Kurti dobio podršku Izraela za zaštitu spomenika kulture

Slobodno, sila Boga ne moli.
Poslo sam Dzekija da to uradi umesto mene.

dzekii-mokri.jpg

Stvarno mi je neverovatno dokle je evoluirala situacija sa Kosmetom. Da Izrael sarađuje u otimanju srpskog kulturnog nasleđa i da pravi pakt sa šiptarima...

Posle neka neko kaže da čifuti nisu mufljuzi!
Ne razumijem tko je to oteo srpsko kulturno naslijeđe. Koliko ja znam, ono se nalazi na istom mjestu kao i dosad. Nitko nije preselio nijedan manastir na neko drugo mjesto.

Pokušavaju se proglasiti nesrpskim. Kao što sada hoće da kažu kako je Obilić zapravo šiptarski vitez Kobili.
Tko ga pokušava proglasiti nesrpskim?! Što se tiče, Obilića, upitno je je li on uopće ikada postojao. I da te utješim, postoji teorija da nije bio šiptarski vitez Kobili, već hrvatski vitez Kobilić iz Turopolja kod Zagreba. :mrgreen: Naravno, ako je uopće bio povijesna ličnost, što je veoma upitno.

Nisu se promijenile bilo kakve okolnosti. Ostale su potpuno iste. U Washingtonskim sporazumima potpisano je da će Izrael priznati neovisnost Kosova te da će Kosovo i Srbija otvoriti svoja veleposlanstva u Jeruzalemu. Dakle, nije se promijenilo baš ništa.

Ок, ајде пријави Бајдену цео случај пошто видим да си прилично потресен.

Tko je onda mlatio Albance na Kosovu? Drugi Albanci?
Ја сам чуо још пре рата да су Словенци били најборбенији и најспремнији
на тамбурање демонстраната.
Јанези су све добро испланирали, покренули процес па извукли гузицу.
На тај начин мало су поправили бројно стање у односу на Босанце.
DeepinScreenshot_select-area_20210707093711.png

DeepinScreenshot_select-area_20210707093736.png

Tko ga pokušava proglasiti nesrpskim?! Što se tiče, Obilića, upitno je je li on uopće ikada postojao. I da te utješim, postoji teorija da nije bio šiptarski vitez Kobili, već hrvatski vitez Kobilić iz Turopolja kod Zagreba. :mrgreen: Naravno, ako je uopće bio povijesna ličnost, što je veoma upitno.
Hrebeljnovici su Hrvati iz okoline Varzdina, postoji i teorija da su Hrebelanq iz Skadra.Slusajuci vas nezrele zaista se zapitam da li je u Srbiji ikada bilo Srba :mrgreen:

Back