sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Jel bolje prati sudove i kuvati zeni, ali zato isto tako podeliti kad se nose vrece ili nesto tesko ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KuRvanje čuva kičmu
jasam jednom predložio mojoj ovoj da se menjamo evo ja ću kuvam ručak a ti idi u šumu po drvaJel bolje prati sudove i kuvati zeni, ali zato isto tako podeliti kad se nose vrece ili nesto tesko ili ne?
e to ,i ja sam se u zadnja dva dana posvadjala sa kuhinjom![]()
jasam jednom predložio mojoj ovoj da se menjamo evo ja ću kuvam ručak a ti idi u šumu po drva
nije mi teško da pomognem, nije mi teško da operem sudove...al da ona sedi odmorna i čila a da ja perem - to već ne može
kuvanje već ne umem nit iam želju da naučim...radije ću ostatak života da provedem na tostevima i sendvičima nego da ja kuvam
ko voli, misim koji muškarac voli a vidim ovde mnogo je takvih, neka mu je alal, ja jok
Jel bolje prati sudove i kuvati zeni, ali zato isto tako podeliti kad se nose vrece ili nesto tesko ili ne?
Moja pokojna baba je isla i u sumu po drva i kuvala. Deda nije morao nista da radi.jasam jednom predložio mojoj ovoj da se menjamo evo ja ću kuvam ručak a ti idi u šumu po drva
nije mi teško da pomognem, nije mi teško da operem sudove...al da ona sedi odmorna i čila a da ja perem - to već ne može
kuvanje već ne umem nit iam želju da naučim...radije ću ostatak života da provedem na tostevima i sendvičima nego da ja kuvam
ko voli, misim koji muškarac voli a vidim ovde mnogo je takvih, neka mu je alal, ja jok