Kvazi medicina srbije

Umri_muski

Legenda
Poruka
72.520
Pocelo je sa silnim uspesima u politici i graditeljstvu. Posle toga kroz borbu sa dominirajucim neprijateljima srpstva u vidu dominirajucih opozicionih izvora.
Zavrsilo je sa:
-casa tople vode sa 3 zrna soli spusta holesterol u krvi na pola
-rodbina donela pregachu na dan rodjenja cerke pa se zato nije udala a ruzniji brat se ozenio
-prvog dana bozica provozati auto deonicom autoputa subotica duz granica da cele godine nemas sudar kolima.

Neke od ovih saveta poneko smatra sujeverjem , ali se zbog sigurno je sigurno , precutno izvrse.

Tema za savremenu kvazimedicinu srbije. Ocigledno da tu ulaze i trikovi koji mob ocitava qr kodove fiskalnih racuna , pri kojoj sijalici i uglu svetla i sve sto cini nas srpski svet. Ne samo medicina medicina, neko medicina duha , znanja , motora , i svega.

Poslednja izmena od moderatora:
Dobro pitanje. Ja vidim to kao zaveru protiv mene.
Kad mi kazu da je moglo uci u dz bez vazeceg per, a mene 3x vracali sa vrata , a garant nemam covid. To mi je isto zavera.
Drugi vide zaveru kad im kazem da nece biti neceg sto ocekuju u prodavnici ili u drzavnim sluzbama.
Ja stvarno znam za neke zavere , ali to onda nisu teorije zavere.
Ovo kad me svi ubedjuju da ima posla ko blata , a radi skener svima pa i pijancima, to su mi teorije zavere.

U sta spada ubedjuvanje da sam lud ili psihicki poremecen ako smatram da je 15min reportaze o vozu koji polazi sa sporednog koloseka bez ikakve infrastrukture za kisu, kofer , prilaze , uz povecanu cenu , kao neki doprinos vlasti.
Obicno 4 polaska dnevno , nekad 3,a u rasporedu max 6.
Radi se o cudnom usporenom vozu pancevacki most- pancevo.
Cisti spin dok se ne poludi.
Konacni rezultat je ushicenje ljudi kad renoviranje vazne ulice kao ustanicka umesto 3 noci da niko ne primeti , traje 3 nedelje uzasnih guzvi jer ovaj narod drugacije ne moze da primeti i ceni neke pare utrosene za novi asfalt
Kvazimedicina pritiska sve drugacije da su ludi , zli ili nerazumni.

Mediji javljaju , ruke se mrznu na 10C jer je vlazno, I kako proceniti koje peceno jagnje je dobro i da li jedan preobilan dorucak moze I koliko da izazove diabetes 2.
Vesti od jutros.
Sve nacionalni kanali.
Jel vam to ne lici na kvazimedicinu?
Da spojim jagnje, dijabetes 2, voz koji polazi van stanice I ima 4 stanice, ledenice I promrzline na rukama na 10C I zavrsim sa informacijom da krava moze sebi da lizne uvo.

Ne , otkrio sam da zatucan narod i priglupi politicari odlucuju koja ce oprema da se nabavi i sta da ima dom zdravlja i specijalisti za srce, mozak, bubrege jetru...
Onda shvatim da mi upravo ti mediji i ti politicari savetuju da predjem na njihovo lecenje rakijom i pomozi boze pevanje pesmica a i na alternativnu kvazi medicinu.

Ako necu , onda da se iselim iz Srbije, jer brate onda nisam za Srbiju.

Kvazi medicina je tu , svima je jasno....

E sad, ja sam sad blesav sto trazim ili pronalazim odakle izvire ta kvazi medicina???
Ustvari ja sam to znao odavno , ali kad god kazem bilo sta bude teorija zavere...

Pa onda bude period, mnogo davis, mnogo smaras, mnogo s.er.es....

A onda dodje period, a ti si to tek sad otkrio , pa otkrivas toplu vodu i jos vise zatucavas narod.

Samo mi kazite kad je vreme da sprecim da ide na losije?
Ili sam u teoriji zavere ili sviram qujcu ili pricam ono sto i vrapci znaju , ne postoji nijedan trenutak da je pravi trenutak da sprecis da se jos vise ubenavi okruzenje i zivot....?

E to je teorija zavere, cim ne postoji pravi trenutak da sprecis raspadanje....a za koje kobajagi nije niko , a svi zdusno rade bas za to...

U sklopu ove moje teorije zavere za zatupljivanje naroda, kvazi medicine i tradiocionalizma koji je evolucija gluposti, je jedna moja senzacionalna recenica za koju takodje svi misle da je teorija zavere koju sam ja osmislio...

Da li je moja recenica teorija zavere ili nije, to cete vi prosudjivati , nije tema, ali odgovori na moju recenicu su deo ove teme...
A recenica je

Srbe ce zameniti nepalci , indusi i avganistanci jer vlast u Srbiji ima prevelike apetite u pogledu haraca koji uzima iz drustvene kase i svih zitelja Srbije...

nije to samo srbije, svi to imaju, ameri stalno imaju neke čudotvorne lekove, za zube, ćelavost i otkud znam možda i demenciju, al nisam još isprobala za 50 dolara
rusi vole te neke malo natprirodne možda iskakale su mi reklame za iscelitelje ali oni imaju i ozbiljnije tog tipa
tako da toga ima svuda, a neko ode kod kostolomca nameste mu kosti, ne znam je l bih smela

U sklopu ove moje teorije zavere za zatupljivanje naroda, kvazi medicine i tradiocionalizma koji je evolucija gluposti, je jedna moja senzacionalna recenica za koju takodje svi misle da je teorija zavere koju sam ja osmislio...

Da li je moja recenica teorija zavere ili nije, to cete vi prosudjivati , nije tema, ali odgovori na moju recenicu su deo ove teme...
A recenica je

Srbe ce zameniti nepalci , indusi i avganistanci jer vlast u Srbiji ima prevelike apetite u pogledu haraca koji uzima iz drustvene kase i svih zitelja Srbije...

a pričaju da je srba sve manje, tako da nije ni besmisleno, i verovatno bi moglo i da se predviđa nekakvim programima al nema tih podataka za obične smrtnike, zašto baš indusi i avganistanci to je pitanje

nije to samo srbije, svi to imaju, ameri stalno imaju neke čudotvorne lekove, za zube, ćelavost i otkud znam možda i demenciju, al nisam još isprobala za 50 dolara
rusi vole te neke malo natprirodne možda iskakale su mi reklame za iscelitelje ali oni imaju i ozbiljnije tog tipa
tako da toga ima svuda, a neko ode kod kostolomca nameste mu kosti, ne znam je l bih smela
Rusi su najbolji kostolomci, meni jedan Rus namestao nesto oko vratnog prsljena dan danas nikakav problem.

Da li se neko slaze da je politicka korektnost i kultura ponasanja kako je danas definise narod idealno sredstvo da se mogu izvrsiti zavere?

Da okrenem malo smer razmisljanja, ne da li postoje, nego kojim sredstvima i na koji nacin se najlakse ostvaruju zavere....Tada umesto da gledamo po celom stadionu , usmerimo pogled tamo gde je lopta jer tu se resava utakmica...

Back