Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.870 30.08.2008. u 11:40 - Kvalitet života - poučne reči Nemanje Vidića #51 I sta sad sto je njesra zbog vremena treba se ovde blejati u bedi..bitno da je to rekao nacitani sportista.
I sta sad sto je njesra zbog vremena treba se ovde blejati u bedi..bitno da je to rekao nacitani sportista.
epoc Ističe se Poruka 2.232 30.08.2008. u 13:31 - Kvalitet života - poučne reči Nemanje Vidića #52 znash shta, isto tako kazhu i da je kenija raj na zemlji, vechno proleche ....., a tek zimbabve ..... Poslednja izmena: 30.08.2008.
znash shta, isto tako kazhu i da je kenija raj na zemlji, vechno proleche ....., a tek zimbabve .....
moje srce Iskusan Poruka 6.073 30.08.2008. u 14:50 - Kvalitet života - poučne reči Nemanje Vidića #53 Derer: A ti si znachi imala loshe mishljenje o meni? Doobro... Kliknite za proširenje... ih, bolje ti idu zene nego zakljucivanje. i kad je dobro moze bolje, capisce? fala za odgovor. da sam musko bila bi derer xi xi xi
Derer: A ti si znachi imala loshe mishljenje o meni? Doobro... Kliknite za proširenje... ih, bolje ti idu zene nego zakljucivanje. i kad je dobro moze bolje, capisce? fala za odgovor. da sam musko bila bi derer xi xi xi