Kyusho

bratjesam

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.633
Kyusho ili Dodir Smrti je najopasnija borbena vestina
Sta je Kyusho ? To je borbena vestina u kojoj se koristi iskljucivo tehnika akupunkture , Sto znaci da udarac upuceje se iskljucivo na odredjenim tackama tela i to bez ikakve jacine udarca, sto znaci da od slabog udarca ali na tacno odredjenom mestu srusiti coveka preko 120 kg .
Zasto dodir smrti ? Zato sto se sa slabim udarcem ubija covek a da on nije toga ni svestan i to se radi da bi postao majstor Kyusho, ali isto tako mora se znati da tog sto si ubio moras da i vratis u zivot i to se mora uraditi istog sekunda.
Zbog toga je Kyusho najopasnija vestina na svetu.

Da li znate nešto više o ovome? Na srpskom i nema baš puno informacija.

- - - - - - - - - -

Nema veze sa Sistemom znači da je sranje jel? I nije iz Rusije naravno.

Није поента одакле је већ шта је ... Очекивах неке Кинезе са иглама (ти рече изучавају људи акупулктуру?) а оно дебели Амер са поклоницима.

Братац толико пута сличних удараца и примио и задао на тренингу а да ником ништа није било...

Просто ме одушевљавају ликови који се примају на овакве приче...

У војсци има једна изрека "што шареније то будали веселије" која савршено описује и овакве нашминкане организације...

Није поента одакле је већ шта је ... Очекивах неке Кинезе са иглама (ти рече изучавају људи акупулктуру?) а оно дебели Амер са поклоницима.

Братац толико пута сличних удараца и примио и задао на тренингу а да ником ништа није било...

Просто ме одушевљавају ликови који се примају на овакве приче...

У војсци има једна изрека "што шареније то будали веселије" која савршено описује и овакве нашминкане организације...

Gdje sam pomenuo da vjerujem u ovo? Samo mi je zanimljivo pa gledam ima li ko da zna nešto više o ovom.

reo sam u lakoj varijanti sto znaci ne kao kad oces da ubijes, sve sto kazem na borilacke vjestine ja i mislim, i na ostale forume, za razlikuod tebe koji lazes

Poslednja izmena:
ko je prso? zar ne znas da se u karateu uce smrtonsni udarci, dosta njih? prso si ti ko cigla koju lomim sa 5cm razdaljine ...

Da se to Bozo Zgradic nije vratio iz Crne Gore :?:

points-funakyusho.jpg

Prilozi

• points-funakyusho.jpg
    points-funakyusho.jpg
    33,8 KB · Pregleda: 4

Back