Kurje oko- provereno dobar lek!

dewil_of_night

Obećava
Poruka
62
Pozdrav svima! Znam da ima dosta ovakvih tema, ali ukoliko budem stavila u okviru neke teme, pretpostavljam da nece biti uocljivo u odgovorima onoliko koliko bi trebalo, pa sam zato otvorila novu temu. Naime, imala sam kurje oko na malom prstu na nozi, to su bile takve muke. Nisam mogla da hodam,uzasno je bolelo ii jedva sam cekala toplije vreme da mogu da nosim papuce. Probala sam i flastere, clavex, neke prirodne lekove, ali nista nije pomoglo. Onda sam uzela da ga seckam makazama, kidam, kopam...naravno samo sam napravila sranje. I tako ja jednog lepog dana odlucim da udjem u apoteku i pitam da li imaju nesto novo za kurje oci i kazem sta sam sve koristila i ona mi predlozi ALFA BETA melem za bradavice. Iskreno, bila sam malo skepticna, ali sam zelela da pokusam. Na prvi pogled delaovao mi je slicno kao CLAVEX, sa tom razlikom sto ima lepu cetkicu, tako da je dosta olaksano nanosenje. Procitala sam uputstvo za upotrebu i prionula na posao. Stavlja se 2 puta dnevno na obolelo mesto, koje se pre mazanja opere mlakom vodom i sapunom. Nanosi se u par slojeva, pri cemu se ceka da se prethodni osusi. Necete mi verovati, nakon DVA dana koriscenja, uzela sam i bukvalno iscupala celo kurje oko, samo je ostala rupa, a od kurjeg oka NISTA! Ta rupa se vremenom povukla i sada je sve skroz normalno. Prilozicu slike proizvoda i kurjeg oka pre i posle koriscenja ovog preparata. Hocu jos samo da se ogranicim, da ovo nije nikakva reklama proizvoda i da se stvarno ne razumem u farmaceutska pitanja i slicna pitanja u vezi leka, tako da na njih ne mogu da dajem odgovore. Samo hocu da pomognem ljudima koji imaju istu muku.

Prilozi

• преузимање.jpg
    преузимање.jpg
    5,7 KB · Pregleda: 905
  • 20151019_205939.jpg
    20151019_205939.jpg
    38,4 KB · Pregleda: 1.020
  • 20160401_233922.jpg
    20160401_233922.jpg
    41,3 KB · Pregleda: 971

Back