Ja to nisam rekla, ali ako ti sam to kažeš ne ostaje mi ništa drugo nego da se složim sa tobom.Chernobill:Ma jok ja sam pichkica koja sere po Forumu
![]()
![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja to nisam rekla, ali ako ti sam to kažeš ne ostaje mi ništa drugo nego da se složim sa tobom.Chernobill:Ma jok ja sam pichkica koja sere po Forumu
![]()
![]()
![]()
VANJA 011:Ja to nisam rekla, ali ako ti sam to kažeš ne ostaje mi ništa drugo nego da se složim sa tobom.Chernobill:Ma jok ja sam pichkica koja sere po Forumu
![]()
![]()
![]()
![]()
snoshaj efendija:Kako reagujete kada partner pokusa da vam ga svirne u bulju na kvarno?[/qBas me zanima kako si ti prosao u istoj radnji?Pa kad vec pitas...uote]
Rec je bilo o vracanju kvarnjaka istom merom, tako da zavisi od mere...Maxy:Nadam se da nemas nista drugo da "uvalis" sem prstijuDD666:Btw, jos se niko nije usudio da mi ista "uvali" na kvarnjaka... Jbg, valjda su znali da bi im bilo vraceno istom merom...![]()
![]()
![]()
S muskarcima? Ili sa zenama...?DD666:Mada... zasto ne pustiti masti na volju? Jel' se seca neko one scene iz romana "Gusar" Harolda Robinsa gde je jedna cela biserna ogrlica zavrsila u necijoj guzi? Bas bi to volela da probam sa/na nekim...ops:
Ne razumem! Znaš koliko vremena treba da se ogrlica uvuce u čmarić? Kako možeš tako nešto da uradiš na kvarnjaka?Gazdarica:S muskarcima? Ili sa zenama...?DD666:Mada... zasto ne pustiti masti na volju? Jel' se seca neko one scene iz romana "Gusar" Harolda Robinsa gde je jedna cela biserna ogrlica zavrsila u necijoj guzi? Bas bi to volela da probam sa/na nekim...ops:
![]()
VANJA 011:Ne razumem! Znaš koliko vremena treba da se ogrlica uvuce u čmarić? Kako možeš tako nešto da uradiš na kvarnjaka?Gazdarica:S muskarcima? Ili sa zenama...?DD666:Mada... zasto ne pustiti masti na volju? Jel' se seca neko one scene iz romana "Gusar" Harolda Robinsa gde je jedna cela biserna ogrlica zavrsila u necijoj guzi? Bas bi to volela da probam sa/na nekim...ops:
![]()
Frankly, my dear, I don't give a...Gazdarica:S muskarcima? Ili sa zenama...?
Zanimljivo zvuci pa ne odoljeh, a da ne upitam... 8)DD666:Sto, jel' si zainteresovana?![]()
Ah, sto volim te ("te" i "te"Gazdarica:Zanimljivo zvuci pa ne odoljeh, a da ne upitam... 8)DD666:Sto, jel' si zainteresovana?![]()
Pametno... Jedina stvar kojoj vredi (umereno) robovati...Gazdarica:Ah, sta da ti kazem... Ja sam rob sopstvenih strasti... 8)