Kurje oko

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Toga ima po apotekama?

imas po apotekama i lili radnjama..
u pitanju su mali okrugli flasterici koje direktno zalepis na tacku gde je kurje oko..uz to u pakovanju ilas i flastere sa sundjerom koje lepis preko kako ti ne bi pritisak obuce nanosio bol..
flaster sa tim sundjercicem mozes da menjas, a mali koji je direktno yalepljen preko kurjeg oka ne odlepljujes ni kad se tusiras..ostavis 3 - 4 dana da deluje..
kad ga budes odlepila, skinuces kurje oko (ne boli uopste) ali ces skinuti i deblji deo koze..nemoj da te to uplasi..koza ce se posle regenerisati..
cena flastera je negde oko 500-600 din za pakovanje u kome imas cini mi se desetak komada..
moja sestara ima deforisanu kost koju joj pritiska obuca i redovno ima problem sa kurjim ocima..od kako je koristila solove flastere, resila se problema..

Samo ja da ti kazem, ti flasteri jesu dobri ali se kurje oci uvek vrate. Nema nista bolje nego kad ti hirurg nozem odsece to!!! Ja sam tako mucio muku sa uraslim noktima dok nisam otisao da mi to iseku. Tek sam tada resio problem.

Ja imam problem na palcu. Sredim ga turpijom, ali to se stalno vraca. Nosim najcesce patike, i udobnu obucu, pa mislim da ne iritiram obucom, ali se vraca. Razmisljam o tim flasterima, cuo sam da su dobri, ali eto, kazete da se i od njih vraca. Cuo sam da ima neka tecnost u apoteci, koju namazes, ali ne znam da li je i to dugorocno resenje.
Jel ima nesto sem hirurga, sto je trajnije resenje?

Ja imam problem na palcu. Sredim ga turpijom, ali to se stalno vraca. Nosim najcesce patike, i udobnu obucu, pa mislim da ne iritiram obucom, ali se vraca. Razmisljam o tim flasterima, cuo sam da su dobri, ali eto, kazete da se i od njih vraca. Cuo sam da ima neka tecnost u apoteci, koju namazes, ali ne znam da li je i to dugorocno resenje.

Meni se ovo prvi put pojavilo, od neudobnih cipela :neutral:, sada stavljam (i trenutno mi je na prstu) - list biljke "čuvar kuća", oljušti se tanka korica sa listića, on je mesnat, inače, i malo se zaseče noktom, da pusti svoju tečnost,...
Moja majka se tako rešila toga, samo ne znam koliko dugo tako treba previjati, flaster preko, naravno.

pa vraca se ako nosis opet istu neudobnu obucu koja je izazvala njihovo nastajenje i prvi put..
ako obucu promenis, nema ih vise..
obuca moze generalno da bude udobna, ali da samo na jednom mestu konstantno pravi pritisak i iritira..i tu ce da nastane..

Postoje i Salvequick flasteri protiv tvrdih zuljeva kazu da su dobri, kao i Clavex tecnost, pa ko sta voli ...

Tvrdi zulj (kurje oko) je reakcija koze na mesto gde konstantno trpi pritisak.

Ne tri dana jedan,vec se menjaju u ta tri dana,svaki put se stavlja drugi zato sto sadrzi salicilnu kiselinu i moze da nagrize okolnu kozu ako se kojim slucajem pomeri ,zato mora da se prati da posle ne bi bilo gore nego sto jeste...;)

Ne tri dana jedan,vec se menjaju u ta tri dana,svaki put se stavlja drugi zato sto sadrzi salicilnu kiselinu i moze da nagrize okolnu kozu ako se kojim slucajem pomeri ,zato mora da se prati da posle ne bi bilo gore nego sto jeste...;)

Moj brat je imao kurje oko,nosio je jedan isti flaster 3 dana i proslo mu,nije bilo nikakvih posledica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back