Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 28.519
Trebalo bi 2 sata pisanja da se napise.ajmo nek neko napise gde su sve poplave a nema izvestavanja na tv
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebalo bi 2 sata pisanja da se napise.ajmo nek neko napise gde su sve poplave a nema izvestavanja na tv
sa ovakvim dronjavcima ima da probusite sve do Horgosa i Sida..ko kroz sir.al tu ne treba stati Hungary,opsada Beca pa potom sve do Lisabona = Albania samo i Rusi isto to oce....al vas 500k ste em jaci em sposobniji em opremljeniji od 200 mil Rusa i azijatskih hordi sa Dalekog Istoka...USA ce da pomogne ko i Ukrajni....pa i sire...+ ima u Srbiji koji nisu predali oruzje = wellcome....Pogledajte prilog 1362297
Specijalci : Vulin za botaniku Jovanice i tetki iz Kanade, Nesa Slina za Krusik sverc komerc i
tatica muljator, Mojsilovic ko njega sta pita on samo klima glavom i saginje se…
Eventualno su mogli da dođu sami radi provokacije, ali tu bi oni pravili performans sa nekim drugim primercima. Možda sa nekom uniformisanom kosovarskom građanistkunjom koja bi bila uhvaćena sa nekom neovisnom novinarkom iz Beograda koja je od “države Kosovo” tražila “zaštitu od fašista”.Ne bih licitirao, iako je to vrlo izvesno.
kad konacno izgubimo trpilo zvenkucemo taj rosu ognjem i macem sv,Djordje ubiva azdahu...ili za nas imaju plan da nas okupiraju u celiniEventualno su mogli da dođu sami radi provokacije, ali tu bi oni pravili performans sa nekim drugim primercima. Možda sa nekom uniformisanom kosovarskom građanistkunjom koja bi bila uhvaćena sa nekom neovisnom novinarkom iz Beograda koja je od “države Kosovo” tražila “zaštitu od fašista”.
Sačekaćemo da sponzori malo umere geopolitičke ambicije shodno novom rasporedu snaga - Kina je sada ekonomski jača od cele EU, do 2030-35 stiže Ameriku, a do 2050 Amerika ide na treće mesto po ekonomskoj snazi, iza Kine i Indije (prestigli su UK i upravo pretiču Nemačku i Japan, posle toga je sa tzv “Kosovom” aleluja, i ne samo sa njima.kad konacno izgubimo trpilo zvenkucemo taj rosu ognjem i macem sv,Djordje ubiva azdahu...ili za nas imaju plan da nas okupiraju u celini
e, pa to onda objasnjava sveA nisu išli u izviđanje da pomognu ljudima koji su krenuli traktorima sa motornim testerama u nečiju šumu sa druge strane? Ajde kaži da nisu.
Oduvek. Samo se glumi patriotizam.Kad su to dzepovi Srbstvo brale
Ovakve predstave su bile izvodjene i ranije…Pa ova sadasnja situacija “ dusu dala za barikade “, statista sve manje …sa ovakvim dronjavcima ima da probusite sve do Horgosa i Sida..ko kroz sir.al tu ne treba stati Hungary,opsada Beca pa potom sve do Lisabona = Albania samo i Rusi isto to oce....al vas 500k ste em jaci em sposobniji em opremljeniji od 200 mil Rusa i azijatskih hordi sa Dalekog Istoka...USA ce da pomogne ko i Ukrajni....pa i sire...+ ima u Srbiji koji nisu predali oruzje = wellcome....
Meni izgleda da se oni ne plaše da nam padnu u ruke.To isto kažu i Rusi za Ukrajince dok im ne padnu u ruke kao zarobljenici.
Dakle puuUuuno su mi simpatičniji nego svetosavci!Neizmjerno!Imam traume iz djetinjstva od svetosavaca i tu sebi ne mogu pomoćiVidi se koliko se razumeš u šiptare u pm.
Ne znam koji je tvoj problem pa si sebi dao za pravo da znaš kakvi su svetosavci.Sveti Sava je svetac i nije živeo u tvoje vreme da bi mu ti sudio.Stičem utisak da se spradaš sa svetosavljem a to je gore od genocida nad Srbima.Dakle puuUuuno su mi simpatičniji nego svetosavci!Neizmjerno!Imam traume iz djetinjstva od svetosavaca i tu sebi ne mogu pomoći![]()
Kad sudiš i prosuđuješ druge pristaješ da i sam budeš prosuđivan!Evo primjera prozivaš nekog za genocid protiv Srba bez da se pozoveš na neku presudu koja postoji.Ne vidim da imate na portalu imalo obzira prema katoličkoj crkvi kao instituciji.Samo par primjera i zbog toga ne plači nad svojom sudbinom a moji komentari ne krše pravila portala.Možda pristojnosti ali skoro uvjek imam argument za svoju tvrdnju tako da je to samo je stvar osobnog gledištaNe znam koji je tvoj problem pa si sebi dao za pravo da znaš kakvi su svetosavci.Sveti Sava je svetac i nije živeo u tvoje vreme da bi mu ti sudio.Stičem utisak da se spradaš sa svetosavljem a to je gore od genocida nad Srbima.