Kursevi za kuvara

tawamba89

Početnik
Poruka
9
Pozdrav svima, imam u planu da upisem kurs za kuvara nakon srednje skole, pa me zanimaju iskustva, i koja bi skola bila najbolja za zavrsiti taj kurs.
Cesljao sam malo po netu konkretno o akademiji Oxford, cena je najpristupacnija pa najvise i zapadne za oko. Ali u obzir dolaze i ostale skole/akademije ili kako vec da ih nazovem.

Pozdrav svima, imam u planu da upisem kurs za kuvara nakon srednje skole, pa me zanimaju iskustva, i koja bi skola bila najbolja za zavrsiti taj kurs.
Cesljao sam malo po netu konkretno o akademiji Oxford, cena je najpristupacnija pa najvise i zapadne za oko. Ali u obzir dolaze i ostale skole/akademije ili kako vec da ih nazovem.
A sto ne bi upisao ugostiteljsku

Ja sam totalno omasio smer, elektrotehnicar racunara sam i shvatio sam da nemam volje ni za kakvo programiranje, i bilo sta vezano za racunare, iako imam kliker. Da li bih mogao vanredno da zavrsim srednju za kuvara sad u 4. godini drugo polugodiste. Kako to funkcionise vec?

Moras prvo da odradis razliku predmeta za sve prethodne godine, a to ce ti oduzeti novca i vremena, pritom je potpuno nepotrebno. Kucaj na Google Visoka hotelijerska skola Beograd, pronadji informator i procitaj sve pojedinosti. Pritom su predavanja super rasporedjena tako da mozes i da sljakas uporedo

Na prijemnom imas opstu informisanost, engleski i jedan izborni predmet. Ti izborni se menjaju cesto, ja sam birala geografiju, ali sam bila na smeru hotelijerstvo. Najbolje da pozoves i raspitas se. Prijemni su ja mislim u maju i imas vremena da se spremis

Na prijemnom imas opstu informisanost, engleski i jedan izborni predmet. Ti izborni se menjaju cesto, ja sam birala geografiju, ali sam bila na smeru hotelijerstvo. Najbolje da pozoves i raspitas se. Prijemni su ja mislim u maju i imas vremena da se spremis

Informisao sam se i saznao sam da za upis na gastronomiju treba zavrsena ugostiteljska skola, sto ja nemam. Da li znate mozda koliko je moguce da polazem prijemni za smer hotelijerstvo, i da se prebacim na gastronomiju, kolike su mi sanse, da li je izvodljivo?

Back