Kurje oko

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na poledjini flastera protiv kurjih ociju pise da se ne sme skidati 3 dana...

Bogme lose ste procitali...:)

pogledajte jos jednom i videcete da pise sledece:
flaster treba menjati jedanput dnevno i nakon tri-cetiri dana omeksano kurije oko se moze ukloniti toplom kupkom......
sto znaci svaki dan se stavlja drugi i licna higijena se ipak mora i moze obavljati.

Poslednja izmena:
Bogme lose ste procitali...:)

pogledajte jos jednom i videcete da pise sledece:
flaster treba menjati jedanput dnevno i nakon tri-cetiri dana omeksano kurije oko se moze ukloniti toplom kupkom......
sto znaci svaki dan se stavlja drugi i licna higijena se ipak mora i moze obavljati.
E,pa ne znam,bogme,mi smo dobro i pravilno procitali,jos smo i upustvo gledali...treba da ostane 3 dana da bi flaster uvukao te kraste ili sta vec...treba mu vremena

Poslednja izmena od moderatora:
Svojevremeno se napatih bas :( A ondaK mi jedna drugarica rece da isecem parce limuna,pospem ga sodom bikarbonom i to nekako da pricvrstim na taban(na mesto gde je kurje oko) i prespavam.U roku od nedelju dana sam ih se resila zauvek(nadam se da je 'zauvek',ali evo vec 15 godina mi se nisu pojavila!) :) :) :)

Flaster i samo flaster! Ima ih od različitih proizvodjača, svi deluju po identičnom principu i skidaju koren za 5 dana! Lično sam se uverio tako da pravac apoteka,detaljnija uputstva pročitaj na kutiji :)

Moze i beli luk i vinsko sirce. Luk se izgnjeci i pomesa sa kasikom vinskog sirceta i to se privija najvise 5 dana. Najbolje je menjati tri puta dnevno. Koza se polako lista i skida sloj po sloj i na kraju ispadne i samo kurije oko. Smesa ima neprijatan miris ali provereno pomaze.

ja sam imala brdavicu na noznom palcu mada su mi neki govorili da je kurje oko nebitno dve godine sam se mucila sa tim sta sve nisam stavljala i clivex i te flastere luk cuvar kuce smokvino mleko bog ce ga znati sta sve jos i na kraj sam uzela najobicniju kredu koja se koristi u skoli mazala jedno dve nedelje i proslo. kreda je zakon za te stvari

Nastavak na novoj temi
https://forum.krstarica.com/threads/kurje-oko-koji-su-prirodni-lekovi.925048/

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back