Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim forumase sa iskustvom u Kusadasiju da mi napisu nesto o hotelima,prvenstveno onim van centra,kao npr.Ayma
AJDE DA SE I JA UKLJUCIM MALO OVDE POSTO SAM LETOVAO U KUSADAISJU I BAS SAM ZADOVOLJAN....
OVAKO AKO IDES U NEKI HOTEL U CENTAR IDI U ANRA KLUB, JEFTIN JE I NE MOZES DA POGRESIS, NA SUPER MESTU BLIZU TI RESTORAN KOJI SE ZOVE JEDI 24 KLOPA SUPER, CENE ISTO...TU TI JE MARKET PIJACA I SVE OSTALO, A BLIZU TI JE I POCETNA STANICA DOLMOSA KA SVIM PLAZAMA...AKO IDES U NEKI HOTEL NA PLAZI NA LEADIS BEACH PLAZI SU TI SVI DOBRO I TU NECES POGRESITI ALI ONDA NA ZURKE U GRAD MORAS DA SE SNALAZISI DA IDI PREKO LUI TRAVELA, EKSTRA CENE , SUPER PREVOZ, VODICI... AKO TE NESTO JOS ZANIMA PITAJ...SUPER IM JE AKVA PAR ISTO
SUNDEY JE DOBAR HOTEL....
JA SAM BIO 2008 GOD ..... NPR ANRA U SEZONI HOTEL KOSTA SA PREVOZOM BAS NARAVNO OKO 200 EVRA NOCENJE SA DORUCKOM IMA LI STA JEFTINIJE
PROVOD JE ISTO DOBAR
AKO SE PREDOMISLITE JA RADIM OVE GODINE SUMMER FUN ZA GRCKU PA ETO MADA KUSADASI JE SUPER I PO MENI NECETE POGRESITI
Ja u Kušadasiju nikad nisam ni provalila šta je centar.
Najinteresantnije je na Ladies Beach-u i po meni je to najbolja lokacija za smeštaj.
Mi smo non-stop štrapacirale tim potezom uz plažu, sa gomilom kafića pa nismo ni imale želje i potrebe da uveče idemo negde dalje.
Možda je Ladies Beach centar?![]()