golina
Obećava
- Poruka
- 77
Kad smo već kod hvala,reci mi,nije li tip na slici koja stoju uz tvoj javni profil, možda Željko Adamović /2 dan/ iz Milanovca, koji povremeno dolazi u klub gde trenutno ubijam vreme ?=bUsHiDo=:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad smo već kod hvala,reci mi,nije li tip na slici koja stoju uz tvoj javni profil, možda Željko Adamović /2 dan/ iz Milanovca, koji povremeno dolazi u klub gde trenutno ubijam vreme ?=bUsHiDo=:
=bUsHiDo=:
molinelo:Ok, slažem se, tako da neću dalje insistirati na problemu jezika. Samo, to što ti je lakše da nešto kažeš na engleskom, ima nekoliko nivoa. Samo prvi i najvidljiviji nivo je jednostavnost komunikacije. Drugi se odnosi na to šta ti postaješ time što komuniciraš koristeći engleski i za koga počinješ da radiš, naravno nesvesno. Pri tome, treba da se zapitaš da li si na platnom spisku (ili nisi plaćen) zbog tvoje anglofilske kulturološke prosvetarske delatnosti ili ne? Ako već nisi plaćen zbog sopstvene delatnosti širenja tudje kulture i jezika, možda je bolja opcija da radiš besplatno, ali pritom da radiš na afirmaciji svog a ne uvezenog. Uzgred, low kick i double leg takedown je prevod originalnih imena japanskih, tajlandskih ili kineskih imena tehnika na sopstveni (engleski) jezik od strane engleza ili amerikanaca koji drže do svog jezika. A upravo zbog takvog njihovog odnosa prema sopstvenom jeziku, oni nama sad izvoze (čitaj: nameću) svoje, a da da mi to ne primećujemo, (simptom: "neke stvari neću ni da govorim na srpskom i ako mogu da se prevedu."), a kamoli da nam padne napamet da možda imamo i mi nešto što je vredno za izvoz, a ne da budemo celu svoju istoriju u poziciji ovaca koje nekog prate.
v-lax:Zanima me shta ljuda misle o kyokushinu, ja ga treniram oko 2 god. i za kratko vreme mi se strasno dopao kao sport..
mir1802:U pravu si ,al' si lud
golina:Kad smo već kod hvala,reci mi,nije li tip na slici koja stoju uz tvoj javni profil, možda Željko Adamović /2 dan/ iz Milanovca, koji povremeno dolazi u klub gde trenutno ubijam vreme ?
Ja nisam ovde dosao da se prepirem sa raznim opasnim borcima...Ja sam ovde jer volim karate nebitno koji je stil u pitanju...Moj stil je shotokan ali me zanimaju i svi ostali stilovi...zato posecujem ove forume i gledam da li ce neko nesto normalno da napise....Ali to je retkost.....Kyokushin fighter:"Hvala i tebi na Hvala" ti si sigurno jedini na ovoj strani Koji si Karateka![]()
Ovaj forum je Ucenjivannje, uobragavanje, nepostovanje,toliko sam sveta prochao,
u mojoj karijeri, da ovo nisam ni sanjao da postoji na jednom srpskom-forumu sporta,
Toliko mrgnje nevaspitanosti od strane tih psedo-sportista,
koji su toliko jaki u ........
Izvinite sto sam vas malo uznemirijo,
sada ostavljam ovaj forum kojije posvecen samo onima sto znaju da laju![]()
-----------------------------------golina:Bojane,ako ti je to ime, ne brini mnogo za njega i ne izvinjavaj mu se.Pisanjem velikim slovima pokazuje nekulturu, pravilo broj 1. na svakom pa i ovom forumu je da nema pisanja velikim slovima.Postovi velikim slovima su vikanje(dranje) na internetu, i mogu se uporediti sa urlanjem upišane pijanice kada se noću vraća iz kafane.Ova upišana pijanica je verovatno neka šiptarčina sa Kosova koja se dohvatila kompjutera, način pisanja me podseća na njih kad su vršljali Srpskim forumima. Adamovića ću pozdraviti, mada je on mnogo mladji od mene i nemamo skoro nikakvih kontakata.
golina:Kad smo već kod hvala,reci mi,nije li tip na slici koja stoju uz tvoj javni profil, možda Željko Adamović /2 dan/ iz Milanovca, koji povremeno dolazi u klub gde trenutno ubijam vreme ?
Kyokushin fighter:
Super Gola Picko dolazim sa lekoliko Srpskih Siptara da Ubijamo zajerdno vreme![]()
=bUsHiDo=:Ja nisam ovde dosao da se prepirem sa raznim opasnim borcima...Ja sam ovde jer volim karate nebitno koji je stil u pitanju...Moj stil je shotokan ali me zanimaju i svi ostali stilovi...zato posecujem ove forume i gledam da li ce neko nesto normalno da napise....Ali to je retkost.....
Milan-Kyoku:Svaka cast tebi Decko i tvom stilu Shotokanu Karate
Sto se tice Opasnih Boraca one Prave nacices ih samo u sali
Respekt Milan Osu![]()
Kyokushin fighter:"Hvala i tebi na Hvala" ti si sigurno jedini na ovoj strani Koji si Karateka![]()
Ovaj forum je Ucenjivannje, uobragavanje, nepostovanje,toliko sam sveta prochao,
u mojoj karijeri, da ovo nisam ni sanjao da postoji na jednom srpskom-forumu sporta,
Toliko mrgnje nevaspitanosti od strane tih psedo-sportista
Izvinite sto sam vas malo uznemirijo,
sada ostavljam ovaj forum kojije posvecen samo onima sto znaju da laju![]()
Milan-Kyoku:******************************************************************************************![]()
Hvala tebi sto si napravio ovu stranu,Nazalost ti nisi Prestavio Kyokushinkaj
koji kazes treniras vec dve godine![]()
drugo posto kazes da je ovo tvoja strana![]()
kad ti neki novi clan dodje, ti mu trebas pozeleti dobro doslicu
na tvojoj strani je zabranjeno, uopste jedna jedina strana rec ne Srpska
i ti si to dozvolio ?????????
Ja sam vec deset godine instrukter kyokushin karate
kod mene su Stranci Sampioni![]()
osnivac najvece federacije France Kyokushinkai FKOK,
za deset godine izmedju osam hiljada uclanjenih u nasoj Federaciji
Video sam tacno osam jugo kyoku ????????
ostale su na internet forumu.
Ja sam Srbin ali za mene u mojim Klubovima nema srba, hrvata, engleza, ili Francuza,ITD
Ima samo onih koji su hrabri, i koji imaju karinu da dodju na trening![]()
Ti danasnji Nacionalisti kad je bio rat oni su se krili po podrumima kao Pacovi![]()
Kritikuju Anonimno
ali Pazi Preti Kyoku![]()
gde je Nagalost Zabranjeno uopste upotrebiti jednu ne srpsku Rec