Kyokushinkai - the strongest karate

• Začetnik teme Začetnik teme v-lax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
=bUsHiDo=:

"Hvala i tebi na Hvala" ti si sigurno jedini na ovoj strani Koji si Karateka :!:

Ovaj forum je Ucenjivannje, uobragavanje, nepostovanje,toliko sam sveta prochao,
u mojoj karijeri, da ovo nisam ni sanjao da postoji na jednom srpskom-forumu sporta,
Toliko mrgnje nevaspitanosti od strane tih psedo-sportista,
koji su toliko jaki u ........

Izvinite sto sam vas malo uznemirijo,
sada ostavljam ovaj forum kojije posvecen samo onima sto znaju da laju :evil:

molinelo:
Ok, slažem se, tako da neću dalje insistirati na problemu jezika. Samo, to što ti je lakše da nešto kažeš na engleskom, ima nekoliko nivoa. Samo prvi i najvidljiviji nivo je jednostavnost komunikacije. Drugi se odnosi na to šta ti postaješ time što komuniciraš koristeći engleski i za koga počinješ da radiš, naravno nesvesno. Pri tome, treba da se zapitaš da li si na platnom spisku (ili nisi plaćen) zbog tvoje anglofilske kulturološke prosvetarske delatnosti ili ne? Ako već nisi plaćen zbog sopstvene delatnosti širenja tudje kulture i jezika, možda je bolja opcija da radiš besplatno, ali pritom da radiš na afirmaciji svog a ne uvezenog. Uzgred, low kick i double leg takedown je prevod originalnih imena japanskih, tajlandskih ili kineskih imena tehnika na sopstveni (engleski) jezik od strane engleza ili amerikanaca koji drže do svog jezika. A upravo zbog takvog njihovog odnosa prema sopstvenom jeziku, oni nama sad izvoze (čitaj: nameću) svoje, a da da mi to ne primećujemo, (simptom: "neke stvari neću ni da govorim na srpskom i ako mogu da se prevedu."), a kamoli da nam padne napamet da možda imamo i mi nešto što je vredno za izvoz, a ne da budemo celu svoju istoriju u poziciji ovaca koje nekog prate.

U pravu si ,al' si lud

golina:
Kad smo već kod hvala,reci mi,nije li tip na slici koja stoju uz tvoj javni profil, možda Željko Adamović /2 dan/ iz Milanovca, koji povremeno dolazi u klub gde trenutno ubijam vreme ?

Da to je Zeljko Adamovic........Dok je studirao,trenirao je sa nama u Zajecaru....
Dobar karatista....Sada je u Bg-u i tamo trnira kada ima vremena...Nisam ga dugo video...Poz ga ukoliko ga vidis od Bojana Andrejica iz Zajecara!!

Kyokushin fighter:
"Hvala i tebi na Hvala" ti si sigurno jedini na ovoj strani Koji si Karateka :!:

Ovaj forum je Ucenjivannje, uobragavanje, nepostovanje,toliko sam sveta prochao,
u mojoj karijeri, da ovo nisam ni sanjao da postoji na jednom srpskom-forumu sporta,
Toliko mrgnje nevaspitanosti od strane tih psedo-sportista,
koji su toliko jaki u ........

Ja nisam ovde dosao da se prepirem sa raznim opasnim borcima...Ja sam ovde jer volim karate nebitno koji je stil u pitanju...Moj stil je shotokan ali me zanimaju i svi ostali stilovi...zato posecujem ove forume i gledam da li ce neko nesto normalno da napise....Ali to je retkost.....

Bojane,ako ti je to ime, ne brini mnogo za njega i ne izvinjavaj mu se.Pisanjem velikim slovima pokazuje nekulturu, pravilo broj 1. na svakom pa i ovom forumu je da nema pisanja velikim slovima.Postovi velikim slovima su vikanje(dranje) na internetu, i mogu se uporediti sa urlanjem upišane pijanice kada se noću vraća iz kafane.Ova upišana pijanica je verovatno neka šiptarčina sa Kosova koja se dohvatila kompjutera, način pisanja me podseća na njih kad su vršljali Srpskim forumima. Adamovića ću pozdraviti, mada je on mnogo mladji od mene i nemamo skoro nikakvih kontakata.

