Курти наводи Србију противу Русије?!

Poruka
9.345
Дубоко потрешен овом темом
https://forum.krstarica.com/threads...dgovor-ce-biti-ubitacan.954377/#post-44997211
решио сам да дам и свој допринос, у расветљавању овог ПАКЛЕНОГ ПЛАНА АЉБИНА КУРТИЈА!

1. Србија једина није увела санкције Русији, и неће....никад.
2. То се нимало не допада господи из САД+ЕУ, иако ни Израел ни Турска нису увели санкције нити им пада на памет, ал они нису трн у оку, само смо ми!
3. То мора да се промени, ПО СВАКУ ЦЕНУ, и ево шта су смилили, и како ће за то да искористе Аљбина Кутрија!

4. За јесен су планирали нереде, врло озбиљне и нимало наивне, који ће тако страшно изгледати на ТВ-у, да ће сваки Србин рећи "па где су Руси сад да нам помогну!?"
5. ....а Руси не могу да помогну јер за помоћ је потребан ЗВАНИЧАН ПОЗИВ Скупштине Србије, са потписима Председника Скупштине и Председника Републике, а ми скупштину нећемо ни имати до тада због Великог Трновца! Повезујете ли сада ствари, како је све повезано, заправо?!

6. Коначан корак би био да онда АЉБИН КУРТИ окрене Србе од Руса, у том налету разочарења и малодушја, али то неће успети јер ми нисмо веверица! напротив!

7. Мислим, искрено, да је и државно руководство ово прозрело, и да већ спремају кораке да осујете паклени план Аљбина Куртија!

...сва је наша срећа да имамо мудре и сталожене људе на врху државе, који ово могу и сами да прозру и учине нешто на време....

1-glupost, hoce, samo cekaju momenat da zvoncica moze da drami kako su ga naterali da sankcionise svoju bracu (koji su nama lupili sankcije bez da se razmisljaju)
2- donekle tacno
3-4 niko normalan nece traziti Ruse da nam pomognu, imaju oni trenutno druga posla u Ukrajini, ne treba im napad na jos neku zemlju.
5- nidje veze
6- ko je taj uopste da moze da utice na Srbe i njihovo misljenje?
7- nemoj da mislis, ne ide ti...

Za ovo poslednje si zaradio dupli sendvic i celih 3kg praska. Mudri su kao i vi koji ih podrzavate, znaci nekoih 0.12% od prosecnog IQ.

Back