gost 279531
Stara legenda
- Poruka
- 80.235
Zna li iko koji narodni lek za kurje oko ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li iko koji narodni lek za kurje oko ?
ne znam narodni, ali imas provereni koji radi..
sholove flastere..sanse nema da ti ih ne skinu za 3-4 dana..
Toga ima po apotekama?
Samo ja da ti kazem, ti flasteri jesu dobri ali se kurje oci uvek vrate. Nema nista bolje nego kad ti hirurg nozem odsece to!!! Ja sam tako mucio muku sa uraslim noktima dok nisam otisao da mi to iseku. Tek sam tada resio problem.
flasterom cupas problem iz korena..
i naravno da opet moze da nastane ako na isti nacin iritiras tesnom obucom neki deo stopala..
Sholovi su flasteri..
Ja imam problem na palcu. Sredim ga turpijom, ali to se stalno vraca. Nosim najcesce patike, i udobnu obucu, pa mislim da ne iritiram obucom, ali se vraca. Razmisljam o tim flasterima, cuo sam da su dobri, ali eto, kazete da se i od njih vraca. Cuo sam da ima neka tecnost u apoteci, koju namazes, ali ne znam da li je i to dugorocno resenje.
Jel ima nesto sem hirurga, sto je trajnije resenje?
Mislim da moja zena ima tu biljku. Hvala, probacu!
Ja imam problem na palcu. Sredim ga turpijom, ali to se stalno vraca. Nosim najcesce patike, i udobnu obucu, pa mislim da ne iritiram obucom, ali se vraca. Razmisljam o tim flasterima, cuo sam da su dobri, ali eto, kazete da se i od njih vraca. Cuo sam da ima neka tecnost u apoteci, koju namazes, ali ne znam da li je i to dugorocno resenje.
Jel ima nesto sem hirurga, sto je trajnije resenje?
Jel postoji jos neki razlog zbog kog izlazi kurje oko ili samo neudobna obuca?
Da li je moguce da ga neko ima sa samo 14 godina?
Flasteri su super a Clavex diskutabilno...![]()
Ja sam probala Clavex protiv nekih vrsta mladeža-bradavica na ruci, nije delovao, možda za kurje oko deluje, ne znam ...A zasto Clavex diskutabilno?![]()
A zasto Clavex diskutabilno?![]()
Ne tri dana jedan,vec se menjaju u ta tri dana,svaki put se stavlja drugi zato sto sadrzi salicilnu kiselinu i moze da nagrize okolnu kozu ako se kojim slucajem pomeri ,zato mora da se prati da posle ne bi bilo gore nego sto jeste...![]()