golina:
Bojane,ako ti je to ime, ne brini mnogo za njega i ne izvinjavaj mu se.Pisanjem velikim slovima pokazuje nekulturu, pravilo broj 1. na svakom pa i ovom forumu je da nema pisanja velikim slovima.Postovi velikim slovima su vikanje(dranje) na internetu, i mogu se uporediti sa urlanjem upišane pijanice kada se noću vraća iz kafane.Ova upišana pijanica je verovatno neka šiptarčina sa Kosova koja se dohvatila kompjutera, način pisanja me podseća na njih kad su vršljali Srpskim forumima. Adamovića ću pozdraviti, mada je on mnogo mladji od mene i nemamo skoro nikakvih kontakata.
-----------------------------------
Hej ti golina gola picko

uskoro ces da me upoznas ali tebe Pederu nece te prepoznati ni tvoja rodjena Majka,

Toliko cu da te udaram u glavu da ces osetiti tvoj smrdljivi mozak u ustima,

i posto ti mene uzimas za siptara to ces da platis veoma skupo :evil:

dacu ti jednu sansu da pogodis ko sam ja

potrazime na Milanovom sajtu
ovog jednog najveceg Borca Legionara koji je samnom bio na kosovu!

ja sam u njegovoj galeriji ali dok me nadjes ili pogodis ko sam ja.....

ja sam tebe vec pronasao :evil:

Neznam da li primecujete ali naprawio sam owaj forum da bih cuo nesto pametno o kyokushinu a ne da bi se budale swadjale o tome ko bolje zna srpski ili ko je weci patriota. ako hocete da se swadjate na te teme, izwol*te naprawite forum pa radite stagod hocete boli me k**** ali odjebite odawde ako nemate shta pametno da kazete!!! Zna li ko neshto o kyokushinu u hrwatskoj? poz swim prawim ljubiteljima kyokushina. OSS!

=bUsHiDo=:
Ja nisam ovde dosao da se prepirem sa raznim opasnim borcima...Ja sam ovde jer volim karate nebitno koji je stil u pitanju...Moj stil je shotokan ali me zanimaju i svi ostali stilovi...zato posecujem ove forume i gledam da li ce neko nesto normalno da napise....Ali to je retkost.....

Svaka cast tebi Decko i tvom stilu Shotokanu Karate
Sto se tice Opasnih Boraca one Prave nacices ih samo u sali

Respekt Milan Osu :!:

Boze,Boze dal' ste vi ljudi normalni....Jer vi citate sta pisete....?????????????
Kakve su to gluposti o siptarima,sta ti fighteru izvodis sa ovim pretnjama???Ako imas nesto da napises o kyokushinu napisi,...ako ne nemoj da se glupiras sa takvim pretnjama.....Nemojte da se debilisete jer vam ne prilici...prvo sto ste ovde valjda svi sportisti a drugo imate sigurno vise od 25 god....A to ponasanje ne odgovara vasim godinama ni tebi a ni golini....
I ja se nisam nikome izvinio gore....Samo sam rekao sta ja radim u ovoj temi...."slusam sta ljudi imaju da kazu za karate"...Uopste me ne zanima ko ste i gde ste bili,sta ste radili itd.....
Nikoga ne pominjem gledajte da i vi mene ne pominjete........
V-lax,tema ti je prilicno propala....o svemu se pise a ponajmanje o karateu...........

naprawio sam owaj forum da bih cuo nesto pametno o kyokushinu a ne da bi se budale swadjale o tome ko bolje zna srpski ili ko je weci patriota.
****************************************************************************************** :!:

Hvala tebi sto si napravio ovu stranu,Nazalost ti nisi Prestavio Kyokushinkaj
koji kazes treniras vec dve godine :roll:

drugo posto kazes da je ovo tvoja strana :!:
kad ti neki novi clan dodje, ti mu trebas pozeleti dobro doslicu
na tvojoj strani je zabranjeno, uopste jedna jedina strana rec ne Srpska
i ti si to dozvolio ?

Ja sam vec deset godine instrukter kyokushin karate
Instrukter Sampion Sveta
osnivac najvece federacije France Kyokushinkai FKOK,http://www.kyokushinkai-france.com

kod mene su Stranci Sampioni pa ima cak i Albanaca Arapa Turaka :!:
Odrastao sam na Ulici Beogradske Terazije,Zaboravljen od svojih Roditelja
koji su me ostavili kad sam bio jedanaest godina mlad :evil:
Probijo svet sa moj Geneticki Srpski Krvavi Karakter
ja ne trazim da dokagem nikom nista,

Sto mi je jako zao da moja Rase se nije Promenila da je uvek ostala u ono vreme pre Trideset Godina,
mogu da razumem one ljude moje Generacije ali nikada ove mlade,

zar je neko kriv sto nije Srbin ??

