***Kušadasi***

Zdravo,mi treba informacija okolu nekoi hoteli so 2* vo kusadasi,dali nekoj bil vo hotel ozcam ili aargau koi se naogaat vo centarot?dali e potrebna klima so ogled na toa deka samo za spienej ke se bide vo hotelot i dali ima potreba od minibar ili ne?so kolku evra moze da se pomine eden odmor vo kusadasi?
Falaaaa

Ja sam bila prošle godine i bila sam u hotelu Uslan. Sam hotel po meni i nije nešto, hrana je bila dosta slaba, pa sam morala da kupujem, tako da sa te strane baš i nisam baš zadovoljna. Sve ostalo je super. Cena su ok, čak i ako nameravaš da kupuješ, i dalje možeš naći dosta stvari za relativno male pare. Jako mi je krivo što nisam imala više para, pa da kupim nešto odeće. :( Cenkanje je i dalje moguće, samo u manjoj meri nego ranije. Ima stvarno dosta mesta za izlaske. Mi smo najviše bili u Another baru i bilo nam je super. Plaže su ok, mada meni to i nije bio prioritet... više sam išla tamo da vidim Efes i Pamukale, kojima sam oduševljena. :D

Da li neko ima iskustava sa hotelom Ayma ?
Planiram tamo da idem ove sezone, ali na internetu vidim dosta losih komentara o higijeni i uslovima u hotelu pa se sada kolebam.
Sa druge strane, svidja mi se što je na samoj Ladies beach plazi i što je centar grada prilično blizu, na oko 1.5km kako piše na sajtu Argusa.
Deklarisana kategorija hotela je 4*, ljudi pisu da ne vredi mozda ni 3*, kao i da je nekada imao svih 5*, ali u njega nije ulagano, pa je dosta oronuo a kvalitet opao.Bilo kakva svežija iskustva (od ove ili prošle godine) bi mi pomogla u odluci.

Unapred hvala na informacijama.

Nakon duzeg premisljanja, uplatila sam letovanje u Turskoj u Kusadasiju. Idem sa deckom, pa me zanima sta sve vredi videti tamo, kakve su sada cene i tome slicno. Znam za one izlete koje nude agencije, ali me zanima da li je bolje uplatiti preko neke agencije ili kad se tamo ode pa kod nekih ljudi koji to sami organizuju, tipa neke njihove agencije.

Ako tako kazes. :)
A sto se tice onih izleta u Pamukale, Efes... preko koga treba ici? Preko neke nase agencije koja ima predstavnike tamo ili preko neke njihove agencije ili ljudi koji to organizuju? :)
I da li vredi posetiti Pamukale, posto sam cula da ode ceo dan?

Ako tako kazes. :)
A sto se tice onih izleta u Pamukale, Efes... preko koga treba ici? Preko neke nase agencije koja ima predstavnike tamo ili preko neke njihove agencije ili ljudi koji to organizuju? :)
I da li vredi posetiti Pamukale, posto sam cula da ode ceo dan?

Ja sam išla preko agencije sa kojom sam i došla - Arrus Tours-a. Jeste da možeš naći jeftinije ture preko nekih njihovih agencija, ali meni je ovo delovalo kao najjednostavnija i najsigurnija opcija, a i vodoči su govorili na našem.

A vredi ga posetiti, definitivno. Predivno je. :D Mada je na mene Efes ostavio mnogo jači utisak. :)

Ovo mi je druga godina kako sam letovala u Kusadasiju,prosle godine sam bila u hotelu Lal koji je bio ok,a ove godine sam bila u hotelu İber preko agencije Oktopod i imam jako lose iskustvo.Naime pored hotela je nekakv nazovimo bar a ustvari leglo prostitucije.Te iste zene koje nocu "rade" u baru,preko dana se vuku kroz hotel zajedno sa svojim makroima!Slika strave i uzasa.Vlasnik hotela ili menadzer sta vec,jedan celavi salice nase turistkinje i nudi im da nocu "rade" u baru pored hotela.To je strasno,ako je to turizam!Znam da je hotel ranga sa 2 * i znam koliko kosta,za taj novac i ne ocekujem nesto posebno ali ovo sto se u tom hotelu radi je nedopustivo i smatram da je sramota za sve nase agencije koje ga prodaju!Letovanje mi je preselo,10 dana nisam mogla mirno da spavam sve vreme sam bila u strahu da mi celavi ne upadne u sobu.İnace Kusadasi kao grad je super mesto za letovanje samo hotel İBER u centru izbegavajte u sirokom krugu!

