Барышников
Poznat
- Poruka
- 9.345
ЗНАЧИ БИО САМ У ПРАВУ СВЕ ВРЕМЕ, СПРЕМАЈУ ОЛУЈУ, ГЕНОЦИД, ОД 5-7 ДАНА
ПОСЛЕ КОГА ЋЕ ******И ДА ИЗАЂЕ И ДА НАМ КАЖЕ ДА ЈЕ СТАЊЕ ВРЛО ТЕШКО
И ДА ЈЕ ОБАВЕСТИО СВЕ МУЖЕЛОЖНИКЕ СА КОЈИМА СЕ ЗНА!
------
ДА САД И ЕУ НЕ ЖЕЛЕ КУРТИЈА НЕ БИ НИ БИО ТУ, БИО БИ ВЕРОВАТНО 2М ИСПОД ЗЕМЉЕ
КАО ЦВИЈАН ИЛИ ОЛИВЕР ИВАНОВИЋ
ОВАКО ПРАВЕ ОТКЛОН ОД ЊЕГА, ДА КАДА СЕ УСКОРО ОДРАДИ ТО ШТО СЕ ИМА ОДРАДИТИ
ОНИ КАЖУ ПА МИ СА ЊИМ НЕМАМО НИШТА!
осим 2000 турских специјалаца, КФОР-а, и 1000 САД маринаца....и наоружане ОВК шумске банде.
СТАВИТЕ ЛАВОР ИСПОД ВАШИШ ТЕЛЕВИЗОРА ЈЕР ЋЕ ******И КАЛИФ
КРОКОДИЛСКЕ СУЗЕ ЛИТИ! АЛ АВАЈ МИ СМО МАЛИ! МОРА ТО ТАКО! ШТА ДА СЕ РАДИ!
само не знам шта ради та ВОЈСКА И ПОЛИЦИЈА?!
јел знају они уопште шта је њихова улога у овом свету?
ДА БРАНЕ НЕЈАКИ СРБСКИ НАРОД НА КОСОВУ!
ПО ЦЕНУ СОПСТВЕНОГ ЖИВОТА!
https://www.politika.rs/scc/clanak/...proslavi-Dana-nezavisnosti-Amerike-u-Pristini
Албин Курти (Фото/ EPA-EFE/Kenzo Tribouillard)
ПРИШТИНА – Премијеру привремених приштинских институција Аљбину Куртију вечерас, за разлику од претходних година, није омогућено да се обрати на прослави Дана независности Америке, коју је данас организовала Амбасада Америке у Приштини. Амбасада Америке организовала је прославу поводом 247-годишњице независности Америке, на коју су позвани Курти и председница привремених приштинских институција Вјоса Османи, преноси Репортери. Османи се, као и амбасадор Америке у Приштини Џефри Ховенијер, обратила присутнима, али не и Курти. Иако су раније и Курти и Османи држали говоре на церемонији, овог пута Курти није добио реч, додаје Репортери. САД су у последње време у више наврата критиковале Куртија због његових одлука које се тичу ситуације на северу КиМ, а крајем маја су отказале и учешће Приштине на војним важбама „Дефендер Еуропе 2023”.
Амбасадор САД у Приштини Џефри Ховенијер тада је рекао да Курти није одговорио на захтеве САД да предузме кораке за деескалацију ситуације на северу КиМ и да је отказивање учешча Приштине на војним вежбама „прва последица” за владу у Приштини, преноси Танјуг.
паметноме довољно....
сад ће ОВК бити бесни младић
коме стари отац не може ништа!
ПОСЛЕ КОГА ЋЕ ******И ДА ИЗАЂЕ И ДА НАМ КАЖЕ ДА ЈЕ СТАЊЕ ВРЛО ТЕШКО
И ДА ЈЕ ОБАВЕСТИО СВЕ МУЖЕЛОЖНИКЕ СА КОЈИМА СЕ ЗНА!
------
ДА САД И ЕУ НЕ ЖЕЛЕ КУРТИЈА НЕ БИ НИ БИО ТУ, БИО БИ ВЕРОВАТНО 2М ИСПОД ЗЕМЉЕ
КАО ЦВИЈАН ИЛИ ОЛИВЕР ИВАНОВИЋ
ОВАКО ПРАВЕ ОТКЛОН ОД ЊЕГА, ДА КАДА СЕ УСКОРО ОДРАДИ ТО ШТО СЕ ИМА ОДРАДИТИ
ОНИ КАЖУ ПА МИ СА ЊИМ НЕМАМО НИШТА!
осим 2000 турских специјалаца, КФОР-а, и 1000 САД маринаца....и наоружане ОВК шумске банде.
СТАВИТЕ ЛАВОР ИСПОД ВАШИШ ТЕЛЕВИЗОРА ЈЕР ЋЕ ******И КАЛИФ
КРОКОДИЛСКЕ СУЗЕ ЛИТИ! АЛ АВАЈ МИ СМО МАЛИ! МОРА ТО ТАКО! ШТА ДА СЕ РАДИ!
само не знам шта ради та ВОЈСКА И ПОЛИЦИЈА?!
јел знају они уопште шта је њихова улога у овом свету?
ДА БРАНЕ НЕЈАКИ СРБСКИ НАРОД НА КОСОВУ!
ПО ЦЕНУ СОПСТВЕНОГ ЖИВОТА!
https://www.politika.rs/scc/clanak/...proslavi-Dana-nezavisnosti-Amerike-u-Pristini
Курти није добио реч на прослави Дана независности Америке у Приштини

Албин Курти (Фото/ EPA-EFE/Kenzo Tribouillard)
ПРИШТИНА – Премијеру привремених приштинских институција Аљбину Куртију вечерас, за разлику од претходних година, није омогућено да се обрати на прослави Дана независности Америке, коју је данас организовала Амбасада Америке у Приштини. Амбасада Америке организовала је прославу поводом 247-годишњице независности Америке, на коју су позвани Курти и председница привремених приштинских институција Вјоса Османи, преноси Репортери. Османи се, као и амбасадор Америке у Приштини Џефри Ховенијер, обратила присутнима, али не и Курти. Иако су раније и Курти и Османи држали говоре на церемонији, овог пута Курти није добио реч, додаје Репортери. САД су у последње време у више наврата критиковале Куртија због његових одлука које се тичу ситуације на северу КиМ, а крајем маја су отказале и учешће Приштине на војним важбама „Дефендер Еуропе 2023”.
Амбасадор САД у Приштини Џефри Ховенијер тада је рекао да Курти није одговорио на захтеве САД да предузме кораке за деескалацију ситуације на северу КиМ и да је отказивање учешча Приштине на војним вежбама „прва последица” за владу у Приштини, преноси Танјуг.
паметноме довољно....
сад ће ОВК бити бесни младић
коме стари отац не може ништа!