za deset godine izmedju osam hiljada uclanjenih u nasoj Federaciji

Video sam tacno osam jugo-serbo kyoku ?
ostale su na internet forumu. 8)

Ja sam Srbin ali za mene u mojim Klubovima nema srba, hrvata, engleza, ili Francuza,ITD

Ima samo onih koji su hrabri, i koji imaju karinu da dodju na trening :!:

Ti danasnji Nacionalisti kad je bio rat oni su se krili po podrumima kao Pacovi :evil:

Kritikuju Anonimno 8)

ali Pazi Preti Kyoku :evil:

Kyokushin fighter:

Toliko mrgnje nevaspitanosti od strane tih psedo-sportista

Obrati paznju na crveno obojene reci 8-)

Milan-Kyoku:
****************************************************************************************** :!:

Hvala tebi sto si napravio ovu stranu,Nazalost ti nisi Prestavio Kyokushinkaj
koji kazes treniras vec dve godine :roll:

drugo posto kazes da je ovo tvoja strana :!:
kad ti neki novi clan dodje, ti mu trebas pozeleti dobro doslicu
na tvojoj strani je zabranjeno, uopste jedna jedina strana rec ne Srpska
i ti si to dozvolio ?????????

Ja sam vec deset godine instrukter kyokushin karate
kod mene su Stranci Sampioni :!:

osnivac najvece federacije France Kyokushinkai FKOK,

za deset godine izmedju osam hiljada uclanjenih u nasoj Federaciji

Video sam tacno osam jugo kyoku ????????
ostale su na internet forumu.

Ja sam Srbin ali za mene u mojim Klubovima nema srba, hrvata, engleza, ili Francuza,ITD

Ima samo onih koji su hrabri, i koji imaju karinu da dodju na trening :!:

Ti danasnji Nacionalisti kad je bio rat oni su se krili po podrumima kao Pacovi :evil:

Kritikuju Anonimno

ali Pazi Preti Kyoku :evil:

gde je Nagalost Zabranjeno uopste upotrebiti jednu ne srpsku Rec

Kako mislish da mogu da predstawim kyokushin ako mi niko na owom forumu ne pomaze u tome, bitnije im je da se rasprawljaju o prawopisnim greshkama. ne kazem da je owo lichno MOJA strana nego da sam je naprawio da cujem mishljenje ljudi o kyokushinu a ne za razne gluposti. dobrodoslicu ne mogu da pozelim swakom zato shto imam pristup kompu samo wikendom kad sam kuci i shto uradim za ta 2 dana uradio sam.. ne interesuju me te priche o nacionalizmu i o tome ko su patriote a ko ne, ali se slazem s tobom da postoje samo 2 wrste lljudi koje si nabrojao. ne zelim da se swadjam ni sa kim, smuchilo mi se swe owo wishe i poruchujem DA JE OWO FORUM ZA SWE LJUBITELJE KYOKUSHIN KARATEA KOD NAS I U SWETU I DA SU DOBRODOSLI SWI KOJI HOCU DA KAZU NESTO NA TU TEMU, NEBITNO KOJOJ ORGANIZACIJI PRIPADAJU A AKO ZELITE DA SE SWADJATE NADJITE SE NEGDE DRUGDE PA TO RASPRAWITE 1 NA 1 UMESTO DA SE OWDE WERBALNO PREPUCAWATE.swaka budala moze da bude jaka na rechima, malo je onih koji smeju da ti to kazu u facu! shto se lichno tebe tiche, mogu samo da ti cestitam na swemu shto si uradio za kyokushin i da je lepo shto ima ljudi koji se bore za owaj sport. OSS!

[se lichno tebe tiche, mogu samo da ti cestitam na swemu shto si uradio za kyokushin i da je lepo shto ima ljudi koji se bore za owaj sport. OSS![/QUOTE]

------------------------------------------------------------------------------------------------- ;)

Hvala na Ovaj Text sto si napisao :!:
Verijem ti i zao mi je sto je do ovog doslo, ti si zamene jedan posten i iskren decko,
koji stvarno cenis i boris se za Kyokushin stil :!:

ako zelis da dodjes u Francusku ili Nemacku da Treniras i da zivis ti si dobro dosao,
kod nas,
pisi mi na moj E-mail Adresse
Sto se tice Vize uopsre Papire nema problema,
Respect Milan OSU :!:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back