Kvizovi - prevara?

• Začetnik teme Začetnik teme sch
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Narodu su potrebne pare, i onda se, tako lakoverni, hvataju za svaku slamku, pa čak i za neke besmislene kvizove poput tog, i onda se, naravno, biju u glavu kad im stigne ogroman račun za telefon... Šta da se radi, živimo u takvoj zemlji...

Ja sam pisala rad o tome.. U stvari, jasno je zasto ljudi nasedaju na takve stvari, danas je vreme tesko i ljudi na sve nacine pokusavaju da dodju do novca.. A deca k`o deca, oni najvise zovu.. I ja sam gledala kad je jedan covek pogodio i onda su mu trazili trocifreni broj.. On se skroz zbunio.. Naravno da se vidi da je to prevara, ali neki ljudi ne prate dovoljno da bi to shvatili, nego obrcu kanale i onda pomisle "A sto da ne probam?" i navuku se.. Meni su narocito odvratne one njihove voditeljke, ne zna se koja je ruznija..

A sad ovaj na fox-u . . .
Da bi se ukljucio moras da pozoves oko 10 puta !
Svaki poziv 50 dinara, za 45 min. ukljuce 10 ljudi, daju im po 10 000, a u medjuvremenu 1000 ljudi zovu i gube pare.
Ajde da tih 1000 ljudi pozovu jednom, ali oni zovu okop 10 puta.
evil.png

a zasto se vi toliko brinete o tome....jednostavno budite pribrani i pametni i ne nasedajte na to i gotova stvar....tako necete ni da punite njima dzepove niti cete se opterecivati time....a to za decu nije to vasa briga vec briga njihovih roditelja....a kad vi budete imali decu ispravite ih na pravi put ako to tada bude bilo....

Ljudi moji, ne samo da su na SOS Kanalu prevaranti nego su i bezobrazni. Ovo što sada rade je za rubriku "Verovali ili ne". Siguran sam da sam u igri "Pogodite koliko trouglova ima na slici" u 3 emisije video istu sliku) u kojoj ima 22 trougla. Već pogađate da, iako se na kraju svakog kviza obrazložilo da na slici ima tačno 22 trougla, u tri različite epizode to niko nije pogodio?! Dakle, ljudima kažu odgovor ali ga opet niko ne pogodi!
Što je mnogo, suviše je!

Back