Куварица/ар за људождерке/ре

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
34.120
Гледам свакаве теме ....

'чекамо нови рат .. да остваримо екстра добит на дуплом скоку ренте ' ... и још кез ..од ува до ува...пише у једној ...

Шта мислите ?

Да ли је овај засада непостојећа/ћи збирка 'рецепата' ... 'упутстава' ... за куварице/куваре ..... дегунтантна/ан ?... или само ... преурањени 'пословни потез '

Мислим ако и када се већ понаша одеђени проценат 'људи' према другим људима као буквално овцама ..зашто се зауставити на 'шишању'

Па закони профита налажу максимизацију ....има ту ..коже ..костију ..изнутрица ....

Траже се ... руке које ће да приручник искуцкају ..... објаве ...и згрну богатство

... или ми већ вековима преживљавамо ту 'литературу'

својеврсни 'Злочин' без Казне ( ето опционо другог наслова за мастер дело 'Гастрономије преживљавања' ...( опционо трећи наслов ) )

Ako sam dobro razumeo, tema je o sistematskoj eksploataciji ljudi, i ta pojava je bila prisutna i u prvobitnim zajednicama, no stvar se pogorsala od momenta kada se poceo pojavljivati visak proizvodnje, odnosno kapital- u prvobitnim ljudskim zajednicama ovo nije bio slucaj jer nije bilo viska kapitala, nakon toga je eksploatacija ljudi bila uobicajena pojava, kasnije su se javili razni pokreti i ideologije koji su se pokusavali izboriti protiv toga i u nekoj meri su uspeli da poboljsaju situaciju i prava radnika, no ova pojava nije iskorenjena i dugo vremena nece biti iskorenjena.

Back