Letovala sam dva puta u Kusadasiju,pretproslog i ovog leta.Prvi put sam boravila na Ladies beach u hotelu Melike,i nije bilo lose.Ovog leta sam bila u centru u hotelu İber(blizu My flower restorana) i moram da kazem da sam zaprepascena!Prvo po hotelu vrve prostitutke jer je bar u kome nocu "rade" odmah do hotela!Sve sama sumnjiva lica da te strah uhvati kad ih vidis.Gazda hotela, jedan celavi ne zna ni da bekne engleski,samo brblja nesto na turskom i stalno vice.Uz to salece nase devojke jos od dorucka :evil: !Nisam smela mirno da spavam ama bas ni jednu noc,jer je bilo nemoguce pored zvukova koji su dolazili iz hodnika,res smeh,red plac,vika,vriska i sta ja znam sve...jer su doticne sto rade u baru dovodile musterije da "odrade" posao.Strasno sam se razocarala sto nam iz agencije nisu otvoreno rekli sta prodaju,i zato vise nikada necu putovati preko Oktopoda!Trebala sam da napisem tuzbu jer su mi uvalili hotel za koji nisam znala da je leglo prostitucije! :rtfm:
Kusadasi je divno mesto,provod je super i turci su generalno ljubazni i usluzni.Sve bi bilo ok,samo da nije bilo prokletog hotela İber!Znam za ono koliko para-toliko muzike,nisam ni trazila neki luxuz,bilo mi je dovoljno da imam toplu vodu i da prespavam,ali ni to nisam mogla od strave i uzasa koji sam tamo zatekla.Svima koji zele da letuju u Kusadasiju zelim da skrenem paznju da niposto ne idu u hotel İber,i vodite racuna je moguce da ga neke agencije prodaju kao buget varijantu pa vam i ne kazu ime hotela u koji ce vas smestiti!

Letovala sam dva puta u Kusadasiju,pretproslog i ovog leta.Prvi put sam boravila na Ladies beach u hotelu Melike,i nije bilo lose.Ovog leta sam bila u centru u hotelu İber(blizu My flower restorana) i moram da kazem da sam zaprepascena!Prvo po hotelu vrve prostitutke jer je bar u kome nocu "rade" odmah do hotela!Sve sama sumnjiva lica da te strah uhvati kad ih vidis.Gazda hotela, jedan celavi ne zna ni da bekne engleski,samo brblja nesto na turskom i stalno vice.Uz to salece nase devojke jos od dorucka :evil: !Nisam smela mirno da spavam ama bas ni jednu noc,jer je bilo nemoguce pored zvukova koji su dolazili iz hodnika,res smeh,red plac,vika,vriska i sta ja znam sve...jer su doticne sto rade u baru dovodile musterije da "odrade" posao.Strasno sam se razocarala sto nam iz agencije nisu otvoreno rekli sta prodaju,i zato vise nikada necu putovati preko Oktopoda!Trebala sam da napisem tuzbu jer su mi uvalili hotel za koji nisam znala da je leglo prostitucije! :rtfm:
Kusadasi je divno mesto,provod je super i turci su generalno ljubazni i usluzni.Sve bi bilo ok,samo da nije bilo prokletog hotela İber!Znam za ono koliko para-toliko muzike,nisam ni trazila neki luxuz,bilo mi je dovoljno da imam toplu vodu i da prespavam,ali ni to nisam mogla od strave i uzasa koji sam tamo zatekla.Svima koji zele da letuju u Kusadasiju zelim da skrenem paznju da niposto ne idu u hotel İber,i vodite racuna je moguce da ga neke agencije prodaju kao buget varijantu pa vam i ne kazu ime hotela u koji ce vas smestiti!

Devojko, znas ono sto kazu koliko para toliko muzike :). Ja sam se tako opekla sa Tunisom i onda su mi svi rekli u te zemlje (Egipat, Turksa, Tunis) nikako u hotele sa 3 zvezvde, 4+ i all inclusuve....
Inace bila sam u Kusadasiju 2004 godine super sam se provela. Ja sam se kupala na Green Beach nisam bila odusevljena sa Ladies.... Sto se Kusadasija tice meni je zelja Grand Blue Sky hotel. Ima ih jos dobrih ali taj je za svaku preporuku.
Isla samu Efes na izlet i Aqua Park.
ZNaci, preporuka je hoteli sa 4 zvezdice + dobro proverite na tripadviseru za taj hotel....

Joj, mi smo upoznale momka koji je radio na recepciji u Grand Blue Sky hotelu pa nas je noću tamo vodio na žurke.
Đuskala sam na plaži, u vodi do kolena i mislila sam da sam u raju.
A hotel je stvarno fantastičan i na najboljoj lokaciji po meni - na Ladies Beach-u!:super:

Back