- Poruka
- 33.977
Slobodno, sila Boga ne moli.Nemoj ja sad da odem da se popisam na njega.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slobodno, sila Boga ne moli.Nemoj ja sad da odem da se popisam na njega.
Poslo sam Dzekija da to uradi umesto mene.Slobodno, sila Boga ne moli.
Bravo!
Ne razumijem tko je to oteo srpsko kulturno naslijeđe. Koliko ja znam, ono se nalazi na istom mjestu kao i dosad. Nitko nije preselio nijedan manastir na neko drugo mjesto.Stvarno mi je neverovatno dokle je evoluirala situacija sa Kosmetom. Da Izrael sarađuje u otimanju srpskog kulturnog nasleđa i da pravi pakt sa šiptarima...
Posle neka neko kaže da čifuti nisu mufljuzi!
Pokušavaju se proglasiti nesrpskim. Kao što sada hoće da kažu kako je Obilić zapravo šiptarski vitez Kobili.Ne razumijem tko je to oteo srpsko kulturno naslijeđe. Koliko ja znam, ono se nalazi na istom mjestu kao i dosad. Nitko nije preselio nijedan manastir na neko drugo mjesto.
Tko ga pokušava proglasiti nesrpskim?! Što se tiče, Obilića, upitno je je li on uopće ikada postojao. I da te utješim, postoji teorija da nije bio šiptarski vitez Kobili, već hrvatski vitez Kobilić iz Turopolja kod Zagreba.Pokušavaju se proglasiti nesrpskim. Kao što sada hoće da kažu kako je Obilić zapravo šiptarski vitez Kobili.
Zabole me penis sto nisi impresioniran.Bravo!Nadam se da nisi odvojio previše svog dragocjenog vremena samo kako bi napravio tu, tobože, bazu, jer nisam impresioniran.
![]()
Nisu se promijenile bilo kakve okolnosti. Ostale su potpuno iste. U Washingtonskim sporazumima potpisano je da će Izrael priznati neovisnost Kosova te da će Kosovo i Srbija otvoriti svoja veleposlanstva u Jeruzalemu. Dakle, nije se promijenilo baš ništa.
Ја сам чуо још пре рата да су Словенци били најборбенији и најспремнијиTko je onda mlatio Albance na Kosovu? Drugi Albanci?
Jesi li siguran da ga imaš?Zabole me penis sto nisi impresioniran.
Je, evo suze mi naviru na oči. Ne znam što ću.Ок, ајде пријави Бајдену цео случај пошто видим да си прилично потресен.
Па видим да ниси нормалан.Je, evo suze mi naviru na oči. Ne znam što ću.
Neka tebe "normalnog".Па видим да ниси нормалан.
Hrebeljnovici su Hrvati iz okoline Varzdina, postoji i teorija da su Hrebelanq iz Skadra.Slusajuci vas nezrele zaista se zapitam da li je u Srbiji ikada bilo SrbaTko ga pokušava proglasiti nesrpskim?! Što se tiče, Obilića, upitno je je li on uopće ikada postojao. I da te utješim, postoji teorija da nije bio šiptarski vitez Kobili, već hrvatski vitez Kobilić iz Turopolja kod Zagreba.Naravno, ako je uopće bio povijesna ličnost, što je veoma upitno.