Koje marke vi pusuaci preporucujute i koji tip od kvalitetnijih cigareta da imaju 6-8mg u sebi: Dunhill, Sobranie, Davidoff, Karelia, Parlament...? Kakve su cene po paklici?
Hvala
Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje marke vi pusuaci preporucujute i koji tip od kvalitetnijih cigareta da imaju 6-8mg u sebi: Dunhill, Sobranie, Davidoff, Karelia, Parlament...? Kakve su cene po paklici?
Hvala
Hvala
Ja pusim danhil vec oko.7 godina. Sad su 320
Sobranie imaju vrlo finu teksturu, ali nemaju pravi kick poput nekih cigareta. Kao mešavina Lucky Strike i Davidoff su, a pride se vrlo brzo istroše, to jest izgore... Više su nekako za pokazivanje ili za društvo pre nego li za ličnu upotrebu. Na tri Sobranie te već hvata mučnina, a nikako nije dobar aftertaste kasnije ili ujutru. Malo su mučne za stomak.
Davidoff Classic je nešto jači od Davidoff Gold. Davidoff Gold ti je možda i najfinija cigareta koju možeš naći. Blaga je, ali dovoljno dobra da ti ostavi lagan kick koji dosta dugo traje. Classic i kao da pušiš, ali i kao da ne puđiš... ne znam kako da definišem, ali ta cigareta je i tu, a i nije tu... jedna ne može da te zadovolji nikako. Nema nikakav ukus...
Marlboro 100s crveni, classic, je odličan kada ne pušiš cigarete jedno 3-4 dana. Ima najbolji kick posle Camel-a. Marlboro je odličan kada ideš nekuda uveče. Ne valja konzumirati uz neke napitke i slično. Od ove ti se vrlo lako prikaki, tako da pazi šta radiš i gde pušiš![]()
Camel classic je najjača koja postoji na našem prostoru, kako oko arome, tako i kada je reč o kick-u. Prava cigareta. Mnogim pušačima odbojna zbog jačine. Delimično sladunjav ukus ima. Kick je ponekad toliko jak da je bolje da se nasloniš uz nešto. Dosta dugo se može pušiti bez osećaja mućnine. Čak pola paklice opušteno.
Camel Blue je govance. Nit kick, nit ukus, nit tekstura, ništa. Užas. izbegavati skroz.
Lucky Strike je recimo neka zlatna sredina u odnosu na sve, mada malo vuče vrstu blagog Camel-a. Lucky je kao mešavina Marlboro i Camel, ali duplo manjeg inteziteta. Ubedljivo ostavlja najgori osećaj mučnine ako se previše puši.
Kada odlučiš da te cigarete više ne interesuju, pređi na CIGARILOSE.
![]()
Znaci..
Hvala
tompusi su skup merak...to jedino ako mi neko pokloni inače sam da kupim nema šanse
Fuj, duvan u 2017, tako OUT