KUVARICE.......

Na temi smo.:).rec je o tome da na svim televizijama sveta imas ..casove kuvanja i vestina..kako da naucite da kuvate ..obicna..lepa ili neka egzoticna jela..Pitanje je ..Ako neka zena ne gleda tv..kao sto ja ne gledam, na primer..osim serije Rim .jel te ..:p ..
Da li ce od mene biti kuvarica i kako da naucim da kuvam..:rumenko:

Na temi smo.:).rec je o tome da na svim televizijama sveta imas ..casove kuvanja i vestina..kako da naucite da kuvate ..obicna..lepa ili neka egzoticna jela..Pitanje je ..Ako neka zena ne gleda tv..kao sto ja ne gledam, na primer..osim serije Rim .jel te ..:p ..
:lol:
Помислићу да сам геније, јер знам да кувам.:mrgreen:

'Oćeš jako patiti ako ne naučiš?:eek:

Ali da su nas preplavili sa emisijama o kuvanju sto stranim sto nasim..i raznoraznim casopisima ..to jeste ..i ne gledam negativno na to..mislim da se moze nauciti iz toga svega..nesto..iako su mame nezamjenljivi ucitelji..

Back