Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
A centar?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako tako kazes.![]()
A sto se tice onih izleta u Pamukale, Efes... preko koga treba ici? Preko neke nase agencije koja ima predstavnike tamo ili preko neke njihove agencije ili ljudi koji to organizuju?
I da li vredi posetiti Pamukale, posto sam cula da ode ceo dan?
Letovala sam dva puta u Kusadasiju,pretproslog i ovog leta.Prvi put sam boravila na Ladies beach u hotelu Melike,i nije bilo lose.Ovog leta sam bila u centru u hotelu İber(blizu My flower restorana) i moram da kazem da sam zaprepascena!Prvo po hotelu vrve prostitutke jer je bar u kome nocu "rade" odmah do hotela!Sve sama sumnjiva lica da te strah uhvati kad ih vidis.Gazda hotela, jedan celavi ne zna ni da bekne engleski,samo brblja nesto na turskom i stalno vice.Uz to salece nase devojke jos od dorucka!Nisam smela mirno da spavam ama bas ni jednu noc,jer je bilo nemoguce pored zvukova koji su dolazili iz hodnika,res smeh,red plac,vika,vriska i sta ja znam sve...jer su doticne sto rade u baru dovodile musterije da "odrade" posao.Strasno sam se razocarala sto nam iz agencije nisu otvoreno rekli sta prodaju,i zato vise nikada necu putovati preko Oktopoda!Trebala sam da napisem tuzbu jer su mi uvalili hotel za koji nisam znala da je leglo prostitucije!
![]()
Kusadasi je divno mesto,provod je super i turci su generalno ljubazni i usluzni.Sve bi bilo ok,samo da nije bilo prokletog hotela İber!Znam za ono koliko para-toliko muzike,nisam ni trazila neki luxuz,bilo mi je dovoljno da imam toplu vodu i da prespavam,ali ni to nisam mogla od strave i uzasa koji sam tamo zatekla.Svima koji zele da letuju u Kusadasiju zelim da skrenem paznju da niposto ne idu u hotel İber,i vodite racuna je moguce da ga neke agencije prodaju kao buget varijantu pa vam i ne kazu ime hotela u koji ce vas smestiti!