kursevi

• Začetnik teme Začetnik teme skodu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S

skodu

Gost
Zeleo bih da upisem kurseve na CET-u,ili MCSA-za sistem administratora ili MCSE-za sistem inzenjera za Windows server 2003.
Mozda ima neko od vas ko je zavrsio te kurseve da mi da validne informacije!
Hvala unapred!

Znam mnoge koji su pukli pare za sve to...

Rezultat:
- nista novo nisu naucili (bar nista sto im je od koristi)
- za 'diplomu' ne znaju ni gde im je... niti neko to trazi, niti negde to vredi... sarena laza ukratko
- zale za svaki minut vremena i dinar koji su bacili na to

Brate ko god ti kaze da zali za para... onda ne shvata kako i ko sve gleda na to i koliko mu znaci ta diploma.. npr ja sam pohadjao kurs i nisam ga zavrsio.. a ta diploma mi je npr sad trebala ULTRA DO JAJA.. tako da znaj da ti treba a sto se tice znanja.. ne znam koliko znas ali ja sam sve to vec odavno radio.. tako da sam tamo samo usavrsio par stvari.. ali za ljude koji nisu administrirali mrezu ni jednu kurs je DO JAJA!

poz

Incognito:
Znam mnoge koji su pukli pare za sve to...

Rezultat:
- nista novo nisu naucili (bar nista sto im je od koristi)
- za 'diplomu' ne znaju ni gde im je... niti neko to trazi, niti negde to vredi... sarena laza ukratko
- zale za svaki minut vremena i dinar koji su bacili na to

Apsolutno se slažem sa tobom od reči do reči.

Veću glupost nisu mogli da poture. Kao, bolje je da Vam MS da licencu pa ćete znati sve i svi će vas tražiti. E NIJE TAČNO! Iz PRVE ruke ZNAM da u inostranstvu apsolutno NIKO ne traži ni diplome sa najprestižnijih fakulteta (koji su svakako plus), a kamoli nekakve MS-ove gluposti, koje osim toga traju samo godinu dana. Svašta!

Back