Kurje oko kako ga se rešiti?!??

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
75.979
Imam jedno kurje oko, uspomena na pariz i adidas original patike hehe.

Po povratku su mi se pojavila dva na istom stopalu, jedno saspoljašnje strane koje me muči i dan danas već par godina fiknem ga makazama kad zadeblja i jedno na peti koje je nestalo.

Probaosam svašta i kopao, sekao, stavljao ruski flaster koji je go*noo.

Jel ima neko jutjub neki kako se iskorenjuje ova dosada? Nije mi problem da seckam jednom sam vadio masno tkivo bez problema :-)

Gde to ima da se kupi i po kojoj ceni? Nervira me na samoj spoljašnjoj ivici stopala je :( a na drugom stopalu imam slomljen čukalj pa hodam ko da imam dve leve kada se upali. Ne vidi se to ništa ali je osećaj kretenski

Al ovo je bukvalno rupa bez kraja, hteo sam bušilicom da provrtim i očistim. Normalno dezinfikovao bih.

Gde to ima da se kupi i po kojoj ceni? Nervira me na samoj spoljašnjoj ivici stopala je :( a na drugom stopalu imam slomljen čukalj pa hodam ko da imam dve leve kada se upali. Ne vidi se to ništa ali je osećaj kretenski

Al ovo je bukvalno rupa bez kraja, hteo sam bušilicom da provrtim i očistim. Normalno dezinfikovao bih.
u salonu, kod pedikirke :lol:
oko 1.500 - 2.000 je cena

Има и нека течност у апотеци у малој бочици. Не знам како се зове. Има непријатан мирис (не знам да ли ома формалдехид у себи).
Мојој другарици је помогло пре пар година.

Ja sam koristila kapi Tammy Kozmetika, oni su iz Šapca ali imali su i svoju prodavnicu u tržnom centru Milenijum. Na hanzaplast sam nakapala nekoliko kapi, zalepila na kurje oko i tako je stajalo tri dana , kada sam skinula hanzaplast odlepio se i deo zadebljane kože sa tankom iglicom. Više se nikada nije pojavilo kurje oko. Inače su nešto jeftine bile, tada oko sto dinara. Raspitaj se za njih i sigurno će ti pomoći.

Imam jedno kurje oko, uspomena na pariz i adidas original patike hehe.

...

Саветоваће ти разне ствари, чак и лекари,
да сам сецкаш, доживотно,
да идеш код педикира,
да распариш па жена једном у 15 дана ...

Заборави све то,
ствар се лако лечи - течним азотом !

И то оним на ВМА !
Из мог искуства они имају бољи течни азот од Џорџа Вашингтона,
не знам како и у чему је фора !?

Значи одеш на ВМА,
потражиш кожну амбуланту
и они ти препишу скидање брадавица, курјих очију и сличних жуљева азотом.

Одеш 2,3 пута и ослободиш се сра ња доживотно.

Да појасним оно за Градски завод за кожне и венеричне болести - да нема добар азот.
Наиме, на ВМА сам за два, три одласка скинуо брадавицу са табана (која ту расте на унутра).

Пар година касније имао сам брадавицу на длану која такође расте на унутра,
те ја одем у Градски завод.
Ни после двадесет "спаљивања" није било никаквог резултата !

Престао сам да идем кад један пацијент у чекаоници случајно рече:
"На ВМА имају бољи азот !"

Ето.
Ја мислио азот је азот.

Курат !

Jel može plastični hirurg?

Zanimljivo je da mi se na moru i dok nosim japanke skoro skroz nestane. Maltene ga nema ali kako se vratim u grad eto ga ponovo.
Ma kakav plasticni hirurg to bi ti bilo isto kao i medicinski pedikir.
Ja bih rekla da to i nije kurje oko ( imam naime i ja slicnu pricu :D )
nego se stvara zadebljanje, neka "mrtva koza" na koje stavljas nedelju
dana tecnost ( neko je u prethodnom postu pomenuo) i posle sam
skines to zadebljanje, cak i noktima, nema potrebe za nekim instrumentima. Zimo, kad nosim cizme, neke tvrde cipele, stavim
na taj prst ( radi se o malom prstu) neku silikonsku zastitu, neki naprstak
od silikona ( ima ga po svim drogerijama), ne osecas ga, a ne osecahs
ni ovo "kurje oko".

Ma ovo je kurje oko, kada ga razbušim ispadaju neka bela vlakna znači u sredini je kao šuplje punjeno tim vlaknima. Kako se zove na engleskom kurje oko?!?? :lol:
Na engleskom je corns( na nemackom hühnerauge=kokosje oko).
I da, to je kod tebe stvarno corns. Idi bre kod nekog medicinskog pedikira, ali da bude medicinski ne one devojke sto masiraju noge, izvadi to cas posla. Tako je bilo i kod mene, ali je taj kanal nekako ostao, sada nema kurjeg oka, ali se javljaju ta zadebljanja.
Uradi to sto pre.

Bez alata nema zanata, znao sam da mi fali ovaj skalpel za kopanje, motorcangle imam. Lako ću ja to da sredim, sad znam kako se rupa obrađuje.

Sad bih ja otišao kod medicinskog pedikira ali sam na pustom ostrvu trenutno par meseci.

Možda bi pomoglo da držim noge u moru pa skalpelom okopam rupu? Ja se zezno pa počeo da čupam motorcanglama

Bez alata nema zanata, znao sam da mi fali ovaj skalpel za kopanje, motorcangle imam. Lako ću ja to da sredim, sad znam kako se rupa obrađuje.

Sad bih ja otišao kod medicinskog pedikira ali sam na pustom ostrvu trenutno par meseci.

Možda bi pomoglo da držim noge u moru pa skalpelom okopam rupu? Ja se zezno pa počeo da čupam motorcanglama
Uzmi neki silikon ( ima ga po drogerijama) za stopala da prezivis
tu gde si a posle stvarno moras ili kod medicinskog pedikira ili hirurga.
Nemoj sam da kopas nista jer kopas samo po povrsini, ono zrno
(corns) ostaje negde unutra.

Back