezbedi svetlu perspektivu Kliknite za proširenje... I Soros, da. Jos jedna glupost za glupe naravno. Za koga ce drugo i biti
dzoni8: Soros ce da nam obezbedi svetlu perspektivu Kliknite za proširenje... I Soros, da. Jos jedna glupost za glupe naravno. Za koga ce drugo i biti
D dzoni8 Zainteresovan član Banovan Poruka 368 18.04.2008. u 03:27 - L D P CLUB #102 Ha-Nocri: I Soros, da. Jos jedna glupost za glupe naravno. Za koga ce drugo i biti Kliknite za proširenje... Mozda vam obezbedi ''neovisnu'' Vojvodinu,''pametnjakovicu''!
Ha-Nocri: I Soros, da. Jos jedna glupost za glupe naravno. Za koga ce drugo i biti Kliknite za proširenje... Mozda vam obezbedi ''neovisnu'' Vojvodinu,''pametnjakovicu''!
Ha-Nocri Iskusan Poruka 6.818 18.04.2008. u 03:30 - L D P CLUB #103 dzoni8: Mozda vam obezbedi ''neovisnu'' Vojvodinu,''pametnjakovicu''! Kliknite za proširenje... Pa svi su pobegli od Srbije vec, pa me ne bi zacudilo da se i Vojvodina prikljuci ako ovi bolesnici nacional-shovinisticki nastave da vode zemlju.
dzoni8: Mozda vam obezbedi ''neovisnu'' Vojvodinu,''pametnjakovicu''! Kliknite za proširenje... Pa svi su pobegli od Srbije vec, pa me ne bi zacudilo da se i Vojvodina prikljuci ako ovi bolesnici nacional-shovinisticki nastave da vode zemlju.
D dzoni8 Zainteresovan član Banovan Poruka 368 18.04.2008. u 03:39 - L D P CLUB #105 Ha-Nocri: Pa svi su pobegli od Srbije vec, pa me ne bi zacudilo da se i Vojvodina prikljuci ako ovi bolesnici nacional-shovinisticki nastave da vode zemlju. Kliknite za proširenje... Pusta zelja ''neovisni pametnjakovicu'',posto vas ima i bice vas na nivou statisticke greske.
Ha-Nocri: Pa svi su pobegli od Srbije vec, pa me ne bi zacudilo da se i Vojvodina prikljuci ako ovi bolesnici nacional-shovinisticki nastave da vode zemlju. Kliknite za proširenje... Pusta zelja ''neovisni pametnjakovicu'',posto vas ima i bice vas na nivou statisticke greske.
Ha-Nocri Iskusan Poruka 6.818 18.04.2008. u 04:07 - L D P CLUB #106 dzoni8: Pusta zelja ''neovisni pametnjakovicu'',posto vas ima i bice vas na nivou statisticke greske. Kliknite za proširenje... Vec nas je puno i sve nas je vise iz dana u dan. Videcemo 11. koliko nam se pridruzilo. Bas si greska gresko jedna
dzoni8: Pusta zelja ''neovisni pametnjakovicu'',posto vas ima i bice vas na nivou statisticke greske. Kliknite za proširenje... Vec nas je puno i sve nas je vise iz dana u dan. Videcemo 11. koliko nam se pridruzilo. Bas si greska gresko jedna
Banshee Buduća legenda Poruka 25.746 18.04.2008. u 07:18 - L D P CLUB #107 orke,patuljci,vilenjaci i ostali dosta ste caskali o svemu osim o ldp-u.