Kutak za meteoropate

Malenano1

Domaćin
Banovan
Poruka
4.419
Ja sam teski meteoropata i svaka promena vremena na mene utice brutalno,dosta se informisem i citam o svemu tome ne bi li sebi pomogla nekako,pa resih da otvorim ovu temu da razmenimo iskustva i da pomognemo jedni drugima. :klap:

Haha :lol: ma ja se stvarno ne salim, , mene najcesce glavobolja zvizne uvek kad se desi neka veca varijacija atmosferskog pritiska, pogotovo pred kisu. Mada ne bih ja tome toliko davao paznju da nisam hipohondar. Samo mi je krivo sto se nisam rodio pre jedno 200-300 godina, lesio bih lovu od onih poljoprivrednika. Kad god padnem u trans, rodna godina :p

Fala :P

Pa vise mi ide na zivce sve sam probala ali skoro nista mi ne pomaze.....Znate osecaj kada se ujutru probudite extra dan ptice pevaju i svi ti bulshiti a vama u glavi haos i tako u razgovoru kazete bice kise popodne i svi vas gledaju kao ludu.....I dodje popodne i bude kisa i tek onda zivnete?

Fala :P

Pa vise mi ide na zivce sve sam probala ali skoro nista mi ne pomaze.....Znate osecaj kada se ujutru probudite extra dan ptice pevaju i svi ti bulshiti a vama u glavi haos i tako u razgovoru kazete bice kise popodne i svi vas gledaju kao ludu.....I dodje popodne i bude kisa i tek onda zivnete?

Pa tebe treba zaposliti na Rts-u,da radiš vremensku prognozu,jer oni rijetko kad pogode...

Cini mi se kad dodju ti dani, a dodju nepogresivo da sam sam na svetu i da niko nema problem kao ja ali sad kad vidim da postoje ljudi koji su isti kao ja mnogo je lakse ali to lakse pod navodnicima.Bitno mi je za pocetak da znate da sam tu i da sam spreman razgovarati na ovu temu kad god sam za to sposoban i voljan .Nadam se da ne moram objasnjavati sta to znaci vama koji ste meteoropate kao i ja .Za sada toliko pozdrav !

Zas sta radim ovih dana kad mi nadodje sumorno vreme osim napolju a ono i u glavi?

Ujutru,skuvam sebi kafu,pustim muziku,upalim mirisne stapice,popalim novogodisnje lampione,promenim mesto nekim sitnicama u stanu...i lepse mi.Ponekad se bacim na uredjenje svog zivotnog prostora,ponovim ga nekom novom stvarcicom koju volim u vedrim bojama.Nesto sto nije skupo a svidi mi se...Jastucnica,prekrivac,zavesa,mirisljava sveca,knjiga...i stavim na vidno mesto.Kad izadjem napolje odmah mi lakse medjjj svetom pa mi glupo da se ubedacim a da drugi vide.:cool:a kod kuce kad navucem zavese orjentisem se na ono sto sam sebi uredila itako...idu dani...do proleca...

Back