Kusturico - uspori malo!

Ako mi je nekoga zaista dosta,to je drug Kusturica,koji se toliko zdusno bori za nas
Srbe,da me od toga,vec boli glava.Mi u Srbiji smo miroljubivi ljudi.Ne zelimo nikome
zlo,niti imamo pretenzije na tudje.Ali eto,u nase ime,stalno nesto buska,i izaziva
nase zapadne prijatelje.I ko to ? Pa opet taj K.......a.Evo,u Junu mesecu ove godine,
navrsava se 100 godina,kako je G.Princip,na nimalo dopadljiv nacin(i sasvim nepotrebno) izvrsio brutalni atentat,na Prestolonaslednika Austro-Ugarske,Nadvojvodu
Ferdinanda.Taj cin,kostao je Srbiju,milionima poginulih,i razaranjem zemlje.U tu ranu,
koja je Srbiju u ocima celog sveta,mnogo kostala,i kosta i dan danas,Kusturica cacka
tu gnojavu ranu,nedajuci joj,makar i prividno da zaraste.Zasto ne gleda svoja posla
u SVOJOJ zemlji BOSNI ? Zasto nam stalno,izmice asuru ispod nogu,radi svoje licne
afirmacije.Neka konacno shvati.Niko vise nece da ga sponzorise,da snima filmove.Pa sta hoce taj covek? Da nas pretstavlja u svetu?Mislim,da to nece moci !!!

monika_beluci_kustendorf_festival.jpg

Avioni, bombe...vatra...krv.... de, Emire, požuri...!
/ Kakva li će ona da bude kontraobaveštajka...? /

Srbija je ratovala isuvise mnogo.Isuvise krvi svojih sinova,dala je za dzabe,zbog gluposti svojih vodja.A ti isti,svoje
sinove su sklonili na sigurno.Ja samo jedno kazem.Mnogo smo propatili,mnogo izgubili,do prosjackog stapa smo dovedeni.Nemojmo vise iritirati nikoga.Dopustimo,da bar buduce generacije,ne moraju da idu u pecalbu,u beli svet.
Agitacija i izazivanje,koje Kusturica tako zdusno radi,nece nas dovesti,ni do cega dobrog.On je pun besa i gneva,sto
ga niko ne angazuje,od tih njemu tako nesimpaticnih zapadnjaka.MI moramo posle svega,posle svih razaranja i bede
koju smo doziveli (i nekako preziveli),da se smirimo i da gledamo,da mostove koje su nasi predjasnji vlastodrsci,tako
temeljno rusili,da pod ovom pametnom Vladom,pocinjemo da gradimo nove.

...svaki atentat je teroristički akt...kao što je bio onaj 1903 u beogradu....stim što je beogradski bio i puč sa genocidnim radnjama , jer je pobijeni ( maskriranjem ljudskih tela ) na desetine i desetine viđenijih ljudi po varošima , koji nisu odobravali krvoproliće karađorđevića sa manijakalnom i zverskom zločinačkom ordanizacijom apisovaca ...
...sarajevski atentat je organizovan od strane austrougarskih državljana , kao što je beogradski organizovan od strane srpskih državljana koje je vodio strani državljanin sa svojom porodicom ....
....to što mi imamo " patriote" , koji svojataju teroriste i zločince , to je naša ljudska pokverenost u pitanju, koja bi da pljačka , otima , ubija sakrivena iza kao nekakvih velikih ideja....svi znaju da je ratko mladić , građanin strane države i da je odgovoran za genocidne radnje u toj državi...samo mi smo iznad svih...kod nas on i bratija primaju "nacionalne " penzije , odlikovanja i ljudi od vlasti za života imenuju bulevare po njimima -a predaju ga svetskoj sudskoj sili kao poslednju budaletinu .... kolika je ta pokvarenost u nas - omolika ...jer ceo scet da teroristi sa očiglednim zločinima nemaju roda i državljanstvo .... oni su neprijatelji čovečanstva .... samo ih mi svojetamo....
...kusturizacija na tim osnovama leži ...on je plaćeni prekrst...strani državljanin koji je promenio veru za večeru i od ove države nagrađen ko niko na ovom svetu...imao je pristup budžetu bez bilo kakve kontrole i naoružanu gardu do zuba - koja ljudima nije dala da priđu vekovnim imanjima....
...on je ovde da produži šešeljizaciju i uništenje domicijalnog stanovništva - ali na jedan perfidan način , da perfidniji ne može biti....kao što je jugu predstavljao svetu kao rasadnik divljaka koji svoju decu prodaje i zaposeda crnom magijom iz podzemnog sveta ludaka i zaglupljenih ubica...tako će nas svetu zad predstaviti kao prkosne i nepopravljive teroriste i zločince....
...zahvaljujući takvim " patriotskim velikim srbima - andrićevcima" molićemo mi da nas ovoga puta bombarduju obogaćenim uranijumom --- takva će se pamet razmnožiti međ nama.....
...žvi bili pa videli !

Back