Kurvarluk

kako da obrazloži? da ti kaže da mu je svako mišljenje korumpirano tridesetogodišnjim odrastanjem u konstantnom strahu od okoline koja osuđuje i prezire seksualne manjine i da sve posmatra kroz prizmu tog straha? ili da ti kaže da je vrlo mala (čitaj nula) verovatnoća da je od tolikih frustracija ostao normalan posle tolikog vremena pa stoga prdi više na usta nego na guzicu?

pa kako će brate, misim ae realan budi :lol:

Poslednja izmena:
Što je seksualni promiskuitet nešto što nije dobro? Msm, koga jedna žena velikih seksualnih apetita povređuje s tim?
Što osuđujete i što smatrate za nemoralno?

meni ne smeta niciji promiskuitet
smeta mi kada promiskuitetna zena krene da izmislja promiskuitetne price o zenama koje nisu promiskuitetne, ne bi li sebe i svoj promiskuitet "usrednjila i unormalila"
bas, bas isto kao sto mi smeta kada nepromiskuitetna zena krene da blati promiskuitetne, jer nisu "fine i postene" poput nje same
ne znam sta mi je gadnije, ruznije, tuznije i bolesnije

kako da obrazloži? da ti kaže da mu je svako mišljenje korumpirano tridesetogodišnjim odrastanjem u konstantnom strahu od okoline koja osuđuje i prezire seksualne manjine i da sve posmatra kroz prizmu tog straha? ili da ti kaže da je vrlo mala (čitaj nula) verovatnoća da je od tolikih frustracija ostao normalan posle tolikog vremena pa stoga prdi više na usta nego na guzicu?

pa kako će brate, misim ae realan budi :lol:

Sa kim se ti boksujes? :dontunderstand:

Back