- Poruka
- 388.920
Da li volite da kuvate i vreme koje provodite u kuhinji su cista ljubav i zadovoljstvo ili kuvate iz obaveze i potrebe ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DaPogledajte prilog 1422373
Da li volite da kuvate i vreme koje provodite u kuhinji su cista ljubav i zadovoljstvo ili kuvate iz obaveze i potrebe ?
Kuvati je ljubav i zadovoljstvoPogledajte prilog 1422373
Neki idu na posao u 6, neki u školu u 7, neki se navraćaju nakon obaveza oko 8.Не знам која то јела захтевају цео дан.
Ti to prosto voliš da radiš, očitava se u tvom pisanju... a meni isti proces traje večnost. Izgleda da je u tome glavna razlika.Сарма се веома брзо замота а остатак посла ради шпорет. За то време можеш да лежиш и гледаш у плафон.
Не знам у чему је проблем. Сат и по је сасвим довољно.
Није да баш толико волим да завијам сарме него сам вешта, брза и способна.Ti to prosto voliš da radiš, očitava se u tvom pisanju... a meni isti proces traje večnost. Izgleda da je u tome glavna razlika.
Pritom-spremi, pospremi, počisti, uzdigni, složi, odloži na pranje, odvoji.
Ne digneš ti krake tek tako u vis dok radiš jednu stvar u pauzi...
Radije bih izribala celo kupatilo malom četkicom za zube nego što bih pravila zavijutke od listova kupusa sa sebi pripadajućom smesom.
Hmm... nisam ni slutila da imam ovu vrstu averzije.
Volim da kuvam samo ono što volim da jedem, prosto.Pogledajte prilog 1422373
prosto i jednostavno i to je ustvari motiv da bi se kuvaloVolim da kuvam samo ono što volim da jedem, prosto.![]()
Hehe istinaprosto i jednostavno i to je ustvari motiv da bi se kuvalo![]()