- Poruka
- 21.131
Наслов све каже :,, КВАЗИ дилема''!

E bre Wanda sve se na tebi zalomi moj nedostatak municije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наслов све каже :,, КВАЗИ дилема''!
***, da imam cerku rekla bih moja cerka! glupo mi da ga prozivam po imenu ili nadimku kada nisam bliska sa vama ovde, pa kada kazem moj sin ili moje dete to mu dodje umesto "njega" da bi lenji forumasi znali o cemu pricamIščitah celu temu i nije mi jasno šta je to toliko veliki dramatičan problem. Danas
kada toliko ljudi nema posao, ti imaš mogućnost da biraš, da zbrineš dete svo
vreme tvoga odsustva i još od toga praviš državno pitanje
Nova vremena novi običaji, očigledno, samo da li ti misliš da su ranije generacije
koje su odrastale u vrtićima, dok su im roditelji radili, manje emotivni? Da su
ih roditelji manje voleli zbog toga ili oni svoje roditelje? Baš čudno, i čemu ta
kuknjava, i opet isticanje sebe. Ja savršena, ja ne zamenljiva, ja ne mogu da
radim u zatvorenom prostoru, ja imam inspiraciju samo u pokretu, ja moram
da se više igram sa svojim detetom. Ja, ja, ja.....čuješ li ti sebe:???:
Umesto da si sretna što ćeš raditi to što voliš, ako zaista voliš, što će ti dete,
biti u društvu svojih vršnjaka, što je mnogo bolje za razvoj deteta, nego da
svo vreme bude u okrilju mame....i da zašto stalno potenciraš moj sin, moj sin,
pa zar je bino da li je sin ili ćerkica...to mi malo smeta...osećamu u tvom
pisanju nešto što mi smeta..a to je uvek insistiranje na nečem tvom...više
bi mi se dopalo da si rekla naše dete..ili naš sin. I šta na sve to kaže tata,
ili on i nema pravo glasa, po tom pitanju, ili ti je važnije naše mišljenje nego
njegovo ni to![]()
***, da imam cerku rekla bih moja cerka! glupo mi da ga prozivam po imenu ili nadimku kada nisam bliska sa vama ovde, pa kada kazem moj sin ili moje dete to mu dodje umesto "njega" da bi lenji forumasi znali o cemu pricam
ali valjda bih kada god napisem moj sin trebala u zagradi da dodam i (star 19meseci)
Cenim tvoje misljenje, isto kao i svih drugih ucesnika na temi, ali oni komentari na racun moje licnosti ti nisu na mestu, kao i obicno... pricas u prazno, mislim nemas pojma ni ko sam, ni cime se bavim, a najmanje kapiras kakva sam licnost i kakve su moje potrebe. A sto se tice ja, ja, ja... i moje, moje, moje... to je samo nesporazum, verovatno potice od toga sto vecinu vremena provodim u engleskoj govornoj sferi i otuda vucem taj "problem" jer se oni tako izrazavaju, pa sam eto... prevela na srpski
svesna sam da tako medju srpskom populacijom izazivam revolt jer je boze moj imati licnost neoprostiv greh, ali mene mnogo to ne dotice... na kraju, meni nije odgovarala sredina, mentalna atmosfera i vrednosti koje se neguju te sam otisla, a i ne zelim da mi takve "smese" uticu na dete i cine njegov zivot teskobnim kao sto sam ja to sve morala da prezivim... i tako...
ako mi nesto generalno ili vecinski ne odgovara, npr. Srbija... to nikako ne znaci da me svi ljudi odatle ne zanimajuAjd, polako, gde sam ja to atakovala na tvoju ličnost, gde sam te uvredila, koliko vidim
a pomno sam ponovo pročitala svoj post...nigde
Obrati pažnju na obo boldnovano pa mi odgovori..ako je to tako zašto tražiš ovde
odgovore na svoja pitanja
Imaš ličnost, imaš stav imaš dobar život....i onda bi naravno bilo sasvim normalno
da sama rešiš svoju dilemu, ako ona uopšte postoji...nego da se zamlaćuješ sa
nama.......čija ti mentalna atmosfera ne odgovara![]()
hmmmm... mnogo je da budes odvojena od malenog deteta po 10 sati dnevno... ali, isto tako poslodavci nisu toliko spremni na dil sa nepoznatim radnikom koliko sa poznatim i dobrim... npr probaj da radis mesec dana, odusevi ih onim sto uradis i onda postavljaj uslove...anyway,sve to moze da nestane, tj. oni mogu da ne dozvole da ja radim od kuce, tj. da treba prakticno ceo dan da budem odsutna od kuce, tj. moje dete, moje malo blago ce ceo dan biti sam sa strancima, nigde njegove mame ili tate
ako mi nesto generalno ili vecinski ne odgovara, npr. Srbija... to nikako ne znaci da me svi ljudi odatle ne zanimaju
stavise, moji omiljeni ljudi su bas Srbi... razumes, uvek postoje izuzeci, pa tako i na forumu uvek ima pametnog sveta... u manjini doduse
mislim... moja generalizacija je na osnovu ekstenzivnog iskustva u zivotu medju Srbima, ali to nikako ne znaci da sam iskljuciva ili zatvorena za neke druge varijante... upoznala sam puno fascinantnih ljudi u zivotu, a oni su vecinom bili Srbi sto ne znaci da su Srbi generalno fascinantniali postoje neke vrednosti koje se ljudima namecu, neki stavovi, sa kojima se ja uopste ne slazem i koji su po mene vrlo losi... tj ne mogu da prosperiram u takvoj sredini, nego samo da venem. Imam dobar zivot, ali mi fali jedna sitnica... pare
![]()
I samo da dodam da medju Srpskim svetom generalno postoje ogromne razlike... mene najvise nerviraju moji fellow novosadjani, ali i generalno Vojvodjani, mislim da oni od svih imaju vise razvijen onaj sm karakter koji toliko ne podnosim
ja sam pocela da cvetam kada sam se iz novog sada preselila u beograd i vise se uopste nisam druzila... ni sa kim iz severne pokrajine... da dokazem svoju teoriji o regionalnim razlikama... i moj muz je sa juga!
i to zesceg juga![]()
ti nisi samo majka i to ne iscrpljuje tvoju svrhu kao ljudskog bica
u pocetku ce biti jako tesko... i mislim da ces
uspeti da nadjes neki balans jer drugog izbora neces imati .
I samo da dodam da medju Srpskim svetom generalno postoje ogromne razlike... mene najvise nerviraju moji fellow novosadjani, ali i generalno Vojvodjani, mislim da oni od svih imaju vise razvijen onaj sm karakter koji toliko ne podnosim
ja sam pocela da cvetam kada sam se iz novog sada preselila u beograd i vise se uopste nisam druzila... ni sa kim iz severne pokrajine... da dokazem svoju teoriji o regionalnim razlikama... i moj muz je sa juga!
i to zesceg juga![]()
..istina..ali shta bi bilo kada bi zena posle shest nedelja, oporavljena od porodjaja, izjavila tako neshto?
..rastu deca i u domovima za sirochad, pa ispadnu ok.. (dodushe, poneka..ali da ne sitnicharimo..)
Ko je govorio o tome? ILi - 'ajde sad da odemo malo van teme - mislis da ijedna zena posle porodjaja gubi svest da ona postoji i da ce dete porasti??
..dobro, odakle ti ovo..?
..jedino ako gladuju u podrumu...
..izbora uvek ima..![]()
S zesceg juga?
Ja sam ovde s Ladu